Jalan pintas pikeun Apple TV anjeun anu anjeun teu tiasa lirén gaduh

IOS 14 mangrupikeun parobihan penting dina Shortcuts ku pilihan anyar anu tiasa urang lebetkeun, widget sareng aplikasi pikeun Apple Watch. Kami nunjukkeun anjeun sababaraha jalan pintas pikeun Apple TV anjeun anu pastina bakal dipikaresep ku anjeun.

Jalan pintas mangrupikeun salah sahiji tambahan anu paling penting pikeun ios dina taun-taun ayeuna, tapi seueur pangguna anu bahkan henteu pernah nyobian ngadamel na. Memang leres yén otomatis anu rumit pisan tiasa dilakukeun kalayan seueur tugas anu kalebet, tapi anu sanés saderhana ogé tiasa dilakukeun sareng yén aranjeunna gaduh hasil anu saé pisan. Kadatangan ios 14 ogé ngiringan kami kamungkinan anyar kusabab kanyataan yén urang tiasa ngempelkeunana dina Widget anu tiasa urang pasang di layar utama urang pikeun ngajalankeunana, sareng urang tiasa ngajalankeun éta tina Apple Watch kami hatur nuhun kana aplikasi Shortcuts anyar anu kaasup kana jam tangan Apple.

Naha anjeun gaduh TV Apple? Naha anjeun ngagaduhan lampu anu cocog sareng HomeKit? Nya, bayangkeun ngahurungkeun Apple TV anjeun, tipi anjeun, ngaluncurkeun aplikasi anu anjeun pikahoyong sareng netepkeun lampu di ruang tamu anjeun ku intensitas sareng warna anu anjeun paling resep pikeun resep pilem atanapi séri anu saé. Sareng ayeuna bayangkeun ngalakukeun éta sadayana ku mencét tombol hiji dina iPhone anjeun, atanapi dina Apple Watch anjeun. Bayangkeun langkung seueur deui, ngendalikeun sadayana tina iPhone atanapi Apple Watch anjeun tanpa kedah milari Siri Remote anu pastina nyelip diantawis bantal sofa.

Sadaya ieu tiasa dilakukeun kalayan gampang pisan ngalangkungan aplikasi Shortcuts ku nuturkeun léngkah-léngkah anu dituduhkeun dina pidéo, dimana anjeun ogé tiasa ningali persis naon jalan pintas éta. Nyiptakeun masing-masing léngkah anu dijalankeun sareng konfigurasi parameterna lengkep dina video, janten anjeun tiasa ngadamel jalan pintas nyalira sareng adaptasi kana alat anjeun. Pikeun sagalana jalan anjeun kedah gaduh ios 14 sareng watchOS 7 dipasang dina alat anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.