Jigsaw Wonder Kittens Puzzles for Kids gratis pikeun waktos anu terbatas

kaulinan-teka-pikeun-barudak

Deui kami nunjukkeun aplikasi anu pikeun waktos terbatas sayogi pikeun diunduh gratis. Kali ieu mangrupikeun gim teka-teki pikeun anu pangleutikna di bumi, éta dimaksudkeun pikeun barudak lima taun, kalayan saha aranjeunna bakal diajar sareng akrab sareng gambar sato anu muncul dina kaulinan ogé garis-garis potongan. Jigsaw Wonder Kittens Puzzles for Kids gaduh harga biasa di App Store 2,99 euro tapi pikeun waktos anu kawates kami tiasa ngaunduh sacara lengkep gratis ngalangkungan tautan anu kuring tinggalkeun dina akhir tulisan ieu.

kaulinan-teka-pikeun-barudak-2

Jigsaw Wonder Kittens Puzzles for Kids ngamungkinkeun urang pikeun ngonpigurasikeun tatarucingan ku ngarobih jumlah potongan, gambar latar anu urang hoyongkeun janten tatarucingan, ogé tiasa milih kontur anu béda-béda pikeun potongan-potongan anu dikandungna. Dina pilihan, urang tiasa milih pikeun ditampilkeun gambar latar sahingga anu pang alitna di bumi ngagaduhan rujukan visual tina naon anu aranjeunna coba pasang.

Salaku tambahan, éta ogé nawiskeun kami tinjauan anu nunjukkeun naha potongan anu dicobian ku barudak urang cocog atanapi henteu, ku cara ieu gancang terang upami aranjeunna nempatkeun éta leres atanapi kedah milarian lokasi sanés pikeun sami. Dina pilihan konfigurasi pikeun kolot, urang tiasa nyegah tombol promosi tina muncul tina aplikasi pamekar anu sanés sareng mareuman épék musik sareng sora.

Jigsaw Wonder Kittens Puzzles pikeun Barudak

urang tiasa pilih tina 36 gambar anu béda anu tiasa urang bagi antara 4 sareng 24 lembar. Kaulinan na ngan ukur dina basa Inggris, éta ngan ukur nempatan 57,6 MB, peryogi ios 6 atanapi langkung, éta cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch sareng disarankeun pikeun barudak umur 4 sareng 5 taun. Ku jalan kitu, sadaya gambar anu sayogi tina anak ucing.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.