Jailbreak? Henteu nuhun.

Cydia-ios-7

Saha anu badé nyarioskeun ka kuring. Saatos lima taun nganggo ios sareng jailbreaking iraha waé éta sayogi, ieu parantos aya pertama kalina kuring mutuskeun pikeun ngalakukeun tanpa masang Cydia dina alat kuring, iPhone 6 Plus. Alesan? Éta henteu ngagantikeun kuring. Saatos ngaevaluasi kaunggulan sareng karugian, nganalisis résiko sareng nyobian nyobian sareng tanpa Jailbreak, kaputusan kuring jelas: Kuring resep ios 8 bersih, resmi, sanaos jelas kuring sono kana sababaraha pilihan anu ditawarkeun ku Cydia.

Kasalametan penting

Jailbreak sok janten résiko, tapi kanggo waktos ayeuna Alat Apple mangrupikeun udagan utama pikeun hacker. ios ngagaduhan cacat kaamanan na, éta moal bisa dihindari, tapi Apple ngalereskeunana gancang sakali dipanggihan. Jailbreak muka panto pikeun seueur malware, éta mangrupikeun efek samping anu teu tiasa dihindari, tapi upami urang ngémutan dimana ancaman panganyarna asalna sareng ti mana jailbreak asalna, aya kabeneran: Cina. Abdi henteu badé nyarios yén Pangu Jailbreak ieu mangrupikeun ancaman. Saurik nyalira parantos ilubiung dina prosés na sigana teu aya deui résiko tibatan anu disababkeun ku Jailbreak nyalira, tapi kuring kedah ngaku yén berita malware pangénggalna ti Cina sareng anu Pangu asalna ti nagara anu sami, ti tim pangembang henteu dipikaterang pisan, parantos mangaruhan kaputusan kuring.

ios-7-batré

Hirup batré

Tapi kaamanan sanés ngan ukur alesan, bahkan anu paling penting pikeun kuring. Anu ngajantenkeun kuring ngémutan ngalakukeun tanpa jailbreak nyaéta umur batre. IPhone 6 Plus kuring tiasa nahan ios 8 pikeun sadidinten panggunaan intensif, tapi ku Jailbreak anu lirén lumangsung. Kalayan Cydia dipasang sareng ngan ukur 4 atanapi 5 tweak, hantu batré balik deui tanpa katerangan. Nyandak iPhone sareng ningali éta parantos turun ku 15% ti saprak terakhir kali kuring nganggo éta tanpa alesan anu jelas nyaéta hal anu ngajantenkeun kuring mikir yén ios 8 henteu goréng pisan tanpa Jailbreak.

Masalah jailbreak sareng batréna henteu énggal, éta parantos aya, tapi nalika kuring biasa ngeusi batre iPhone abdi siang janten tiasa neraskeun dianggo nalika siang kanggo kuring éta henteu penting. Naon bedana pikeun nyolok kana carjer kalayan 30% atanapi 10%. Tapi sumping sareng iPhone 6 Plus kuring wengi kalayan 40% tanpa seueur masalah atanapi ningali yén kuring parantos ngagaduhan 40% jam 6 soré mangrupikeun hal Éta pasti aya kaputusan dina balikna ka ios resmi 8.

iOS 8 parantos ningkat pisan

Ti ios 3, vérsi anu kuring ngamimitian ngumbara di dunya ieu, dugi ka ios 8, sistem operasi Apple parantos ningkat pisan. Éta jauh tina sampurna, tapi Jailbreak janten kirang diperyogikeun pikeun seueurna pangguna, bahkan pikeun anu paling maju. Kami pangguna tina "ékosistem Apple" lengkep janten ios sareng OS X nawiskeun kuring ampir sadayana anu kuring peryogikeun. Kuring ngarti yén seueur pangguna anu henteu ngabagi pendapat ieu, tapi pikeun kuring éta. Widget, Extension, Keyboard, AirDrop, Handoff, Continuity ... Nyaan teu kedah langkung seueur pikeun kaperluan sadidinten. Kuring henteu hartosna ku ieu yén ios 8 sampurna, jauh ti dinya, tapi pikeun kuring ayeuna cukup.

