Jetpack Joyride + ayeuna sayogi di Apple Arcade negeskeun yén Apple parantos béak ideu

Jetpack Joyride

Sakumaha urang ngawartosan anjeun saminggu kamari, ti saprak Jumaah kamari, sadaya palanggan Apple Arcade parantos ngagaduhan judul anyar pikeun dinikmati. Urang nyarioskeun Jetpack Joyride, gim anu, henteu sapertos versi anu aya di App Store, henteu kalebet iklan atanapi beuli dina aplikasi.

Tukangeun Jetpack Joyride + kami mendakan pamekar Ninja Buah anu sami (anu ogé sayogi dina vérsi mésér dina aplikasi anu gratis tina Apple Arcade). Dina judul ieu, urang nempatkeun diri kana sapatu Barry Streakfries dilengkepan pendorong pikeun ngahontal tungtung laboratorium di buruan balap anu teu aya watesna ieu.

Jetpack Joyride

Naon Jetpack Joyride nawiskeun kami +

  • Ngapung sareng pendorong paling endah anu kantos aya
  • Lengkepan misi anu wani pikeun ningkatkeun réngking anjeun
  • Dodge laser, guncangan, sareng misil anu dipandu
  • Ribut lab di robot raksasa sareng kendaraan anu gélo
  • Balayar ka Surca Olas dina sagala kamuliaan
  • Ngaropea gaya anjeun ku kostum konyol
  • Ngalengkepan gadget sareng téknologi luhur
  • Kéngingkeun prestasi sareng merangan babaturan
  • Kumpulkeun koin sareng ngasilkeun seueur artos

Apple Arcade kaluar tina ideu

Kanggo ayeuna, ieu sigana trend Apple dina platform Apple Arcade na. Nalika Apple ngumumkeun platform ieu, éta nyatakeun yén sadaya judul bakal éksklusif sareng moal sayogi di App Store sareng platform sélulér sanés, tapi jelas yén tingkatan ieu henteu tiasa dijaga.

Éta henteu tiasa dijaga sabab Apple henteu ngantep pamekar hirup ogé. Kurang leuwih sataun katukang, rupa rumor nyarankeun éta Apple parantos ngalumpuhkeun pamekaran sababaraha kaulinan kusabab aranjeunna henteu nawiskeun naon anu dipilari ku Apple: para pangguna pikeun maén dina dasar anu teras-terasan.

Dina waktos ayeuna, sigana ngan hiji-hijina cara pikeun narik perhatian sareng nahan palanggan Apple Arcade nyaéta adaptasi judul kasuksésan anu diaku tina App Store kana platform ieu ku nyoplokkeun iklan sareng beuli di-aplikasi.

Dugi iraha anjeun yakin yén trend ieu? Nya, dugi ka Apple ngumumkeun panutupan Apple Arcade. Sigana mah jumlah judul anu saleresna éksklusif badé ningkat dina sababaraha bulan ka payun kecuali pamekar anu dipilarian ku Apple.

Sareng upami anjeun pencét konci éta, kuring ragu pisan anu anjeun pikahoyong batesan kasuksésan anjeun ka Apple Arcade. Waktos bakal nyaritakeun sabaraha lami platform ieu tinggaleun, tapi sacara pribadi kuring yakin éta henteu seueur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.