Jailbreak pikeun nyalametkeun; Kibor

ios 8 kibor

Hanjakalna umum pisan yén Apple henteu ngalakukeun hal dina ios sakumaha urang sadayana pikahoyong, sareng ieu anu kajantenan iOS 8 sareng keyboard pihak-katilu na. Pasti urang sadayana ngagaduhan langkung ti dua kibor, hiji kanggo bahasa urang, keyboard Emoji, teras panginten sababaraha keyboard bahasa tambahan atanapi pihak katilu sapertos Riffsy (nempatkeun gifs), Swype atanapi anu sanésna.

Masalahna aya dina ngaganti antara aranjeunna, unggal waktos kami mencét tombol parobihan keyboard, éta angkat ka tombol anu salajengna, sareng ku sabab kitu unggal urang mutuskeun nempatkeun emoji, kamungkinan pisan urang kedah ngaliwat daptar kibor atanapi tahan tombol na pilih tina tulisan.

Nya, sabab éta kajadian sering kali, adegan jailbreak parantos nempatkeun solusi na nyalira ngalangkungan Cydia, sareng éta sababna kuring badé ngaluncurkeun "tradisi" anu kuring badé nyebat "Jailbreak pikeun nyalametkeun", dimana unggal-unggal tweak dimaksudkeun pikeun ngalereskeun bug ios atanapi masalah usability, Kuring bakal ngalaan éta sareng masihan inpormasi anu diperyogikeun.

Dina hal ieu, kami ngaleupaskeun ku ngarobih "Keyboard Accio", anu teu ngagaduhan setélan atanapi ikon atanapi naon waé, éta ngan saukur ngalereskeun paripolah ios sahingga mencét tombol saklar keyboard sakaligus ngalih antara anu kahiji sareng anu kadua, sahingga nempatkeun Emojis sareng ngetikna tiasa dimungkinkeun tanpa aya gangguan, sareng ka Do henteu ninggalkeun keyboard pihak-katilu anu gunana dina sababaraha kali, urang kedah nyimpen tombol perobihan keyboard dugi ka daptar asli keyboard anu dibawa iOS sacara standar ditingalikeun, dimana urang tiasa milih sacara bébas keyboard anu dipikahoyong sareng engké bakal balik kana pokok keyboard urang .

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta saderhana pisan, sareng éta mangrupikeun hal Apple kedah panginten, aya kamungkinan pikeun ngajantenkeun kami mikir yén aranjeunna jalma jahat sareng aranjeunna ngalaksanakeunana supados éta ngabahekeun kami sareng kami henteu masang langkung seueur keyboard sanaos anu asli, sanaos kuring ragu éta sababna, tibatan éta henteu kedahna anggap perlu atanapi bahkan praktis deui yén aya seueur jalma anu henteu terang yén daptar ditampilkeun ku nahan tombol éta, sareng Apple parantos ngajantenkeun gampang.

Nyabit-nyabit nyaéta dina bentuk bebas dina réo tina Boss gedé, anu dipasang sacara standar dina Cydia.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pablo cenahna

    Sateuacanna mah keyboard dina basa Spanyol sareng Inggris ogé keyboard Emoji; Nya, kuring parantos tiasa ngahapus sareng nyimpen hiji: SwiftKey 😉

    Wasalam

  2.   Malcolm cenahna

    SwiftKey ngahijikeun emoji tanpa ninggali kibor! Pikeun kuring éta anu pangsaéna tanpa diragukeun.