Apple Watch masih teu némbongan dina Activation Lock

Konci-Di-1

Salah sahiji kalemahan anu paling sering dibahas dina peluncuran Apple Watch nyaéta kurangna konci aktivasina. Sistem kaamanan ieu anu diwanohkeun Apple pikeun alat iOS sareng OS X na nyegah saha waé anu mendakan komputer iPhone, iPad, iPod Touch sareng Mac anjeun tiasa nganggo éta tanpa konci iCloud anjeun, salami anjeun parantos ngaktipkeun pilihan «Milarian iPhone abdi / iPad / Mac »diaktipkeun. Teu kahartos Apple henteu ngalebetkeun ieu dina Apple Watch, sanaos bakal sumping di watchOS 2.0 gugur ieu. Balukarna nyaéta éta Ayeuna Apple Watch henteu némbongan dina aplikasi anu diluncurkeun Apple pikeun terang status konci alat ios, kedah pikeun saha waé anu badé mésér alat Apple kadua.

Aplikasi anu kuring carioskeun nyaéta halaman iCloud.com/activationlock halaman dina anu Anjeun ngan kedah ngalebetkeun nomer siri atanapi IMEI alat sareng Apple bakal nyaritakeun naha éta dikonci atanapi henteu. Saha waé anu ngagaleuh alat Apple kadua ti batur kedah teras-terasan naroskeun IMEI atanapi nomer séri alat éta sareng parios status konci na sateuacan ngagaleuh. Tapi upami urang nganggo nganggo Apple Watch, waleran anu dipasihkeunana rada aneh.

Konci-Di-2

Hal munggaran anu anjeun mendakan nyaéta henteu ngaidentipikasi alat salaku Apple Watch, tapi sanésna ngabéjaan yén éta mangrupikeun "alat ios", sareng jelas nunjukkeun yén konci aktivasina dinonaktipkeun, sakumaha anu dibuktikeun ku henteu gaduhna Meureun dugi Apple ngaleupaskeun watchOS 2.0, anu bakal kalebet konci aktivasina, halaman na moal diénggalan sareng inpormasi tepat tina jam Apple. Jadina Upami anjeun badé mésér Apple Watch anu sanés, tong mikir goréng sabab nomer siri anu aranjeunna pasihkeun masihan anjeun salaku hasil tina gambar ieu anu anjeun tiasa tingali dina garis ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.