Naha Jailbreak henteu pikaresepeun deui? 

Kuring masih émut waktos-waktos antara iPhone 4 sareng iPhone 6 nalika Jailbreak ampir diperyogikeun kanggo urang sadayana pameget ios. Nyatana, bagian ageung tina editorial kami didedikasikan pikeun sadaya eusi anu kami mendakan di sababaraha repositori sareng Tweaks anyar anu endah.

Nanging, sadayana ieu katinggaleun. Jailbreak kirang sareng kirang ngagambarkeun bahkan aya anu wani nyarios yén éta henteu perlu ... Naha Jailbreak henteu pikaresepeun deui? Sadayana nunjukkeun yén Apple parantos tiasa ngatur ios sareng naon waé anu aya di sakurilingna sahingga alternatip ieu kirang na kirang pikaresepeun pikeun warga satempat sareng jalma asing.

Kanyataanna nyaéta Apple ngagaduhan seueur kalepatan, tapi henteu sadayana kiridit. Hal munggaran anu anjeunna parantos lakukeun nyaéta tambahkeun sentuhan kustomisasi ka ios anu parantos ngaliput seueur kabutuhan anu dugi ka ayeuna ngan ukur ditutupan ku Tweaks sapertos Activator sareng turunan sanésna. Apple parantos tiasa ngijinkeun, bahkan kalayan wates anu cukup ditandaan, sakedik konfigurasi a la carte, utamina kumargi iPhone 6 khususna narik seueur pangguna anu sumping ti Android. Tapi sakumaha anu parantos urang carioskeun sateuacanna, ieu henteu ngan ukur hiji-hijina alesan, sareng éta Apple ogé parantos damel pisan pikeun ngarobih cara ios damel, ngajantenkeun langkung aman, tembok anu ampir teu tiasa dipecah, anu janten salah sahiji jeruk nipis sareng anu sanésna keusik.

Nanging, peran pamekar sareng peretas ogé parantos seueur hubunganana. Mimiti, ku raména aplikasi "freemium" anu ngajantenkeun pangguna ngémutan deui peretasan, ogé anu tetep ditinggalkeun ku pangembang kulon jailbreak, anu sacara praktis turun ka tim peretas Asia yén dina langkung ti hiji kasempetan aranjeunna parantos kalibet dina jabatanna ngalanggar privasi, hal anu masuk akal tapi henteu kabuktosan dina vérsi Jailbreak anu langkung lami. Kaleresan atra sareng henteu tiasa dielingan, "peretasan" iPhone janten langkung dipikaresep pikeun pangsaurangna pangguna sareng kalepatanana seueur seueur faktor anu béda.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   José cenahna

    "Kusabab jailbreak henteu penting deui" sanés éta henteu dipikaresep ... nyaéta yén Apple ngahalangan sadaya liang ku betas mingguanna, upami aya jailbreak pikeun vérsi naon ... kuring mastikeun yén seueur jalma bakal ngagaduhan éta, masih aya seueur kustomisasi pikeun ios.
    Éta ogé tiasa kéngingkeun jailbreak dimana ngan ukur kustomisasi anu diijinkeun sareng sadaya pembajakan di luar

    1.    Isidro cenahna

      Sapuk satuju, masih seueur kustomisasi anu tetep ka ios.

      Tambihkeun ogé, salaku anu ngagaduhan iPhone X, anjeun sono. Abdi nerangkeun. Alat anyar ku cara panggunaan anu sanés, layar sanés, jst ... Sakumna dunya kamungkinan pikeun nyiptakeun tweak sareng langkung seueur deui tina éta atanapi "ngalereskeun" sababaraha masalah: kontrol, contona, WIFI sareng radio Bluetooth anjeun dihurungkeun pareum sacara lengkep ti Pusat Kontrol, yén papan lorong anjeun diputer, yén aplikasi multitasking ditutup dina hiji léngkah ... Diantara seueur conto anu sanés, sapertos ngarobih nada WhatsApp (luar biasa yén pilihan ieu henteu acan aya).

      Hal sanésna nyaéta cara na henteu tiasa dipercaya, tapi kahoyong pikeun tinker, pikeun nyobaan pilihan sareng ideu anu anyar ti developer teu kakurangan.
      Hidup Jailbreak.

