Janten anjeun tiasa nganggo Auto Unlock dina komputer Mac lami

macbook-otomatis-unlokc

Kalayan watchOS 3 sareng tangan macOS Sierra, Apple nampilkeun sistem muka konci énggal pikeun Macs urang. Ku cara ieu, ngan ku gaduh Apple Watch dina pigeulang. Nanging, biasana sumping, anu sauyunan sareng alat anu langkung lami. Éta mangrupikeun hal anu normal, tapi éta henteu lirén némpél kana moral pamaké tangtu. Anu pasti, sistem ieu bakal tiasa dianggo sareng alat macOS wae ti 2013, tapi Kami bade nyaritakeun trik sakedik ngeunaan cara kéngingkeun Auto Unlok dina alat anu disangka henteu cocog, éta mirah, gampang sareng lumayan gancang.

Sadaya ieu parantos dilaksanakeun ku pangguna ti reddit disebat "jrborcean", anu ngadamel sakedik ngalereskeun dina MacBook na kanggo tiasa ngaraosan Auto Unlock:

Auto Unlock ngan ukur cocog antara alat sareng watchOS 3 sareng macOS Sierra, nyaéta dina alat Mac anu parantos dileupaskeun saatos pertengahan 2013. Nanging, anjeun ogé tiasa ngaraosan Auto Unlock.

Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun peryogi kartu jaringan AirPort anu ngadukung WiFi AC.

Anjeun kedah mareuman Mac, leres-leres pegatkeun sambungan batre sareng kabelna, sareng teras teraskeun pasang kartu jaringan anu énggal. Éta lumayan saderhana, éta biasana di juru kénca luhur. Ayeuna kantun diluncurkeun deui sistem sareng pilihan bakal némbongan.

Kanyataanna nyaéta éta rada gampang, sareng anjeun ngan ukur kedah mésér kartu ieu numbu Sanaos éta tina Amazon.com anjeun tiasa kana vérsi anu sami pikeun Spanyol atanapi nagara dimana anjeun cicing. Pikeun aranjeunna anu henteu béntés sareng jinis mékanisme ieu, kanyataanna éta henteu pantes, kartu biasana sakitar € 40, panginten harga anu kaleuleuwihan pikeun otomatis muka konci Mac, langkung terang yén éta teu dikonci nalika dimimitian saatos dipareuman, tapi nalika dina bobo.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   englandbelongstome cenahna

    Kuring ngarti yén éta kedah dianggo ogé pikeun Mac Mini, leres?