Kéngingkeun Tantangan Édisi Terbatas Poé Bumi 2022 Kiwari

Dinten bumi

Dinten ieu mangrupikeun salah sahiji dinten nalika pangguna Apple Watch gaduh tantangan énggal pikeun meunang medali ogé kaséhatan tambahan. Dina hal ieu nya éta tantangan poé bumi dimana pangguna anu gaduh Apple Watch tiasa ngalatih 30 menit atanapi langkung sareng meunang hadiah.

Ogé 22 April ieu, Apple parantos ngamutahirkeun logo na di langkung ti saratus toko di sakumna dunya, nambihan detil kana logona dina warna héjo. Pausahaan ogé geus nyadiakeun karyawan na kalawan kaos héjo keur ngahargaan ka acara, sarta unggal usaha dilakukeun pikeun ngaronjatkeun kasadaran Poé Bumi. Kalolobaan Toko Apple di sakuliah dunya gawé bareng 100% énergi terbarukan, puseur data jeung sajabana... Apple geus lila nyetel tangtangan pikeun pamaké Apple Watch jeung acara husus ngamajukeun poé ieu.

Ngalakukeun latihan 30 menit atawa leuwih pikeun tantangan Poé Bumi

Ieu saderhana pisan sareng urang ngan saukur kedah ngalaksanakeun kagiatan anu kadaptar dina aplikasi palatihan Apple Watch urang atanapi aplikasi naon waé anu nambihan data kana aplikasi kaséhatan alat urang. Sakali kahontal urang bakal nyandak medali dina locker tina tantangan édisi kawates, sababaraha stiker babagi antara pesen téks jeung hal pangpentingna pikeun urang, dosis alus aktivitas fisik pikeun awak.

Urang tiasa ngarengsekeun tantangan ieu ku ngabuburit, jalan-jalan atanapi ngalangkungan sababaraha jinis latihan anu tiasa didaptarkeun ku aplikasi sareng sayogi pikeun urang. Tangtangan anu Apple diajukeun ka urang taun ka tukang pikeun ngagungkeun dinten ieu sami persis, latihan pikeun sahenteuna 30 menit.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.