Jailbreak pikeun ios 9.1 tina panyungsi anu anjeun moal ningali

zerodium-jailbreak

Zerodium mangrupikeun perusahaan kaamanan komputer anu nawiskeun hadiah moneter pikeun anu junun nyiptakeun Jailbreak anu rada aneh anu urang parantos lami henteu ningali, éta mangrupikeun Jailbreak anu dilaksanakeun ngalangkungan pangotektak wéb, tanpa aya jinis alat sareng anu berhasil ngaleupaskeun versi stabil panganyarna tina firmware ios. Nya, dinten ayeuna ngalangkungan Twitterna aranjeunna parantos mutuskeun pikeun ngumumkeun yén aranjeunna parantos ngagaduhan juara pikeun hadiah éta henteu kirang ti sajuta dolar, kumargi kitu, tim peretas parantos berhasil ngembangkeun Jailbreak ngalangkungan browser wéb pikeun iOS 9.1 sareng 9.2b , Nanging ieu ngagaduhan titik négatip, éta moal ningali cahaya na.

Sakumaha anu parantos kami sebutkeun, Zerodium mangrupikeun perusahaan anu nampi kaamanan komputer pikeun ngajual éta ka klien anu mayar éta, éta mangrupikeun panganteur anu saéstuna, tapi éta mangrupikeun cara ngajaga peretas dina kadali sareng ngahargaan jalma anu aranjeunna mendakan kabocoran kaamanan anu tangtu kalayan tujuan pikeun salawasna ningkat dina bagian éta. Mangpaatkeun ieu sahenteuna moal ningali cahaya, kuring ngartos yén ku judul seueur pamiarsa parantos ngadamel sungutna cai ku Jailbreak ngalangkungan pangotektak wéb sapertos tadi, tapi éta moal kajadian.

Sigana mah henteu sadayana masih didominasi ku Pangu sareng perusahaan, nyaéta, aya peretas anu saé dina waktos Jailbreak tapi tapi aranjeunna parantos kaleungitan motivasi pikeun ngerjakeunana, sigana kusabab aranjeunna henteu ngagaduhan alat perusahaan anu ieu Palaku Cina upami aranjeunna gaduh. Pondokna, Jailbreak ieu parantos ngagaduhan anu ngagaduhan, nyaéta Zerodium, sareng moal lami-lami pikeun ngicalna ka Apple kanggo neraskeun damel dina kasalametan pangguna sareng ngalawan Jailbreak. Mungkin jalan tengah antara sadayana ieu bakal cocog pikeun pangguna, tapi kadang urang sanés hal anu paling penting, sigana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Armando cenahna

    Hahahaha, anu disebat hoyong masihan artos!

    1.    Louis V cenahna

      Masihan artos? Naon anu aranjeunna mayar kanggo anu nyiptakeun garapan mangrupikeun parobihan anu alit dibandingkeun naon anu tiasa dibayar ku Apple upami aranjeunna nyayogikeun pikeun nutup éta.

  2.   neuronic08 cenahna

    atanapi pikeun nyewa anu pangsaéna di lapangan, éta sapertos ngadamel casting ...

  3.   PÉRÉR cenahna

    Dinten ayeuna JAILBREAK TEU AYA BARÉÉNYA Sateuacan sateuacan sahenteuna pikeun kuring. Kalayan seueur pisan berita anu nyangking IOS APPLE JEUNG JEPANG LANGKAH KA JANGJANG Kadua.

  4.   Henry cenahna

    Saur Apple ngagaduhan peretas anu langkung saé

  5.   Sergio cenahna

    Apple henteu kedah mayar. Cukup pikeun aranjeunna ngantosan éta diterbitkeun sareng ngaleupaskeun pembaruan minor ngan ukur nutup sapuluh dinten engké. Kuring masih teu ngarti yén Apple mania tina nutup terminal ku cara éta sareng ngan ukur ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun naon anu aranjeunna anggap pikaresep. Éta iPhone kuring sareng kuring ngalakukeun naon waé anu kuring pikahoyong sareng éta. Sareng kuring henteu kantos ngalaman masalah kaamanan di terminal kuring (kuring parantos jailbroken ti ios 3.1). Janten asa batur bakal sumping.

  6.   Antonio cenahna

    Nya, IOS masih gaduh jalan anu panjang pikeun ngahontal sagala rupa anu kahontal ku Cydia Tweaks, pikeun kuring penting pisan, iPhone tanpa Cydia ngan ukur iPhone. Teu aya niat nyigeung saha waé.

  7.   Luis E. cenahna

    Sigana mah seueur anu henteu gaduh ideu tapi anu disebut jailbreak 1,000,000 sanésna nyaéta henteu masang kustomisasi dina telepon, ieu dijual ka pamaréntah sareng organisasi pikeun nénjo anu sanés tanpa aranjeunna sadar, mudah-mudahan aranjeunna ngartos kana hal ieu.

    1.    Dave cenahna

      Abdi sareng anjeun Luis. Sanés Apple atanapi saha waé ogé anu mayar 1.000.000 kanggo garapan tina panyungsi ...

      Pasti éta pikeun ngajual ka sababaraha perusahaan telik ...