Amazon Music Unlimited, mangrupikeun jasa musik énggal tina raksasa penjualan internét

amazon-music-unlimited

Kami parantos nyarios sababaraha bulan ngeunaan maksud Amazon pikeun ngaluncurkeun layanan musik énggal pikeun bersaing sareng raja-raja utama di sektor éta, dina urutan, Spotify kalayan langkung ti 40 juta palanggan sareng Apple Music kalayan 17 juta. Seueur jalma panginten anu kasép, tapi sami sareng Apple Music sareng sataun saurna platform kadua di pasar musik streaming. Apple ngamanpaatkeun sajumlah ageung pangguna pikeun ngajalankeun alat ieu sahingga tiasa maksa aranjeunna ngarobih platform musikna. Amazon Music Unlimited ayeuna sayogi sareng éta bakal ngalakukeun tilu-saparapat anu sami, khususna sareng pangguna Amazon Premium, anu bakal mayar kirang kanggo layanan musik streaming anyar ieu.

Amazon Music Unlimited pencét pasar sareng katalog 30 juta lagu sareng sanés ngan ukur bersaing sareng Spotify sareng Apple Music, tapi ogé bakal nyanghareupan Google Play Music, Napster, Deezer, Tydal ... sareng jasa musik streaming minoritas anu sanés. Perusahaan Jeff Bezos terang yén persaingan bakal tangguh sareng nyobian narik jumlah pangguna anu maksimum parantos nyiapkeun harga anu béda pikeun layanan musik anjeun.

Sadaya pangguna anu mayar taunan Amazon Premium bakal mayar biaya bulanan $ 7,99. Pangguna anu teu ngagaduhan jasa Amazon ieu, upami aranjeunna hoyong ngaraos jasa éta bakal mayar $ 9,99 bulanan. Sedengkeun pangguna Amazon Echo, asistén sora perusahaan bakal tiasa ngaraosan Amazon Music ngan ukur $ 3,99 per bulan. Akun kulawarga, ogé sayogi dina Amazon Music, hargana $ 15.

Sanaon éta henteu acan aya, Amazon pikeun ngaluncurkeun aplikasi pikeun ios, Android, sareng alat Seuneu perusahaan. Tapi anjeun ogé tiasa ngaraosan layanan ieu ngalangkungan halaman wéb jasa éta, supados pangguna tiasa ngaraosan musik karesepna tina komputerna.

Saatos euro - parity dolar, harga musik streaming Amazon aranjeunna bakal janten anu paling murah di pasar, utamina upami urang gaduh Amazon Echo sareng upami kami pangguna Amazon Premium. Di momen jasa ieu ngan ukur sayogi di Amérika Serikat tapi bakal dugi di Inggris, Jérman sareng Austria, sanaon tanggal-tanggal éta henteu acan dilakukeun masarakat awam ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.