Kéngingkeun WhatsApp pikeun adaptasi sareng layar iPhones énggal (Cydia)

WhatsApp-Cydia-1

Kami parantos tiasa nyarios yén kami ngagaduhan Jailbreak "nyata", stabil sareng pikeun sadaya pemirsa, sareng solusi anu mimiti muncul kana masalah anu seueur pangembang henteu terang (atanapi henteu hoyong) pikeun direngsekeun ku nyalira. ¿Capé kana zum WhatsApp anu pikareueuseun dina iPhone 6 atanapi 6 Plus anyar anjeun? Nya, di Cydia parantos aya solusi pikeun adaptasi kana layar énggal, éta disebat ForceGoodFit, éta gratis sareng ogé dianggo pikeun ampir sadaya aplikasi di App Store.

WhatsApp-Cydia-2

Sayogi dina repo BigBoss, salah sahijina parantos kalebet sacara standar di toko Cydia, ForceGoodFit ngamungkinkeun aplikasi ninggali zum pikeun adaptasi sareng layar iPhone anyar, sareng gantina maksa aranjeunna ngagunakeun résolusi asli terminal-terminal éta. Konfigurasi na saderhana pisan: tina Setélan Sistem anjeun ngaksés kana menu "ForceGoodFit" sareng dina "Diaktipkeun dina Aplikasi" kami milih anu kami hoyong tweak ngagaduhan pangaruh. Urang balik deui ka ménu utami teras pencét dina "Respring", saatosna urang ayeuna tiasa ngaraosan aplikasi urang dina resolusi lengkep.

WhatsApp-Cydia-3

Anjeun tiasa nangtoskeun nyalira nganggo gambar WhatsApp, di kénca aslina, di katuhu sareng tweak diaktipkeun. Ayeuna anjeun tiasa hilap ngeunaan kedah masang Béta atanapi ngadaptar UDID anjeun supados WhatsApp katingali pantes dina alat kami. ForceGoodFit tiasa dianggo sareng seueur aplikasi deui, sanaos sababaraha ogé henteu ngalakukeun. Tapi kumargi gratis, henteu ngaraos nyobian.

Patarosan anu tetep nyaéta: upami gampang pisan adaptasi aplikasi tangtu kana layar anyar, naha sababaraha aplikasi penting sapertos kitu sareng didukung ku tim pengembang ageung? Kusabab éta henteu ngan ukur WhatsApp, aya ogé Spotify, sareng seueur deui anu sanés. Sakumaha biasana, Jailbreak sumping pikeun ngarengsekeun masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sarua cenahna

    Naon kajadian anu anjeun henteu ngagaduhan berita, atanapi ideu pikeun tulisan, naha anjeun kedah ngulang deui?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Upami anjeun repot-repot maca kadua tulisan tibatan ngaluncat kana jugular dina kasempetan sakedik anu aya di jalan anjeun, anjeun bakal ningali yén anu diterbitkeun sababaraha dinten ka pengker nyarioskeun henteu damel sareng WhatsApp, nalika dina ieu, sapertos anu anjeun tiasa tingali Dina anu néwak, kuring bakalan khususna pikeun WhatsApp, aplikasi anu tiasa dianggo sampurna.

  2.   NiRiCa cenahna

    Sigana mah tweak na alus pisan jeung anu whatsappna PALSU !!! Ogé yén aranjeunna henteu ngagaduhan bewara interaktif nyaéta éra

  3.   Tino cenahna

    Éta janten panas pisan nalika anjeun masangkeunana.

  4.   Ions cenahna

    nt yén éta tiasa dianggo sareng kaseueuran aplikasi, titik négatip tina tweak ieu sakumaha anu dikoméntaran dina Reddit, nyaéta yén éta henteu tiasa dianggo sareng sadaya aplikasi, atanapi nyababkeun sababaraha kasalahan dina anu sanés, sapertos WhatsApp, dimana kotak téksna disaluyukeun sareng henteu pas pisan dina lébar layar.

    Sareng leres, WhatsApp henteu adaptasi ogé, tapi kami sami ayeuna….

    1.    Luis Padilla cenahna

      Potret layar anu anjeun tingali tina iPhone 6 Plus kuring. Abdi henteu ningali aya kacocokan.