Jailbreak ngalambatkeun iPhone

pangu-jailbreak

Mimiti kuring hoyong netelakeun yén sabisana tiasa Jailbreak iPhone kuring, sanaos akhir-akhir ieu kuring mendakan karugian anu tangtu aranjeunna maksa kuring ninggalkeun éta. Nalika alat rusak, sistem operasi anu ngatur éta dirobah supados urang tiasa masang tweak pikeun ngarobih alat urang.

Pikeun ngaruksak sistem pikeun tiasa ngaksésna, operasi alat kami kapangaruhan. Éta henteu tiasa dianggo sareng anu sami upami henteu dirobah. Dimana éta paling diperhatoskeun nyaéta nalika urang ngabalikan deui atanapi ngahurungkeun alat, nyandak 20% langkung lami tibatan upami henteu dileupaskeun.

Salaku tambahan, operasi umum tina aplikasi, asli sareng pihak katilu kapangaruhan dina waktos anu diperyogikeun pikeun dimuat sareng dina ngalaksanakeun fungsi-fungsi anu mana éta parantos dimekarkeun. Salaku buktina ieu, di handap ieu kami nunjukkeun anjeun pidéo dimana kami ningali waktos kontak dina alat anu nganggo Jailbreak di ios 9.0.2 sareng alat tanpa Jailbreak dina versi anu sami tina ios.

Sakumaha urang tiasa tingali dina pidéo éta, alat anu nganggo Jailbreak butuh 51 detik pikeun ngahurungkeun sareng tiasa dioperasikeun bari lengkep alat sanés Jailbroken kirang 13 detik, 38 janten pas. Dina pidéo éta kami ogé tiasa ningali kumaha nalika muka aplikasi asli tangtu reureuh dina ngajalankeun bieu sababaraha kasapuluh sadetik anu dina pandangan urang teu tiasa ngahargaan upami urang henteu ngabandingkeun éta sareng alat anu sanés tanpa Jailbreak.

Anu teu tiasa urang tingali dina pidéo nyaéta umur batre anu ogé kapangaruhan sareng seueur. Kusabab iOS 9.1 betas mimiti kaluar, kuring parantos masang unggal-unggal na. Anu masihan kuring pagelaran pangsaéna dina hal umur batré mangrupikeun anu terakhir, béta 5. Nalika jalma-jalma di Pangu ngaleupaskeun Jailbreak kuring pulih sareng jailbreak iPhone 6 Plus kuring. Kuring ngan ukur gaduh CCSettings anu dipasang sareng batréna boro tiasa tahan sapoé tanpa kedah ngalangkungan carjer, bari sareng ios 9.1 Kuring nempatkeun éta kanggo bérés wengi sareng biaya batré 30% rata-rata.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

38 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jailkbrek salamina cenahna

    Naon anu anjeun carioskeun? Abdi nembé jaila iphone anu nembe dipésér sareng éta katingali sapertos makéna, langkung saé henteu mungkin

  2.   DarkDll cenahna

    Sapinuhna numutkeun tulisan, kuring kantos ngalaman Jailbreak tapi ieu ti Pangu mangrupikeun jumlah total, satengah tina aplikasi ditutup nalika kuring resep, bray nalika nelepon atanapi bahkan muka konci, éra sabab kuring ogé ngagunakeun CCSettings (teu langkung tibatan tombol pikeun nutup sadaya aplikasi) sareng IAPCrazy kanggo pamesaran di-app, tapi kuring langkung resep hirup tanpa éta tibatan ngantunkeun sapertos burit.

  3.   Adal cenahna

    Kuring jailbroken ipad 4 kuring, ipad 2 pamajikan abdi sareng iphone 6 kuring sareng teu aya masalah… Ayeuna langkung saé.

    Pariksa pikeun ningali naha anjeun lakukeun sadayana anu leres

  4.   Alberto Cordoba Carmona cenahna

    Henteu janten masalah kumaha anjeun ngritik jailbreak, éta moal ngarobih pendapat kuring sareng seueur pangguna. Salami komunitasna henteu ngaleungit, éta bakal teras-terasan aya kanggo waktos anu lami (Anjeun gaduh buktos anu nyiptakeun Cydia, sok aya dina dasar mariem pas Jailbreak anyar muncul.

