Jasa Apple naék 24% salami Q4

Apple-bayar

Kamari mangrupikeun dinten hasil, sareng sanaos Apple ngareuwaskeun kami kana Keynote na sareng alat-alat anyar, dina tungtungna anu dipikaresep ku investor na nyaéta hasil kauangan anu aranjeunna hasilkeun kalayan peluncuran ieu. Sababaraha hasil, éta tina Q4 2016, anu henteu saé saé pisan ... Sareng anjeun tiasa maca dina sadaya média, Apple sigana henteu tumuh sapertos taun-taun sanés dina waktos anu sami. 

Tapi henteu sadayana badé janten goréng, éta pantes henteu dijual seueur alat, dina tungtungna ieu mangrupikeun hasil tina henteu ngalakukeun renovasi ageung sareng yén pangguna ngirangan tingkat pembaruan alat, tapi Apple langkung seueur. .. Éta parantos tumuh: Jasa Apple  (App Store, iTunes, Apple Care, Apple Music, sareng Apple Pay) parantos tumuh 24% salami ieu hasil pangénggalna. 

Apple Music naon anu paling kembangan

Kami nyarioskeun perkawis jasa digital, jasa diantara sababaraha hal anu urang anggo dina kahirupan urang sadidinten sareng anu urang mulai biasa mayar. Ieu jasa bakal dipelak $ 6.3 milyar (Amérika) dibandingkeun sareng $ 5 milyar dina periode fiskal anu sami taun ka tukang. Apple Musik sigana anu nyababkeun ieu, sareng éta nyaéta jasa musik streaming budak Cupertino anu dipikagaduh dipelak 22% dibandingkeun Q4 2015, 5 période fiskal tumuh.

Apple Pay nyiapkeun kadatangan na di Spanyol

Apple Pay, Jasa transaksi kauangan Apple, ogé teras-terasan ngembang: a 500% ngémutan transaksi taun fiskal 2015. Sareng ieu sabagian berkat ékspansi anu aranjeunna nyandak tina platform Apple Pay ka langkung seueur nagara. Sareng upami, Apple Pay badé sumping ka Spanyol pisan, sateuacan akhir taun 2016 ieu urang kedah tiasa nganggo Apple Pay di Spanyol, sareng kami mastikeun yén éta bakalan leres ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   irons cenahna

    Naon anu anjeun dumasar pikeun negeskeun yén Apple Pay bakal sumping sateuacan akhir taun? Dina konperénsi pers kamari nyarios "dina sababaraha bulan" ... dina sababaraha bulan ... henteu sateuacan akhir taun.