Apple Watch mangaruhan batréna iPhone

Apple-nonton

Nalika éta Apple Watch, salah sahiji hal anu kuring paling merhatikeun nyaéta umur batre. Pikeun seueur jalma, kanyataan yén arloji perusahaan anu énggal diumumkeun henteu tiasa lami sadidinten leres-leres kabuka pikeun kritik. Ayeuna parantos pencét pasar, sigana mah éta cocog sareng anu diarepkeun. Tapi aya masalah sanés anu pakait sareng éta. Kami ngarujuk kana batréna iPhone nalika urang masangkeunana sareng Apple Watch.

Sanaos sakumaha anu parantos urang tingali dina sababaraha tulisan anu sanés, éta Apple Watch éta tiasa dianggo tanpa iPhone, sareng kanyataanna, nganggo éta sering, éta ngahontal hasil anu saé. Tapi sanaos kitu, jam tangan Apple dimaksudkeun pikeun dianggo babarengan sareng hapé, sareng upami éta kaleungitan seueur otonomi ku panggunaan sasarengan, aya masalah pikeun pangguna. Otonomi iPhone sok janten fenomena anu ngahasilkeun kritik, sareng tangtosna, ku sumpingna jam Cupertino, kaayaan bakal langkung parah.

Di Twitter aya seueur pangguna anu parantos nunjukkeun rasa sugema aranjeunna, sareng dina sababaraha tés konsumsi tambahan pikeun ngagaduhan Apple Watch. Nyatana, seueur di antara aranjeunna ngaku yén éta henteu ogé salami sadidinten. Éta hartosna upami anjeun badé nganggo Apple Watch, sanaos batréna alat ieu tiasa dugi ka waktos saré, anjeun kedah nyandak carjer di tukangeun anjeun kusabab dina iPhone éta henteu. Éta, atanapi nyerah pasangkeun aranjeunna sadaya waktos, sahingga ngamaksimalkeun otonomi mobile.

Cindekna, Apple gaduh sababaraha hal payun damel di Apple Watch, sareng otonomi pasti aya salah sahijina. Atanapi aranjeunna bakal tiasa ningkatkeun ku pembaruan parangkat lunak?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Petrus cenahna

    Sigana anjeun salah ... Apple Watch "ningkatkeun" batréna iPhone sareng didieu kuring nunjukkeun ka anjeun ....
    http://www.adslzone.net/2015/04/27/el-apple-watch-mejora-la-bateria-del-iphone-como-es-posible/

    1.    EGarOv cenahna

      Nya, kuring nampi Apple Watch kuring dinten Sabtu sareng anjeun pastina tiasa ngaraos parobihan kinerja batré iPhone, kuring nyaritakeun ti pangalaman kuring sorangan, sanés tina hiji tulisan.

  2.   Pablo Garcia Lloria cenahna

    Naon sampah

  3.   Seba Rodriguez cenahna

    Éta atra…. Aplikasi na dimuat dina iphone sareng arloji nyalira gumantung kana Bluetooth

  4.   Luis Alfredo San Vicente Terán cenahna

    Arloji anu saé pisan, tapi kuring henteu ngarobih pikeun karikil kuring

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Nya éta kuring bener-bener henteu terang dugi ka sabaraha Pebble tiasa dianggap Smartwatch. Éta ditujukeun pikeun pangguna sareng tujuan anu bénten pisan.

      Tina sudut pandang hina kuring.

      Salam sareng hatur nuhun parantos maca.

    2.    Teu aya anu ningali cenahna

      Koméntar anu biasa ti batur anu teu tiasa mésér Apple Watch, Tamagotchi dina tali sanés dina galaksi sanésna mundur pisan.

  5.   Mori cenahna

    tulisan anu saé, tapi aya salah ketik:
    carjer tukangeun anjeun sabab

    moal tiasa ditukangeun anjeun. Éta kedah aya di tukangeun anjeun.

    Salam :)

  6.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Kuring parantos maca éta upami ningkatkeun otonomi iPhone ... kuring henteu terang dimana éta nyandak éta tapi éta anu parantos kuring baca .. Meureun éta pangguna ngagaduhan batré anu goréng atanapi IOS anu nguseup yén éta raoseun setting anu parantos diaktipkeun ...!