  5.   tandem cenahna

    Dina pamanggih kuring, ios 9.0.2 parantos ngancurkeun iPhone sareng iPad sareng ngalambatkeun aranjeunna langkung seueur tibatan versi jailbreak ti saprak mimiti waktos (Apple anu sami sareng versi kahijina tina iOS 8).

  6.   Alfonso Urang Sunda. cenahna

    Hayu urang tingali Ignacio, naon anu anjeun carioskeun? Éta iPhone sareng panjara peryogi 13 detik langkung lami pikeun ngahurungkeun tibatan hiji tanpa panjara? Naha anjeun badé nyarios ka kuring yén 13 detik bédana dina kakuatan-up tiasa ngajantenkeun batur heran naha panjara atanapi henteu? Abdi leres-leres sieun sareng réncang koméntar anjeun.

    Kauntungannana jailbreaking hiji iPhone saé pisan anu 13 detik, saolah-olah éta 60, leres-leres henteu aya hubunganana; Sareng ogé, naha anjeun sering mareuman / dina iPhone? Kusabab kuring, sareng kuring yakin yén seuseueurna, henteu pernah pareum.

    Di sisi séjén anjeun curang dina entri anjeun nalika ngabandingkeun umur batin ios 9.1 sareng pendamping iOS 9.0.2, tapi éta bahkan ngabandingkeun éta upami iPhone sareng ios 9.0.2 henteu bérés dilakukeun. Sadayana terang yén ios 9.1 ningkat, sareng seueur pisan, umur batre diantarana. Anjeun gaduh forum anu pinuh ku koméntar lag bahkan dina iPhone's 6 kalayan ios 9.0.2 sareng ieu tanpa bui. Kalayan kecap séjén, ios 9.0.2 mangrupikeun salah sahiji versi ios anu paling parah dioptimalkeun.

    Kuring henteu terang naon anu anjeun coba lakukeun tapi akhir-akhir ieu kuring mendakan sababaraha postingan anjeun anu sigana anjeun nyobian langkung masihan tekenan kana sisi négatip panjara komo ngantepkeun nyalira, sapertos waktos ayeuna , pikeun nguatkeun alesan anjeun. Kuring bener-bener freaking kaluar sareng tulisan ieu sareng nalika kuring nyarios kuring henteu terang naon anu anjeun pikahoyong.

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Mimiti, kuring anu pangpayunna, nalika kuring masihan koméntar dina tulisan, éta sok jailbreak.
      Kuring henteu ngan ukur ngarujuk kana éta 13 detik bédana dina boot up tapi dina operasi umum alat sareng aplikasi.

      Kuring parantos ngalebetkeun pidéo éta pikeun anjeun tiasa ningali conto, tapi dina postingan kuring parantos ngagambarkeun pangalaman pribadi kuring ningali video éta.

      Meureun kuring henteu acan ngajelaskeun nyalira ogé dina hal batréna. Sateuacan ngaunduh iOS 9.0.2 ti 9.1 Béta 5, kuring sababaraha dinten tanpa Jailbreak pikeun nguji kumaha batréna dianggo sareng saatos ngalakukeun Jailbreak umur batre dikirangan, sanés ka sato galak, tapi éta leres-leres témbong.

      Perkawis anu terakhir. Unggal panulis nyarios nyalira. Khususna, kuring sok resep nga-personalisasi alat kuring, tapi nalika kuring nyéépkeun sadidinten jauh ti bumi sareng peryogi batréna pikeun nahan kuring, kuring jelas yén ku jailbreak langkung rumit. Ayeuna iPhone kami henteu ngagaduhan perang salib ngalawan Jailbreak. Nyatana, kuring anu munggaran anu unggal dua atanapi tilu dinten nyebarkeun daptar tweak anu diénggalan ka iOS 9, sapertos kolega anu sanés nyarioskeun ngeunaan tweak énggal anu datang ka Cydia pikeun ngamangpaatkeun berita 3D Touch.

