Jony Ive sareng perusahaan LoveFrom na asup sareng Ferrari

Jony Ive

Désainer produk Apple anu kawéntar ninggali jabatanana di perusahaan Cupertino taun ka tukang 2019 sareng ayeuna wangsit deui pikeun a pakait sareng perusahaan mobil olahraga Ferrari. Asosiasi ieu asalna tina tangan perusahaan LoveFrom, anu Ive babarengan sareng Marc Newson mangrupakeun mitra pendiri.

Dina hal ieu, Ive bakal janten bagian tina déwan mitra Exor, forum taunan anu sababaraha palanggan perusahaan ilubiung ngajajah kasempetan bisnis énggal. Abdi parantos lami teu ka média sareng ayeuna anjeunna némbongan deui pikeun nunjukkeun tandatangan na sareng salah sahiji mobil otomotif panggedéna, Ferrari.

Bagian tina pernyataan ngeunaan kemitraan antara LoveFrom sareng Ferrari nunjukkeun kana harmoni anu saé diantara Jony Ive, Marc Newsom sareng John Elkann. Dua klaim munggaran janten "kipas sareng pangagum" Elkann, anu ayeuna janten présidén sareng CEO Exor sareng présidén Ferrari.

Ungkapan munggaran tina kemitraan anyar ieu bakal ngahijikeun kinerja sareng kaunggulan dua firma legendaris sapertos Ferrari kalayan pangalaman anu jembar sareng kreativitas LoveFrom anu teu aya tandinganna, anu parantos ngartikeun produk anu luar biasa anu ngarobih dunya. Saluareun kolaborasi sareng Ferrari, LoveFrom bakal ngajajah sajumlah proyek kréatip sareng Exor dina bisnis méwah.

Salaku pamilik sareng kolektor Ferrari, kami moal tiasa langkung bungah kolaborasi sareng perusahaan anu luar biasa ieu sareng, khususna, sareng tim desain anu dipimpin ku Flavio Manzoni.

Kami émut éta saatos Ive ngantunkeun Apple, anjeunna parantos aya hubunganana sareng Ferrari pikeun hubungan anu saé sareng kapala mérek sareng kamampuan spektakuler na dina desain. Naon waé ogé, perjanjian ayeuna ditandatanganan anu perusahaan Ive janten bagian tina Exor.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.