Cydia henteu nawiskeun kuring nanaon anu pikaresepeun ayeuna

ios 8 Cydia

iOS 8 parantos ningkat pisan, sareng Cydia ayeuna henteu nawiskeun tweak "terobosan". Ayeuna teu aya aplikasi cocog ios 8 anu kuring sono pisan. Sugan nalika édisi anyar Auxo pikeun ios 8 kaluar, hal-hal bakal robih, tapi nganalisis tweaks anu kuring gaduh dina alat kuring henteu mendakan naon-naon anu kuring anggap penting pisan. BioProtect, Activator, FolderEnhancer… ngan ukur iFile tiasa caket penting, tapi leres henteu.

Jailbreak nembé kaluar pikeun ios 8, sareng kaayaan ieu tiasa robih ku tweaks énggal anu leres-leres ngajantenkeun Jailbreal kanggo kuring deui, tapi kaputusan kuring dicandak: kuring langkung resep iPhone 6 Plus sareng ios 8 "bersih". Anjeun tiasa pas ngirim «Naha kuring ngajantenkeun ulang Jailbreak alat kuring".

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yesus Manuel Blazquez cenahna

    Dina hal umur batré, kuring henteu memperhatoskeun seueur bédana sabaraha lami, kalayan sareng tanpa Jailbreak. Kuring parantos diverifikasi yén di ios 8 aya bédana ageung sareng ios 7. Di ios 7 aranjeunna nyarios ka kami yén éta langkung saé pikeun ngantepkeun aplikasi kabuka sareng batréna kirang dianggo. Kuring parantos mastikeun yén ku ios 8, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nutup aranjeunna, kusabab éta nyéépkeun batréna kirang. Activator penting pisan pikeun kuring sareng ngagaduhan mélodi anu dipersonalisasi anu langkung ti 30 detik ogé penting. Dinten Apple nawiskeun kuring ka Activator asli sareng ngamungkinkeun kuring nempatkeun mélodi anu langkung ti 30 detik, dinten éta kuring moal deui jailbreak.

  2.   Jose Manuel cenahna

    Kuring leres-leres henteu mutuskeun sareng tilu dinten ka pengker kuring mutuskeun jailbreak iPhone 6 kuring sareng kuring ngan ukur tiasa nyarios yén batréna bakal saé, batréna tetep sami, dina wengi éta turun 1% paling seueur, Luis sigana masalahna yén konsumsi ageung dina alat anjeun ti sababaraha tweak anu teu acan dioptimalkeun pikeun ios 8 sareng jelas-jelas maénkeun peran anu goréng ...

  3.   maltese93 cenahna

    Kuring henteu ngartos "hartos" tina tulisan ieu ... hiji-hijina kacindekan anu kuring sumpingkeun nyaéta ngalakukeun proselytizing ngalawan Jailbreak ieu kusabab kapentingan anu saderhana sareng langsung, utamina pikeun alesan anu goréng anu batesan sareng anu langkung pathetic langkung sesuai blog umur lima belas taun anu blog propésional (sakuduna dituju) ... éta tapi henteu percanten yén anjeun henteu pernah bener-bener jailbreak iPhone nanaon.
    Tweaks anu anjeun sigana henteu pikaresepeun pikeun pangguna sanés anu penting, sabab aranjeunna ngabantosan anjeun unggal dinten dina padamelan anjeun; masing-masing pangguna anu nganggo terminal na mangrupikeun dunya sareng dina blog anu didaptarkeun pikeun terminal cenah pamiarsa blog éta nyungkeun bantosan sareng bimbingan henteu kabingungan.

    1.    Luis Padilla cenahna

      «Ngadéklamasikeun Ngalawan Jailbreak»… Naon anu kedah dibaca. Beda sareng anjeun, kuring henteu meragukeun jalma anu ngalakukeun jailbreak, bahkan kuring henteu nyobian ngayakinkeun aranjeunna. Kuring parantos ngalakukeun Jailbreak mangtaun-taun, kuring parantos ngalaksanakeun tutorial pikeun masing-masingna, nyatana anjeun tiasa ningali salah sahiji anu kamari damel ku kuring. Kuring parantos nyebarkeun puluhan ulasan ngeunaan tweaks Cydia, nyaéta, kuring terang naon anu kuring carioskeun.