      1.    Alfonso Urang Sunda. cenahna

        Nya, upami Ignacio, anjeun parantos ngajelaskeun diri anjeun sacara fatal kusabab naon anu anjeun hartosna nyaéta hal anu sanés. Hapunten upami koméntar kuring parantos raoseun tapi éta paman judulna tapi di luhur sadaya eusina ...

        1.    Ignacio Sala cenahna

          Anjeun leres pisan, tapi subjekna kuring rada kaduruk. Kuring ogé parantos hariwang ngajawab anjeun sabab kuring terang yén anjeun biasa dina koméntar. Anjeun teras nawiskeun rinci pisan dina koméntar anjeun. Salaku tambahan, masing-masing bébas masihan koméntar sakumaha anu aranjeunna pikahoyong salami éta henteu hormat sakumaha sering kajadian dina koméntar ngeunaan editor anu sami.
          Pokokna, Alfonso, salam sareng hatur nuhun kana sudut pandang anjeun.

  7.   Edgar cenahna

    Dugi ka Apple henteu nyatakeun yén anjeun tiasa ngajagi aplikasi anjeun nganggo kecap konci sapertos kaméra, gambar sanésna, jailbrak bakal langkung saé tibatan iPhone anjeun ti pabrik…. Upami aya anu terang kumaha ngalaksanakeunana tanpa jailbrak punten wartosan kuring

  8.   Rafael pazos cenahna

    Anjeun sadayana membela jailbreak sabab éta mangrupikeun hal anu pangsaéna anu parantos dilakukeun ku batur pikeun tiasa ka perpustakaan iOS, tapi jailbreak henteu aya artina deui di iOS 9, seueur tweaks anu parantos aya di iOS 9, ogé seueur anu nyarios yén anjeun henteu bakal robih, dugi ka hiji dinten aya kajadian anu leres dina alat anjeun sareng anjeun ngotoran diri anjeun, sapertos nalika anjeun gaduh mobil anjeun angkat lisénsi sareng anjeun ngesang sadayana dugi ka silih nabrak (sababaraha anu nekad pikeun tetep ngalaksanakeunana tapi hey), sadayana ngagaduhan wates, jailbreak ngagaduhan wates, sadaya jelema ngagaduhan cita rasa sareng kuring ngahargaan aranjeunna, tapi dina hiji dinten musibah bakal kajadian ka anjeun tapi éta henteu pernah kajadian, kuring parantos ngalakukeun jailbreak ti saprak iOS 4 ... sareng kuring parantos ngambah pikasieuneun, tapi kami henteu nyarioskeun perkawis 100-200 euro anu anjeun tiasa balanja sareng henteu janten masalah pikeun anjeun, kami nyarioskeun angka anu langkung ageung sakitar 700 dugi ka 1100 euro anu gaji normal .. . Kuring moal paduli nempatkeun sababaraha modifikasi sareng ngaco iPhone kuring sapertos kitu, naon enya aya iTunes anu tiasa dipulangkeun, tapi kumaha upami Apple ngajalankeuniTunes anu ngadeteksi jailbreak (dina kasus anu ekstrim), sareng henteu ngantep anjeun mulangkeun sabab anjeun ngagaduhan jailbreak ...

    Jailbreak na saé, kuring resep sareng kuring ngaku, tapi éta méré kuring langkung seueur karugian tibatan kauntungan,

    KAHIJI:

    Kaamanan, data kuring, kartu bank kuring ... sareng sajabana Abdi teu hoyong saha waé anu ngaluarkeunana ...
    Réliabilitas alat ...

    Tapi kuring langkung resep nyandak anu sadetik deui pikeun muka atanapi ngaktipkeun data atanapi naon waé anu kuring kedah aktipkeun ..

