Kabel USB C ngecas gancang sumping kana Apple Watch anyar

USB C ngecas Apple Watch

Di Cupertino aranjeunna terus nolak kana palaksanaan port USB C dina iPhone, urang sadayana ngarepkeun palaksanaanna tapi teu nanaon ... Langkung saé ngagaduhan port tunggal dina sadaya alat Apple tapi pikeun ayeuna datangna USB C janten épéktasi dina sesa produk sareng dina hal ieu éta Apple Watch Series 7, ogé ku ngecas gancang.

Leres, model Apple Watch énggal nambihan sistem pengisian anu gancang anu pangguna tiasa gaduh umur batre 80% ngan dina 45 menit. Ieu ngandung harti yén ayeuna jam tangan anyar ngamungkinkeun alat pikeun ditagih pinuh 33% langkung gancang tibatan model samemehna.

Otonomi anu saé sareng gancang ngecas nganggo USB C

Anu pangpentingna nyaéta ayeuna Apple Watch anyar nawiskeun umur batre dugi ka 18 jam numutkeun ka Apple nyalira sareng nambihan kagancangan ngeusian kabel USB C énggal kami gaduh kombo anu sampurna. Di sisi anu sanésna, penting pikeun dicatet yén kabel USB C ieu dijual misah sareng éta sapinuhna cocog sareng sésana Apple Watch dugi ka Series 1 tapi anjeun moal gancang ngecas.

Ngecas Apple Watch mangrupakeun angin ngahiliwir. Sareng éta dugi ka 33% langkung gancang dina Apple Watch Series 7, anu tiasa ngahontal 80% biaya sakitar 45 menit. Anjeun ngan ukur kedah nyandak konektor langkung caket kana rupa jero jam tangan sareng magnet jaga sadayana. Mangrupikeun sistem anu lengkep disegel anu henteu aya kontak anu kakeunaan. Éta ogé gunana, sabab anjeun bahkan henteu kedah pelurusan anu sampurna. Ngecas gancang ngan cocog sareng Apple Watch Series 7. Modél sanésna butuh waktos anu biasana.

Kabel pangisian daya gancang magnét anyar nganggo konektor USB C pikeun Apple Watch Éta panjangna 1 m sareng harga di toko Apple 35 euro. Ayeuna nalika urang nyerat tulisan ieu, upami anjeun mésér kabelna ayeuna, éta bakal sumping dina 17 Séptémber, kami ngabayangkeun yén sahamna bakal tumuh sababaraha minggu pikeun pengiriman langsung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.