WatchOS anyar bakal ngagaduhan langkung seueur wajah pikeun Apple Watch

anyar-apel-nonton

Apple terus ngagarap sagala produk anu rencanana diperbarui taun 2016. Salah sahiji anu sigana bakal ningali parobihan ageung nyaéta Apple Watch. Nanging, persis sapertos modél bisnis khusus tina apel, jam tangan sanés hiji-hijina hal anu tiasa nawiskeun paningkatan pangalaman sareng rumor nunjukkeun yén ieu bakal seueur asalna ti jero. Sahenteuna éta anu seueur Rujukan pikeun Watch OS.

Watch OS salajengna tiasa sumping sareng fungsi-fungsi énggal, tapi anu sigana janten kanyataanna bakal nyandak seueur rupa deui pikeun ngarobih jam tangan apel tibatan ayeuna. Nyatana, sanaos sigana saderhana teuing patarosan pikeun gaduh jam tangan anu cerdas, aya seueur deui pangguna anu paduli kana desain anu aranjeunna anggo dina pigeulangna tibatan Apple panginten anu diiminkeun di awalna. Justru tina kanyataan ieu timbul perluna milarian solusi sareng ngalaksanakeun parobihan anu ngagampangkeun ieu perbaikan pikeun pangguna Apple Watch.

Kuring sacara khusus ngira yén Apple ngalakukeun kasalahan nalika ngaluncurkeun Apple Watch sareng versi Watch OS ayeuna. Aranjeunna masihan langkung pentingna pikeun langkung seueur aspék téknologi anu henteu dipikaresep ku masarakat umum sareng ngantepkeun jalma-jalma anu sugema kalayan saderhana sareng anu teras-terasan mayar harga alat-alat kelas luhur, naha sabab éta éksklusif, atanapi kusabab aranjeunna penggemar Apple anu aranjeunna henteu pernah tukeur produkna pikeun perusahaan perusahaan sanés. Nanging, ieu positip sabab dina waktos anu langkung caket deui jalma-jalma anu ngémutan deui kaayaan sareng ngaharepkeun ngarobih arloji pikeun perusahaan sanés anu nawiskeun langkung kustomisasi dina kasus-kasus éta bakal ningali éta bakal direngsekeun pisan. Persis sareng vérsi salajengna tina Watch OS.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.