Janten anjeun tiasa ngaunduh bidang nagara anyar dina Apple Watch anjeun

Saatos taun pandemi, aya seueur kajadian hébat anu ditunda nepi ka taun 2021. Eurocup ayeuna nempatan sadaya judul berita, sareng kirang ti sabulan urang bakal ngalaman anu ditunda Olimpiade Tokyo. Apple henteu kantos janten sponsor pikeun jenis acara ieu, tapi teras-terasan nyandak tindakan pikeun hadir. Ayeuna aranjeunna sumping sareng anu énggal Tali Apple Watch ngalambangkeun sajumlah ageung nagara, sareng aranjeunna ogé nawiskeun kami sababaraha bola pikeun nyocogkeun bandéra. Papanggihan kumaha cara masang telepon nagara anyar dina Apple Watch anjeun.

Sababaraha bola anyar anu pamustunganana dirancang salaku bidang jeung Apple nyayogikeun kami pikeun nagara-nagara ieu: Jérman, Australia, Bélgia, Brasil, Kanada, Cina, Dénmark, Perancis, Britania Ageung, Yunani, Italia, Jamaika, Jepang, Méksiko, Walanda, Selandia Baru, Rusia, Afrika Kidul, Koréa Kidul, España, Swédia sareng Amérika Serikat. Pikeun ngaunduh bidang anu béda pikeun nagara-nagara ieu anjeun kedah ngalakukeun léngkah ieu:

  1. Visita apel.com/en/watch dina Safari dina iPhone anjeun.
  2. Gulung ka handap dugi ka ningali Kumpulan Internasional, teras ketok Ningali nagara-nagara.
  3. Pilih nagara anu anjeun pikahoyong, teras gulung ka handap teras pencét tombol Tambahkeun sayaga pikeun Apple Watch.
  4. Upami dipenta, toél tombol na Ngidinan pikeun mastikeun download.
  5. Anjeun bakal dialihkeun ka aplikasi Watch. Ketok tombol Tambihkeun kana bidang kuring.
  6. Bola anjeun ayeuna bakal muncul dina bagian Bola kuring. Anjeun tiasa milih pikeun ngarobih na teras pencĂ©t Pilih salaku lingkup ayeuna pikeun ngaktipkeunana dina Apple Watch.

Saatos ieu, anjeun ngan ukur kedah nyepeng tali nagara anjeun pikeun ngadukung atlit urang nalika Olimpiade salajengna. Sareng ka anjeun Kumaha saur anjeun ngeunaan kumpulan internasional anyar ieu pikeun Apple Watch? Naha anjeun parantos nganggo bola belang pikeun paméran warna nagara anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.