    Éta ngan ukur opini, tapi kadieu iOS haters ditutup, dugi ka aya kajadian anjeun moal robih pipikiran ... seueur anu parantos ... sareng aranjeunna henteu bodo ... éta ngan ukur masalah waktos ..

    Salam sareng rangkulan !!

    1.    Alfonso Urang Sunda. cenahna

      Penjara di ios 9 moal asup akal pikeun anjeun sareng ngan ukur pikeun pasangan anjeun. Anjeun nyarios yén seueur tweaks Cydia parantos kalebetkeun kana ios 9. Éta jelas yén nalika anjeun ngalaman jailbroken atanapi anjeun parantos nganggo sakedik tweaks atanapi anjeun henteu terang kumaha milarian atanapi mendakan ogé. Kuring henteu terang, contona ... Dimana VirtualHome terintegrasi dina ios 9? (tweak penting pikeun kuring), dimana éta kuring henteu ningali? Bioprotect, tilu perempat sami, Arise 2 (anu sanés penting pikeun kuring), tapi di luhur sagala na di luhur sadayana ... Dimana Activator? Anu pangsaéna, sareng ogé panjang, Cydia tweak, dimana éta? Aranjeunna parantos ngahijikeun SwipeSelection sareng di luhur yén aranjeunna parantos ngahijikeunana parah, ngajantenkeun hal anu milari kanyamanan janten hal anu teu raoseun (tangtosna kuring parantos masang SwipeSelection). sareng kitu sareng ratusan langkung tweaks anu sanés, ogé saur kuring moal aya, diintegrasikeun kana ios.

      Di sisi anu sanésna, aya masalah personalisasi, tapi kusabab ieu pribadi pisan, kuring bahkan henteu nyebut.

      Naha anjeun hariwang ngeunaan kartu kiridit anjeun atanapi data pribadi anjeun? Naha anjeun menteri atanapi anggota CNI? Kuring anggap yén contona anjeun moal ngagaduhan Facebook atanapi Paypal, leres? Kuring béjakeun ieu kusabab upami kitu, data anjeun aya dina Internét sareng upami peretas leres-leres hoyong ngaksés sareng ngagunakeunana, henteu ragu yén anjeunna tiasa ngalakukeun éta. Kami pangguna iPhone / iPad anu normal pisan, sabab kuring pikir seuseueurna urang. Nyaéta, kuring ngahargaan kaamanan data kuring tapi kuring sadar pisan yén, sakumaha ceuk kuring, peretas hoyongna, aranjeunna bakal ngagaduhan éta. Kuring terang pisan naon anu kuring tiasa lakukeun ku iPhone sareng naon anu henteu kedah dilakukeun sareng aya mangtaun-taun jailbreak pikeun anjeun nempatkeun kami salaku alesan atanapi bahkan ngahina kami nalika kami haters atanapi bahkan jelema bodo anu henteu ngan ukur muja jailbreak, nyaéta éta, sahenteuna bisi kuring, upami éta henteu aya kuring moal ngagaduhan alat Apple.

      Kuring parantos ngalangkungan iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6, iPad 3 sareng ayeuna iPad Mini 4, dina sadayana éta kuring parantos panjara sareng PERNAH ngalaman masalah sakedik sareng data kuring sareng sapertos kuring seueurna jalma anu jailbreak anjeun alat-alat. Naha anjeun maca naon waé ngeunaan serangan masif ka pangguna jailbreak? Abdi tangtos henteu.

      Ku jalan kitu, ngabandingkeun mobil anjeun sareng panjara nyaéta milih piss sareng henteu nyandak mate mate.

  9.   Iphone Esteban cenahna

    Anjeun nyarios omong kosong, kuring yakin anjeun henteu terang kumaha ngamangpaatkeun iPhone jailbroken anjeun

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Ésteban, kuring parantos jailbroken ti saprak iPhone 4, janten kuring terang persis naon anu kuring tiasa sareng teu tiasa lakukeun dina jailbreak.