      1.    Alberto cenahna

        Mangrupikeun iPhone munggaran kuring (iPhone X) anu kuring gaduh, kuring sok ngagaduhan Android. Sareng anu paling ngareuwaskeun kuring sareng ngareuwaskeun kuring dina babandingan anu luar biasa nyaéta anjeun moal tiasa ngaropea nada WhatsApp ... kadieu, sanés Android Froyo v2.2 Android).
        Sacara umum, naon anu kuring lakukeun nalika henteu aya ios mangrupikeun kustomisasi anu langkung, kuring henteu naroskeun sadayana anu ditawarkeun ku Android, ogé henteu nganggo satengah tina hal anu kuring gaduh, tapi aya hal anu héran pisan dina ios, khususna nalika kuring henteu mendakan teuing watesan téknis.
        Kauntungan anu dina seueur kasus sigana kuring cacat dina ios nyaéta ideu tina kotak pasir unggal aplikasi, sareng komunikasi antara aranjeunna henteu mungkin ku cara alami.
        Salaku conto, upami anjeun nyobian ngalampirkeun file dina Gmail atanapi Linkedin (kanggo masihan dua conto), anu mimitina opsi na langka, dumasar kana naon anu anjeun di Google Drive sareng anu kadua teu aya pilihan langsung. iOS kedah ngamutahirkeun kernelna pikeun ngamungkinkeun rohangan mémori dibagi antara aplikasi, utamina nalika anjeun badé ngirim dokumén ...
        Pondokna, ios kedah tetep (upami éta kantos sumping) ningkatkeun langkung seueur ku sababaraha cara bahkan saluareun pilihan kustomisasi. Kuring henteu terang heula-éta, tapi Jailbreak saur kuring upami éta tiasa ngadeukeutkeun ka jinis-jinis pilihan tibatan dina OS anu hoyong dicabut OS OS anu kedahna.

        1.    Adrian cenahna

          Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngarobah nada WhatsApp, kuring ngalakukeun éta sepanjang waktos.

          1.    Isidro cenahna

            Salaku standar, henteu aya nada ti luar aplikasi anu tiasa dianggo. Upami éta waé tiasa disingkronkeun ku ngahubungkeun iPhone kana iTunes ...
            Abdi pernah ngagentos file nada dering tina aplikasi nganggo file khusus, tapi kuring henteu terang naha éta masih dimungkinkeun. Kitu ogé, konfigurasi éta henteu matak hésé.

  2.   CesarGT cenahna

    Kuring sacara khusus ngartos yén JAILBREAK ngajantenkeun ios tiasa dialihkeun.

    ios henteu caket kana kustomisasi anu ditawarkeun ku Jailbreak, ngaku yén aranjeunna parantos ngahijikeun seueur fungsi, tapi seueur teuing anu leungit! seueur !.

    Sareng sakumaha pangguna nyarios di luhur, jailbreak janten langkung sesah, sabab sateuacanna Apple ngaluncurkeun pembaruan, éta sih, henteu ayeuna, aranjeunna ngirimkeun betas sareng pembaruan bahkan pikeun ngalereskeun zona waktos di timbuctu.

    1.    Isidro cenahna

      Salaku standar, henteu nada tiasa dianggo di luar aplikasi. Upami éta waé tiasa disingkronkeun ku ngahubungkeun iPhone kana iTunes ...
      Abdi pernah ngagentos file nada dering tina aplikasi nganggo file khusus, tapi kuring henteu terang naha éta masih dimungkinkeun. Kitu ogé, konfigurasi éta henteu matak hésé.

  3.   Lucas cenahna

    Anu ngarayu kuring jailbreak sadaya iPhone abdi nyaéta kasempetan pikeun ngarobihna. Ikon dina layar, parobahan warna antar muka ku gerhana, layar konci kalayan animasi cuaca langsung. Kaleresan kuring masih nganggo ios tapi janten rada monoton tanpa jailbreak. Mugia uih deui !!

  4.   Ignacio cenahna

    Dugi iraha éta mania nyarios sésana ??? nyandak tur Twitter sareng parios sabaraha jailbreaks aya dina béta pikeun ios 11 ngantosan Cydia diperbarui, henteu ngitung 2 atanapi 3 pilihan anu parantos didamel pikeun Cydia, jumlah jalma anu ngantosan seueur pisan sareng anjeun ngaku yén jalma-jalma aya henteu resep deui? hal-hal anu kedah dibaca pikeun déwa.

  5.   tanda cenahna

    Hahahahaha, tapi kuring ngantosan sapertos cai Mei nganggo 8gb iphone 256 plus sareng ios 11.1.2.
    balik,

  6.   Miguel Vasquez cenahna

    Kuring masih ngarobih iPhone 6S Plus sareng Jailbreak, kumargi kuring ngagaduhan iPhone 3G munggaran kuring ngagaduhan Jailbreak, éta saé pisan sareng kuring ngarepkeun aranjeunna henteu tinggaleun éta ditinggalkeun.

  7.   bruxite cenahna

    Upami kuring hoyong korsi, naha kuring bakal mésér audi ????

  8.   Carmen wong cenahna

    emmmmmmmm… Oke hahahahahahaha