Utiliti Beureum Pro, gratis kanggo waktos terbatas

network-utility-pro

Deui urang ngobrol ngeunaan aplikasi anu pikeun waktos terbatas sayogi pikeun diunduh sacara gratis. Kami nyarioskeun Network Utility Pro, aplikasi anu ngamungkinkeun kami pikeun ngontrol panggunaan tingkat data kami, ogé jumlah patalimarga anu ngalirkeun alat kami nalika éta nyambung ka jaringan WiFi. Ieu panginten sanés janten inpormasi anu penting pikeun seueur jalma, tapi pikeun anu sanés tiasa janten hemat kahirupan nyata. Beureum Pro Utility gaduh harga biasa 1,99 euro, tapi pikeun waktos anu terbatas urang tiasa ngaunduh sacara gratis ngaliwatan tautan anu urang tinggalkeun dina akhir tulisan ieu.

Red Utility Pro ogé ngamungkinkeun urang pikeun milari inpormasi ngeunaan Wi-Fi sareng konéksi data urang, salian ti tiasa ngonfigurasi rencana data, unggal dinten, mingguan atanapi bulanan. Antawis data anu tiasa urang mendakan tina jaringan anu nyambungkeun urang mendakan:

Data sambungan internét

  • ISP
  • IP
  • STATUS NETWORK
  • DNS
  • DATA NGirim
  • DATA DITERIMA

Detil sambungan Wi-Fi

  • SSID
  • BSSID
  • IP
  • GATEWAY
  • topeng
  • MAC ALAMAT
  • DATA NGirim
  • DATA DITERIMA

Data sambungan data sélulér

  • Operator
  • TEKNOLOGI AKSES RADIO
  • Pangrojong VoIP
  • DATA NGirim
  • DATA DITERIMA

Network Utility Pro nawiskeun kami cara gancang pikeun gancang mendakan naon waé inpormasi anu urang peryogikeun ngeunaan jaringan anu kami sambungkeun, naha éta sambungan Wi-Fi atanapi koneksi data, sapertos IP, alamat Mac, alamat DNS, gateway , nami jaringan. Sagala data anu ditawarkeun ku aplikasi ieu ka kami, kami tiasa nyalin kanggo engké témpélkeun dimana diperyogikeun. Salaku tambahan, éta ogé nawiskeun kami grafik sacara real waktos éta ngabantuan kami ngabayangkeun kali réspon PING.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Osram cenahna

    Aplikasi na saé pisan tapi pikeun ngendalikeun data anu urang nyéépkeunana rada lami. Nyaéta, éta ngan ukur tiasa ngonpigurasi maksimal 9gb per bulan dina data seluler

  2.   Ricardo Hernandez Fernandez cenahna

    Hatur nuhun !!