Apple Watch langkung lami tibatan iPhone pikeun dihurungkeun

Pareuman sareng nonton Apple Watch bakal janten kagiatan anu bakal nguji kasabaran urang. Wartawan munggaran khusus dina téknologi, anu parantos tiasa nguji Apple Watch, parantos ngantisipasi yén generasi kahiji Apple smart watch butuh waktos anu lami pikeun ngabalikan deui. Nyaéta, upami anjeun gaduh batré anu lemah sareng anjeun henteu resep ngantosan jam tangan anjeun dihurungkeun deui, disarankeun pikeun ngaktipkeun modeu hemat (dimana anjeun ngan ukur tiasa ningali waktos sareng jamna bakal salamet opat jam deui) atanapi sambungkeun kana carjer anjeun.

Ngahurungkeun deui Apple Watch mangrupikeun prosés anu éta bakal nyandak langkung ti menit. Ayeuna, iPhone 6 tetep dina pita 30 detik, satengah waktos. Anu paling panasaran nyaéta Apple parantos ngabandingkeun prosésor jam tanganna, S1, sareng A5 anu dianggo pikeun alat ios. Janten naha waktosna lami pisan dugi ka jamna dihurungkeun?

Alesanna tiasa dipendakan dina a milarian optimasi batré: Apple Watch bakal ngahurungkeun sakedik langkung lami tibatan normal supados henteu ngarugikeun otonomi na. Kakuatan chip S1 tiasa ditingali nalika nganapigasi smartwatch: aplikasi dibuka gancang sareng sadaya aspek jam tangan lancar.

Inpormasi ieu dumasarkeun kana unit démo Apple Watch anu kami mendakan di toko Apple sareng koméntar wartawan anu parantos tiasa nguji éta dina sababaraha dinten terakhir. Jumaah ieu teh pembeli mimiti Apple Watch Aranjeunna bakal mimiti nampi unitna, janten urang tiasa diajar ngeunaan aspek-aspek anyar anu aya hubunganana sareng masalah ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Javier Hoya Fernandez cenahna

    kejam

  2.   Sebastian cenahna

    Bangsat naon kuku piggy

  3.   Luis Amaya Gutierrez cenahna

    Éta ramo mangrupikeun hal! !! Aranjeunna menjijikeun !!

  4.   Jose Luis Nieto Escribano cenahna

    Jam tangan anu hargana mahal pikeun pc sareng anu gaduh otonomi kirang ti 20 jam? .... Apple parantos ngalaksanakeunana deui, éta bakal ngajual jutaan jam tangan kusabab jalma resep pura-pura ... Bravo Apple sakali deui nunjukkeun kumaha konyolna janten manusa…