  10.   Chooviik cenahna

    Jailbleak ieu nyaéta yén éta goréng saeutik némbak panungtungan tina 8.4 éta hébat tapi atoh aranjeunna sarébu sadetik kadua, kecuali dina awal anu 11 detik, tapi kuring henteu nyangka yén jalma bakal ngahurungkeun deui saeutik , Kuring kedah nga-restart nyalira pikeun ngalakukeun jailbleak kumargi kuring ngagaduhan iPhone 6

  11.   iñaki cenahna

    jailbreak henteu ngalambatkeun iphone. anu ngamimitian enya, tapi saha anu paduli upami kuring ngalambatkeun waktos kontak? Éta ogé henteu nganggo langkung aki-aki kecuali anjeun masang tweak anu nyéépkeun seueur batré khususna (sapertos upami anjeun masang bumi maya sareng ngaktipkeun modeu buka konci gancang anu teras-terasan ngaktipkeun sensor id touch dina modeu sayaga)

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Iñaki, sakumaha Kuring geus ngomong, kuring ngan ukur gaduh CCSettings dipasang ayeuna dugi Auxo 3 sumping, upami éta tungtungna datang.

      1.    iñaki cenahna

        Kalayan ccsettings sareng jailbreak kuring ragu yén anjeun bakal aya bédana boh batréna sareng umumna perlambatan sistem. éta mangrupikeun modifikasi saderhana anu nunjukkeun pusat kontrol. Anjeun kedah ngabandingkeun pamasangan ios bersih tanpa otas hiji sareng panjara sareng hiji tanpa panjara.
        kalayan ios 8 sareng panjara sakali kuring tuang batréna, tapi éta sanés salaku akibat langsung tina panjara, tapi ku kacilakaan ti salah sahiji tweak anu kuring pasang sareng ngantunkeun daemon dimimitian di tukang anu nyababkeun kacilakaan dina sistem.

        1.    Ignacio Sala cenahna

          Nya enya man. Ngan ukur ku CCSettings dipasang, batréna sami waé. Kirim endog Kalayan Auxo 3 upami kuring tiasa ngartos yén batréna kirang langkung tapi henteu ngan ukur ku CCSettings

          1.    iñaki cenahna

            malah henteu nempel. Pikeun ngadamel pernyataan anu sapertos kitu katégori, anjeun kedah gaduh 2 héndsét anu sami sareng versi anu sami tina IOS dipasang bersih, tanpa otas atanapi backup atanapi naon-naon, hiji anu ngagaduhan panjara sareng anu sanésna tanpa panjara, sareng ngalakukeun uji coba panggunaan anu sami pisan dina duanana. Kuring ragu variasi pamakean batré bakal ngaleuwihan 2%. konsumsi anu anjeun perhatoskeun pikeun hal anu sanés (kacuali ccsettings kacilakaan sareng nyababkeun kasalahan, dina hal ieu anjeun tiasa ningali éta dina log error atanapi dumps sareng ningali prosés naon anu nyababkeun éta, tingali sakumaha seringna éta lumangsung ... jsb)

  12.   iñaki cenahna

    Abdi hilap. Kuring asalna tina iphone 6 plus sareng 8.3 kalayan jailbreak. Kuring henteu terang bédana hirup batréna sareng panjara atanapi henteu panjara.
    ayeuna kuring gaduh 6s plus sareng ios 9.0.2 sareng jailbreak. Di momen éta tetep praktis sami sareng anu sateuacanna. sanaos kitu, leres kuring ngan ukur masang jailbreak kanggo bumi maya. Éta masihan kuring nyeri haté (kuring henteu terang ngeunaan anjeun) kedah mencét bumi maya pikeun sadayana, kuring ngagaduhan perasaan yén langkung ku kuring mencét éta, bakal gancang kuring méréskeun éta. sareng ku bumi maya kuring hilap.

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Hal anu sami kajadian ka anjeun. Pikeun nyingkahan mencét éta kuring nganggo Auxo 3, tapi kanggo ayeuna dugi ka teu aya anu diropatkeun pisan. Dina sadaya iPhone anu kuring gaduh di tungtung tombol home parantos rusak.