      Argumen kuring henteu ngalayanan anjeun? Sampurna, abdi sanés nyobian janten sapertos kitu. Éta arguméntasi kuring, sareng kuring pikir yén sababaraha urang panginten aya gunana, sababaraha urang malah sawaréh satuju.

      Numutkeun anjeun, medarkeun tulisan anu Jailbreak ditaroskeun mangrupikeun khas tina blog nonoman ... Éta nyaéta toléransi sareng sésana mangrupikeun omong kosong.

  4.   kvn cenahna

    Kuring satuju sareng maltes93, dina halaman haliber sapertos urang paduli pisan sababna, khususna, anjeun henteu resep Jailbreak dina iPhone anyar anjeun. Tina pangalaman di pangguna Apple kuring mastikeun yén kirang ti 3 bulan éta anjeun bakal dipenjara alat anjeun, sabab upami henteu, éta bakal janten bosen, anjeun moal tiasa memeres iphone anjeun, anjeun moal tiasa ngaco deui atanapi ngagaduhan kasalahan .. kacindekan? anjeun moal diajar anu anyar.

    Éta yén teu aya tweak atanapi anu paling anjeun bakal ngantosan auxo…. Sareng anjeun ngadu'a ngeunaan batréna? Punten, tweak anu paling henteu aya gunana nyaéta auxo, sareng batréna, nyalahkeun jaringan sosial anjeun sareng wakilna, sanés panjara, sabab upami anjeun terang ngeunaan panjara, anjeun bakal terang kumaha ngajawab masalah batréna.

    Malware… naon anu leungit. Abdi cicingeun ayeuna, wilujeng siang.

  5.   dervatii cenahna

    Hello.
    Abdi gaduh iphone 6GB 64, ios 8.1 sareng ti jailbreak kuring nganggo tweaks ieu:
    Aktivator
    iFile
    FakeOperator
    SwipeSelection
    Möbius
    NoSlowAnimations
    FlipControlCenter

    Batréna tahan kuring tina 24 dugi ka 30 jam (Kalayan nganggo obrolan, mail, pidéo, sareng sababaraha gim), kuring parantos nguji durasi na sateuacan sareng saatos jailbreak sareng éta henteu kapangaruhan.

    Kuring bakal nyangka yén sateuacan nyarios yén jailbreak mangaruhan batréna kuring bakal nyarios yén meureun aya Tweaks anu ngalaksanakeunana tapi Sanés jailbreak sareng éta gumantung kana unggal pangguna sareng kabutuhanna.

  6.   Joel cenahna

    Kuring kurang leuwih dina kaayaan anu sarua; Kuring kantos janten Jailbreaker, tapi dina waktos ayeuna kuring henteu nempatkeun kana iPhone 6 kuring ogé kuring henteu ngarencanakeun ngalakukeunana dina jangka pondok.

    Tweks karesep kuring nyaéta Activator, Sprintomize, iGotYa, NoPowerDown sareng sakedik deui, sareng sababaraha diantarana henteu acan diénggalan.

    Sarua dina Natal, kuring gaduh sababaraha dinten libur sareng panginten kuring bosen, kuring nyobian ningali kumaha kaayaanna.

    Salam.

  7.   Ignacio Lopez cenahna

    Nyaho pendapat pribadi jalma anu, ti saprak Jailbreak muncul, parantos dipasang dina sadaya alat. Kalayan tiap modél énggal anu dikenalkeun ku iPhone, Apple narik pangguna anyar dimana salah sahiji patarosan anu mimiti ditaroskeun naha naha Jailbreak alatna henteu.
    Pangalaman mangrupakeun gelar. Aya jalma anu ngan Jailbreak pikeun masang aplikasi bajakan, tapi seueur anu sanésna, di sisi anu sanés, ngalaksanakeunana pikeun ngararasakeun sadaya fungsi anu Apple kedah nambihan enya atanapi enya pikeun ios. Salaku conto, pikeun Auxo 2 sareng Activator mah aranjeunna penting sareng kuring sesah hirup tanpa aranjeunna, tapi éta sadayana masalah biasa. Kuring henteu ngorbankeun batré iPhone 6 Plus kuring ngan ukur dua nyabit-nyabit.

