Oranyeu ngagabung sareng Deezer pikeun ngadangukeun musik dina sélulér tanpa nganggo data tina tarif

jeruk-deezer

Palanggan jeruk tiasa ngaraosan Deezer gratis salami dua bulan kahiji tina smartphone anjeun. Engké, ku 9,99 euro per bulan, aranjeunna bakal kéngingkeun tingkat Premium +, sapertos sésana, tapi sahenteuna dina dua bulan éta masihan anjeun nyobian langkung saé tibatan 15 dinten anu ditawarkeun Deezer pikeun sadayana.

Tanpa mayar langkung, Palanggan kontrak jeruk aranjeunna ogé bakal ngaraosan 1GB kapasitas data tambahan (sami sareng sakitar 17 jam playback musik), kalebet kana biaya bulanan. Bisi meakeunanaAranjeunna tiasa terasrasakeun Deezer dimana waé ayana ngagunakeun data tingkat sélulér anjeun.

Pikeun ngontrak jasa musik streaming, anjeun ngan ukur peryogi ngadaptar ngalangkungan halaman wéb tina Jeruk.es atanapi langsung dina aplikasi Deezer, milih anu Premium + pilihan langganan sareng Oranyeu.

Sajaba ti éta, Palanggan jeruk daptar ka Deezer aranjeunna bakal tiasa ngakses kauntungan eksklusif sanés, sapertos tikét kana konsér sareng acara musik, diantara kaunggulan anu sanés.

Naon Anjeun kedah parios naha layanan ieu ngan dina 4G sareng upami sakali dua bulan tawaran Deezer parantos réngsé sareng anjeun henteu hoyong ngajaga tingkat Premium +, anjeun jaga giga kanggo unduhan anu sanés. Kuring parantos naros ka perusahaan sareng kuring ngantosan berita, centang, tock, tick, tock ... Kuring bakal ngamutahirkeun pas kuring gaduhna.

Perjanjian ieu sanés énggal, urang gaduh aliansi sanés di pasar salaku:

  • Movistar naon anu ditawarkeunana Evernote Premium salami 12 bulan.
  • Vodafonejeung Ongkos beureum nawna langganan dugi ka dua taun ti salah sahiji jasa ieu; Yomvi Liga +, Yomvi Akrab atanapi Napster

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Naon IT cenahna

    Naon anu ISP bajingan corduroy didamel tina. Aranjeunna badé nyalahkeun nétral bersih tanpa rasa kaduhung, sareng badut pamaréntah ngijinkeun éta. BRAVO.

  2.   Horacio Fernandez cenahna

    PREMIUM! panon kuring nyeri! Kekejaman sapertos kitu! Éta Premium! Teu aya Premium ………

    1.    mkitos cenahna

      Ka dunya ngagaduhan herrors, teu aya jalan pikeun kitu tikismikis de berdad yén jalma anu paling pikasieuneun sanés carmen rodriguez anjeun

      1.    Carlos1986 cenahna

        Oke, anjeun henteu kedah pilih-pilih, tapi éjahanana kaleuleuwihi

        1.    mkitos cenahna

          Anjeun badé nyarios ka kuring kumaha kuring kedah nyerat, teras kumaha kuring kaluar tina kojones anu kuring bakal nyerat

          1.    Carlos1986 cenahna

            Punten, jempé.

            1.    Borja2003 cenahna

              Sakedik, kuring borja, kumaha alarm dina iPhone emas 64GB anu nembé mésér? Éta anu kuring sapertos kieu ti jam 10 énjing sareng sepuh kuring teu aya. Punten bantosan!

  3.   Horacio Fernandez cenahna

    Anu parantos kalibet sareng koméntar abdi BUJAJJAJAJA