John Turturro sareng Christopher Walken matak Severance pikeun Apple TV +

Kalibening

Seueur tokoh anu kawéntar anu parantos janten bagian tina proyék Apple TV + anu béda sareng anu urang kedah nambihan dua anu énggal: Christopher Walken sareng John Turturro, sakumaha anu tiasa urang baca dina Bates waktossaha Aranjeunna bakal janten bagian ti séri suspense Severance, sakumaha urang tiasa maca dina Deadline.

Serial anyar ieu, anu diarahkeun ku Ben Stiller, ogé bakal nampilkeun Adam Scoot salaku peran utama, Patricia Arquette, Tramell Tillman, Jen Tullock, Zach Cherry sareng Britt Lower, mangrupikeun séri anu ayeuna nuju diproduksi sareng dileupaskeun. Yén perkiraan tanggal pelepasan henteu dipikaterang.

Séri Severance nyarioskeun carita Mark, padamel di Industrias Lumen, perusahaan anu hoyong nyandak kasaimbangan kerja-kulawarga ka tingkat séjén, hatur nuhun ka a prosés pegatna dimana aranjeunna damel, prosés anu misahkeun padamelan sareng kenangan lengkep.

Christopher Walken bakal maénkeun peran Burt, salah saurang kapala Lumen Industries, sedengkeun John turturro Anjeunna bakal ngagambarkeun Irving salaku pagawé anu dipercaya kalayan catetan lagu anu panjang sareng tanpa cacat dina perusahaan.

Dan Erickson bakal nyerat skrip sareng Chris Hideung, Nicky Weinstock sareng Jackie Cohn salaku produser eksekutif.  John Turturro parantos kéngingkeun Emmy Award pikeun kalungguhanana dina séri Monk salian ti parantos dicalonkeun sababaraha kali pikeun Golden Globes.

Christopher Walken meunang penghargaan Oscar ti Akademi Hollywood pikeun kalungguhanana dina pilem Anu moro (Pemburu kijang) dina 1979 pilem dibéntangan ku Robert De Niro, sareng dicalonkeun pikeun peran na di Nangkep Kuring Upami Anjeun Tiasa (Nyekel kuring upami anjeun tiasa) sareng Leonardo DiCaprio sareng Tom Hanks, pilem anu anjeunna nampi Pangajén Bafta ti British Academy Bioskop sareng Seni Televisi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.