  8.   iOsGods cenahna

    Langkung saé kamar hotél pikeun diri anjeun sareng iPhone 6 anyar sapertos anjeun resep pisan

    Kuring nganggo jailbreak ti iPhone 5 ayeuna kuring gaduh 5S sareng 6 anu sumping dina sababaraha dinten kuring moal ragu ngalakukeun éta sateuacan Apple ngaleupaskeun pembaruan énggal

    Kuring lawan sateuacan jailbreak
    Tapi ayeuna kuring masih mikir yén Apple kaleungitan teuing sahingga henteu gumantung kana jailbreak sacara pribadi

    Upami anjeun terang kumaha ngagunakeun cydia sareng tweaks anu leres supados henteu paséa
    Anjeun moal ngagaduhan masalah kaleuwihan batré atanapi anjeun nabrak tweak nanaon

    argumen anjeun superfluous

  9.   Ulysses cenahna

    Dina 3 kali kuring jailbroken 3 alat anu béda sareng dina sadaya kasus nalika kuring parantos ngagaduhan alat-alat anu kuring pikaresep, sistem tungtungna janten kacau. Seueur konflik aplikasi. Kuring tungtungna poho ngeunaan jailbreak damn. Abdi sono tweaks kuring mimitina tapi kuring napas kusabab alat abdi tiasa dianggo saé sareng tanpa seueur masalah. Di sisi anu sanésna, kuring ngaraos yén jailbreak ngajantenkeun kuring teu aman kusabab seueur hal anu dimodifikasi ku cydia.

    Seueur salam kanggo sadayana.

    Ku jalan kitu sareng meureun komentar ieu moal angkat ka dieu. Situs ieu saé pisan, ngan ukur dosa, sareng anu akhir-akhir ieu iklan siga anu teu raoseun pisan sareng nyerang. Abdi rumaos nganggo telepon Android. Kuring miharep éta dugi ka pangurus sareng aranjeunna ngémutanana.

  10.   GS cenahna

    Kuring nganggo iPhone 6 Plus ku jailbreak, leres yén Cydia kirang sareng kirang pikaresepeun, tapi tetep nawiskeun kuring tweaks anu adaptasi sareng kabutuhan kuring. Sedengkeun pikeun batréna, kuring henteu merhatoskeun bédana, kuring resep pisan kinerja na (bahkan saatos disimpen 2 kali sabab kuring henteu ngantosan jailbreak stabil). Kuring tetep ngantosan kejutan tina tweaks dina cydia. Salam.

  11.   Manual Jose cenahna

    Sae pisan, kuring ogé parantos ngalaman Jailbreak dina sadaya alat kuring, sok pikeun kanyataan masang igotya, dina iphone 6 plus kuring dilakukeun ku pangu heula teras nganggo taig, kalayan henteu saurang ogé kuring parantos perhatoskeun seueur parobihan batréna , tapi mimitina ku pangu kuring katéwak sakali sareng teu aya jalan pikeun ngamimitian deui, janten kuring kedah mulangkeun sareng kaleungitan data 3 atanapi 4 dinten anu kuring henteu ngadamel salinan. Dinten ayeuna justru sareng Taig, anu salain ti masang igotya penting, parantos masang dua whatsapp supados henteu mawa dua telepon, kuring katéwak deui, sareng kuring kaleungitan inpormasi 4 atanapi 5 dinten deui, anu paling ngaganggu kuring nyaéta poto tina tuangeun natal dinten ayeuna, anu mana anu kuring resep henteu ngagaduhan waktos pikeun ngahémat. Kusabab kitu, ti ayeuna bakal hésé pisan pikeun kuring pikeun Jailbreak salah sahiji alat kuring deui.
    Alus wengi.