The Last Jedi datang ka iTunes, tapi tanpa tawaran dina pilem Star Wars anu sanés

The Jedi Tukang

Abdi henteu resep kana episode VIII, tapi saatos épisode I, II, III kuring kapok ku horor. Janten, salaku kipas anu saé, dinten anu sanés kuring lebet "Movies”Dina TV Apple kuring pikeun milarian The Last Jedi.

Ayeuna parantos dijual di Spanyol. Anjeun tiasa ngagaleuh ayeuna pikeun € 13,99 (definisi tinggi) terasrasakeun dina 6 April, upami teu aya kamunduran. Di nagara-nagara sanés, sapertos Amérika Serikat, pilem na sigana parantos sayogi. Dina novelty anjeun henteu ngarepkeun tawaran, sareng harga € 13,99 mangrupikeun anu biasa dina pilem Star Wars saga dina iTunes.

Tapi, maca pedaran pilem sareng, pangutamana, sabab éta nyatakeun "Ménta éta dinten deui sareng seueur deui", Kuring perhatoskeun pilem-film Star Wars nuju dijual. Sahenteuna "langkung" tina "Mesen ayeuna sareng langkung seueur" nunjukkeun kana "promosi" ieu:

"Saatos dua taun lilana ngantosan, Star Wars: The Jedi Tukang, bagian kadua trilogi pangénggalna tina saga intergalaktik paling terkenal sepanjang waktos, pencét layar ageung. Bersiap-siap pikeun acara sataun kalayan pilihan kaulinan ieu, musik sareng buku. Naon deui, kami mawa anjeun sadaya pilem Star Wars ku harga anu khusus, pikeun waktos anu terbatas. "

Salain tina kasalahan sapertos sanés mangrupikeun saga intergalaktik (kasalahan anu kahartos kumargi di Spanyol ngagaduhan judul Star Wars anu salah nalika ngan aya hiji galaksi), anu matak nyaéta kalimat terakhir anu nawiskeun kami kasempetan pikeun kéngingkeun pilem ku harga anu langkung saé pikeun waktos terbatas.

Ieu umum pisan. Kuring sorangan parantos mésér sababaraha pilem pikeun € 7,99, janten berita ngeunaan tawaran sanés berita per se, berita na nyaéta tawaran éta teu aya. Pilem tina épisode I dugi ka VIII aya dina € 13,99 (harga biasa sami sareng biasana) sareng kumpulan lengkep épisode I dugi ka VI aya dina € 64,99 (harga biasa tanpa tawaran). Hiji-hijina pilem Star Wars (upami urang nganggapna sapertos kitu), bakal Rogue One: Carita Star Wars, pikeun € 9,99.

Harga Star Wars

lajeng, Dimana tawaran na? Sanaos frasa wawaran nembongan dina iPhone, iPad, Apple TV sareng Mac, kuring henteu acan tiasa mendakan harga khusus dimana waé.

Kuring parantos ngahubungi Dukungan iTunes sareng aranjeunna parantos ngawartosan yén tawaran éta nyaéta (nyaéta, harga biasana) sareng éta aranjeunna ngartos yén tawaran sanés anu kuring ngarepkeun. Frasa anu leres sacara politis pikeun nyarios yén tawaran henteu aya sapertos kitu.

oge Kuring parantos mastikeun harga sajarah pikeun pilem tunggal sareng kumpulan épisode anu munggaran sareng éta harga anu biasana. Kuring henteu weruh naha éta kasalahan, naha éta ngan ukur cara pikeun ngadorong urang pikeun ngagaleuh, atanapi naha aranjeunna ngantosan peluncuran sareng sanés sateuacan dijual pikeun nurunkeun harga "sadaya pilem sanés pikeun terbatas waktos "

Kaleresan nyaéta kuring ngantosan peluncuran The Last Jedi pikeun kéngingkeun tilu pilem anu kuring tinggalkeun tina saga, tapi sigana Abdi bakal tetep sareng kahoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.