  13.   iñaki cenahna

    Abdi bogoh auxo 3, babarengan sareng bumi maya sareng aktivator saur aranjeunna mangrupikeun tweak anu pangsaéna. Kuring ningali bug di auxo 3, ogé sanés bug tapi langkung saé, sareng éta nyaéta transisi nalika muka pusat kontrol + multitasking katingalina kirang cairan dibanding anu aslina. Abdi ngarep pisan yén pikeun iPhone 7 aranjeunna miceun tombol fisik anu bahagia sakaligus ...

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Éta parantos tiasa, tapi sigana bakal nyandak sababaraha versi deui pikeun ngaleungit.

  14.   Diego t cenahna

    Dinten énjing-énjing ieu nalika kuring muka kaméra kuring ningali sadayana hideung sareng henteu kabuka nyaéta teleponna seueur lags sistemna tapi kuring henteu paduli 100% jailbreak

  15.   Baptis cenahna

    Abdi gaduh iPhone 6 sareng
    jb. Abdi peryogi jb, abdi moal tiasa tanpa éta.

  16.   23kie cenahna

    Saur tulisan ieu henteu hasil pisan, kuring parantos janten pengikut anu satia pikeun halaman wéb ieu saprak éta didamel sareng jailbreak ngalakukeun atanapi henteu masihan iPhone kabagjaan dina aktip sareng fungsi anu iPhone henteu pernah aya. Anu kuring henteu ngabagi pendapat anjeun pisan, hal anu séjén nyaéta anjeun ngajempolan iPhone tina pembuangan sampah sabab kuring gaduh 6+ sareng kuring nganggo 9.0.2 salaku ditembak

  17.   Cijulang cenahna

    Henteu pisan numutkeun tulisan. Abdi ayeuna nganggo 2 iphone. IPhone 6 ditambah 9.02 sareng panjara sareng iphone 5 9.0.2 sareng panjara sareng duanana tiasa dianggo pikeun kuring. Kuring nyarios tina pangalaman kuring, kuring ngagaduhan sadayana iPhone ti 3 sareng panjara sareng tanpa panjara (jelas sareng panjara sacara praktis sok).

  18.   IvanC cenahna

    Eureun halusinasi
    Abdi ngagaduhan jailbreak pangu énggal
    Dina iphone 6 kuring sareng mana anu mewah

    Masing-masing vérsi énggal anu dikaluarkeun Apple langkung parah tibatan éta upami sigana ngalambatkeun iphone sareng teu aya anu nyarios nanaon

    Argumen anjeun henteu masuk akal
    Abdi gaduh 3 réréncangan anu jailbroken kuring sareng sia iphone-na jalan sampurna

  19.   Juan Angel Osorio cenahna

    Salam ti Mexico Kuring parantos nyobian ngalakukeun JB dina mac kuring nganggo 3 mesin virtual anu sanés, windows xp sp3, windows 7 sp1, windows 8, sareng pangu henteu ngadeteksi iphone kuring, naha aya anu ngalaman masalah ieu?
    Nuhun sateuacanna!

  20.   Locopop cenahna

    Hahahaha jelema ieu mabok! Lalaunan? Ngalambatkeun nona lami anjeun! Jailbreak kaluar tina sapuluh dina sadaya alat kuring! Abdi resep 20 nyabit-nyabit! Sadayana fungsional sareng tanpa kacilakaan sareng batréna sami, henteu langkung saé anjeun lumangsung nalika anjeun survey sareng anjeun ningali yén anjeun hiji-hijina idiot anu salah. Daripada nyieun tulisan ieu jadi goréng pisan! Candak pakansi sareng lirén posting pangalaman pribadi anjeun kalayan jailbreak anu kirang dikerjakeun! Tombol!

  21.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Alfonso Sunda dina sababaraha waktos naha kuring parantos ngahina?, Kuring parantos nyarios haters saha anu benci ka iOS tertutup, naha éta ngahina? Kusabab upami éta mangrupikeun penghinaan, punten, sabab kuring salah sahiji anu henteu hormat, upami kuring nguntungkeun, kuring gaduh iPhone 6 sareng éta nyungkeun bioproték, bumi maya 8 N 9, ccsettings 9 sareng 9 sareng éta waé ..

