Juuk nampilkeun dua tali aluminium énggal pikeun Apple Watch anjeun

juuk-aluminium-2

Tali Apple Watch mangrupikeun bagian penting tina pesona na. Sanaos henteu cocog sareng tali anu normal, kecuali anjeun mésér sababaraha adaptor pikeun éta, sajumlah ageung modél, bahan, warna sareng finish anu sayogi di toko online anu béda ngajantenkeun kamungkinan anu gaduh Apple Watch henteu kaetung. Juuk, mérek anu parantos urang carioskeun tiheula sareng saha tali link baja Mangrupikeun alternatif anu saé pikeun tali Apple resmi anu mahal pisan (sareng salah sahiji tali karesep kuring saatos resmi Milanese). Ayeuna ngaluncurkeun proyek anyar dina Kickstarter pikeun nawiskeun kami tali anyar, waktos ieu mikirkeun aluminium Apple Watch.

juuk-aluminium-1

Juuk hoyong waktos ieu nawiskeun tali anu kualitas pikeun pangguna modél aluminium, anu paling laris boh dina generasi kahiji sareng dina seri Apple Watch 1 sareng 2. Saatos modél sayogi pikeun ukuran duanana (38 sareng 42mm), Juuk ayeuna nawiskeun tali dina warna abu-abu sareng bérés pérak, warna anu sami sareng model Apple Watch Sport terlaris. Éta ogé ngarencanakeun ngadamel dua warna deui upami aranjeunna kéngingkeun dana anu diperyogikeun: beureum sareng jet hideung. Proyék ieu ngagaduhan tujuan awal $ 10.000 pikeun modél anu munggaran, tujuan anu aranjeunna parantos caket kahontal kalayan ngan ukur 3 dinten ti mimiti kampanye Kickstarter. Harga tali na mimiti $ 50, sanaos unit-unit ieu béak harga bakal naék.

Saatos sataun nganggo modél waja na, kuring henteu ragu yén sabuk ieu bakal ngagaduhan kualitas anu saé sareng éta ogé pabrikna bakal caket mungkin kana warna anodizing tina Apple Watch, ditambah éta bakal tahan ogé ngagunakeun sadidinten, salah sahiji masalah utami nalika mésér tali logam "murah" di toko online mana waé. Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi atanapi ilubiung dina proyek, anjeun gaduh sadayana inpormasi dina Website Kickstarter.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.