Jailbreak iOS 9: TaiG parantos maju dina vérsi na

Jailbreak iOS 9 TaiG

Seueur jalma anu ngritik peluncuran rada buru-buru di versi panganyarna tina jailbreak. Sanés yén pangguna henteu hoyong jailbreak gancang-gancang, tapi leres upami jailbreak ios 8.3 diantisipasi sakumaha anu dilakukeun dina hal ieu, éta langkung sigana Apple bakal mariksa liang terbuka sareng tutup aranjeunna, nyusahkeun langkung seueur deui pelepasan vérsi salajengna, anu dina hal ieu, langkung aya hubunganana kumargi perkawis jailbreak iOS 9.

Memang leres yén ampir saprak jailbreak aya, aya rumor yén anu terakhir anu kaluar bakal janten versi terakhir anu aya di pasar, kumargi Apple bakal tiasa nutup sadayana. Nyatana, aranjeunna teras-sami téori anu sami, sareng aranjeunna teras tungtungna apdet jailbreak. Dina hal ieu, sigana anu henteu ogé aya anu nanggungjawaban pikeun ngaluncurkeun rumor sapertos kieu teu gaduh waktos kanggo ngaréaksi. Sahenteuna éta anu kajadian nalika pamekar sapertos TaiG ngantisipasi yén bakal aya jailbreak iOS 9 sareng éta ogé ngajantenkeun kamajuan, sapertos anu anjeun tiasa tingali dina tangkapan layar sateuacanna.

Sabenerna, pesen anu anjeun tingali dina garis ieu dibagi kana Twitter Cina. Éta ngajelaskeun kamajuan anu parantos dilakukeun dina édisi panganyarna ngeunaan jailbreak, tapi éta ngaluncurkeun sajumlah tantangan awal. Kalayan éta "Pariksa ios 9!»Pesen langsung dikirim ka Apple, tapi ogé pikeun jalma-jalma anu parantos liren percanten (atanapi henteu kantos ngagaduhan) jalma-jalma anu didédikasikeun pikeun ngembangkeun jailbreak. Bakal aya jailbreak ioS 9, sareng sigana gancang tina anu diarepkeun sabab éta parantos kajantenan dina vérsi anu pangénggalna ieu. Ogé, ku perang antara peretas kabuka, kuring yakin langkung ti hiji hoyong unseat TaiG sakumaha mimitina. Naon anu anjeun pikirkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   mcgiber1 cenahna

    Anjeun ngagaleuh iPhone anu hargana € 1000 sareng anjeun dugi ka anu dipikahoyong, saolah-olah anjeun mésér TV sareng aranjeunna ngawartosan saluran anjeun tiasa nonton-

    1.    Jesuss cenahna

      Nalika anjeun mésér TV anjeun ogé ngagaduhan saluran anu terbatas, upami anjeun hoyong langkung anjeun kedah mayar atanapi mésér dekoder satelit.
      IPhone mangrupikeun telepon sélulér paling aman di pasar sareng anu ngagaduhan batesan na ku anjeun ngalangkungan Jailbreak.

  2.   Seba Rodriguez cenahna

    😉 Fabi Callejas

  3.   Gambar placeholder Fabi Callejas cenahna

    Abdi sareng 2.1.1 sareng éta pinuh! Abdi ngan ukur henteu mendakan tweak kabel 🙁

  4.   daft cenahna

    Hiji TV nyarios yén perbandingan anjeun henteu pencét nanaon, kuring ngingetan yén anjeun mangrupikeun nomer idéntitas.