    Kuring teu gaduh nanaon ngalawan jailbreak langkung sapertos éta, yén anjeun badé nyarios yén anjeun henteu ngalaman masalah sareng jailbreak sanés hartosna yén sésana urang sami sareng anjeun.

    Éta teu aya serangan masif? Upami aya virus anu ngempelkeun langkung ti 200000 rekening kalayan jailbreak, tapi jujur, kuring henteu resep anjeun terang sadayana anu kuring gaduh dina iPhone, kuring dina tingkat kaamanan komputer anu langkung luhur sareng kuring nyebatkeun yén kami henteu aman. sabab nyarios, sareng ku jailbreak kirang langkung!

    Sateuacanna kuring kantos ngaoptimalkeun jailbreak, sareng kuring kantos ngalaksanakeun ti ios 4 ... nganggo iPhone 3G, tapi ios parantos diénggalan sareng parantos masihan naon anu kuring peryogi pendamping.

    Sareng mobilna sami (sareng nonoman, anu paling ahli terang, aya anu nekad), nalika anjeun kéngingkeun lisénsi anjeun anjeun bebas ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong, sapertos dina jailbreak, éta ngagaduhan wates.

    Éta mangrupikeun opini tapi kuring nyaritakeun deui pasangan, dugi ka kajadian anu gajih ka kami kami moal ngarobih pendapat urang, conto kuring sareng tilu babaturan, aranjeunna parantos mangtaun-taun tapi iOS 9 masihan naon anu diperyogikeun, sareng aranjeunna ogé ngalakukeun éta pikeun kaamanan ....

    Éta mangrupikeun opini, kuring ngahargaan anjeun sareng anjeun ngahargaan kuring, tapi dina waktos anu sanés kuring ngahina, tapi sakumaha kuring nyarios deui ... dugi ka aya kajadian ka urang kami moal ngarobih manusa sapertos kitu ...

    Salam sareng rangkulan!

  22.   David cenahna

    Masalahna nyaéta iPhone 6 Plus anu ngalaksanakeun pikasieuneun. Kalayan versi ios8 pangénggalna kuring perhatoskeun seueur lag dina animasi, sareng teu kakantun nalika kuring muka langkung ti 5 aplikasi. Saur iPhone ieu kirang dirarancang kumargi kedahna nyandak 2gb ram ti saprak vérsi kahijina sareng henteu ngantosan vérsi S.

  23.   Richard cenahna

    Jalma anu saé pisan !!

    Kuring ogé bakal masihan pendapat anu paling tulus ngeunaan hal ieu.

    Kami salah sahiji jalma anu ngira yén iPhone tanpa panjara henteu sami sareng henteu janten masalah versi ios anu urang ngagaduhan sabab henteu paduli sabaraha fitur anyar anu dimilikina, éta moal pernah dugi ka kustomisasi sareng Jailbreak. Tanpa ngalangkungan deui, RUMAHU VIRTUAL, CCSETTINGS, SPRINGTOMIZE AND SWIPESELECTION nyandak kuéh pikeun kuring, sabab berkat aranjeunna kuring tiasa ngaraosan iPhone sakumaha anu diarepkeun ku Gusti. Ayeuna ... ayeuna kuring gaduh iPhone 5S sareng upami kuring kedah nyarios yén Jail pantes tapi kusabab éta sadayana gumantung kana ios 9.02 anu ogé leres-leres pantes. Kuring yakin pisan yén nalika aranjeunna ngaleupaskeun Jail kanggo ios 9.1 sadayana bakal langkung saé. Tapi pikeun ayeuna éta naon anu urang gaduh.

    Ieu pikeun pangguna iPhone 6 atanapi 6S khususna 6S bakal aya bewara anu kirang sabab sipatna pélor nyata sareng LAGS anu kirang diperhatoskeun. Tapi nyimpulkeun. IPhone tanpa panjara sanés iPhone. Sistem anu kawates pisan anu upami henteu disaluyukeun tungtungna pikaboseneun. Jalma anu nyarios yén ku IOS 9 henteu perlu Jail langsung, aranjeunna henteu ngagaduhan pitunjuk, hampura kecap na.

  24.   DarkDll cenahna

    Kuring nyarios deui sapertos anu kuring nyarioskeun dina koméntar munggaran kuring, kuring sareng panulis tulisan ieu, kuring resep Jailbreak sareng kuring kantos ngantosan kuring antosan kuring antara versi dugi anu anyar kaluar, tapi ieu anu parantos dilakukeun Pangu parantos truño sahenteuna kuring badé goréng.

    Kuring parantos ngamutahirkeun ka IOS 9.1 sareng kuring miharep yén tim salajengna anu Jailbreak bakal béda anu ngalaksanakeun hal-hal anu saé.

    Hiji hal nyaéta jalanna rada laun sabab langkung seueur prosésna sareng anu sanésna nganggo Penjara tapi urang bakal hiji ieu ti Pangu sajaba ti kagagalan panyimpenan éta henteu réngsé waé.

    Salam!

  25.   Andre cenahna

    Kuring Pro-Jailbreak saprak kuring pertama kalina sareng éta nganggo ios 6.1 dugi ka 8.3 sareng didieu kuring bakal tetep bari sareng ti saprak éta kuring resep sareng bahagia! sadayana gaduh telepon sélulérna ... Tapi upami gagal sareng Jail, éta gagal sareng upami henteu, maka henteu! saderhana !! Hayu Ignacio!

    Salam ti Tegucigalpa, Honduras.

    Hirup Long Rock!

  26.   Manuel Gonzalez cenahna

    Kuring parantos ngalakukeun jb saprak kuring ngagaduhan iphone 4 sareng kuring henteu kantos ngalaman masalah. Dinten ieu Apple ngintunkeun kuring iPhone 6 anu anyar dina jaminan na éta sumping sareng ios 8.4 kabeneran sareng kuring parantos ngalaksanakeun jb deui dina 2 menit sareng éta saé. Virtualhome, ccsettings, springtomize, Intelliscren3, activator jsb sareng bioskop. Sareng catetan, telepon anu kuring mayar sareng upami éta rusak ku jb éta masalah kuring. Apple terang yén urang ngalakukeun jb sareng henteu resep ngaleungitkeun éta sadayana sabab bakal ngajual terminal langkung saeutik tibatan ayeuna. Sareng éta mangrupikeun kanyataan.

  27.   fabielca cenahna

    Kuring parantos jailbreaking Iphone 4S anu kuat, 🙂, sareng ti saprak Pangu ngaluncurkeun panjara ……. Unggal-unggal kuring dipasang, kuring bakal uninstall… .. sistem ngirim SMS internasional 0,60 euro + PPN.

    Kuring parantos maca seueur tulisan anjeun ngeunaan hal-hal anu saé di panjara, hal-hal anu saé sareng anu goréng, ... sareng teu aya diantarana waé kuring kantos maca anu disebut SMS otomatis sareng di luhur éta ngalambatkeun IOS, éta leres naon anu dicarioskeun dina tulisan ieu.

    Kuring nembé nganyarkeun kana IOS 9.1 sareng kuring parantos ngagaduhan pesen SMS anu ditagih sareng ditagihkeun ka nomer ieu 447 *** 985246, ieu panjara panjara sareng 9.0.2 sareng ayeuna kuring masang 9.1 sareng DUA SMS € 0,60 + PPN …….
    SAHA SAHA BISA NYORA ??

    Éta mangrupikeun pangalaman terakhir kuring di panjara, jujur ​​ieu matak pikaseurieun sareng henteu diterangkeun dimana-mana, kajabi pengayaan saurik, urang Cina Pangu sareng meureun, panginten .... Saha dina forum ieu…
    Salu2