Kabel Quickdraw - Kabel Kilat Magnetik Alternatipna

Kabel gancang 2

Henteu kabeneran saprak Apple ngenalkeun anu anyar kabel kilat Pikeun alat portabelna, kalebet iPhone, harga resmi jinis aksesoris ieu parantos ngajantenkeun seueur pangguna milarian alternatif murah. Pasar Cina nawiskeun sajumlah ageung pilihan dina hal réplika anu kumaha ogé kualitasna diragukeun. Tapi mayar harga anu ditumpukeun ku apel dina seueur kasus henteu produktip. Sareng ku skénario anu sigana nyauran pasar pikeun ngaréaksikeun sareng pilihan énggal, ieu kumaha aksésori anu urang carioskeun dinten ayeuna dipidangkeun: Kabel Quickdraw.

Naon anu salah na Kabel Quickdraw anu batur henteu gaduh? Nya, ku ningali gambar di luhur, anjeun pasti bakal ngajawab bagian tina patanyaan anjeun. Mimiti, kabel ieu, anu mangrupikeun proyék crowdfunding kanggo milarian investor, sareng sistem magnét anu katingalina ku kuring sakaligus panasaran, saderhana sareng praktis. Sareng umumna, dina dunya aksésori, éta anu unggul kualitas. Tapi salian diferensiasi tina alternatif anu sanés, kabel ieu hoyong kéngingkeun konsumén ku argumen kualitas, sapertos anu kuring nunjukkeun di handap.

Kaunggulan tina ngagunakeun kabel Quickdraw

Kabel Quickdraw

Kalayan ngabandingkeun ieu anu kami nunjukkeun ka anjeun dina garis ieu nyaéta kumaha bagian tina Proyék Kabel Quickdraw dina anjeun Kickstarter. Sareng kanyataanna, éta henteu katingalina goréng pisan. Kalayan éta urang bakal ngagaduhan pilihan pikeun asesoris Apple aslina anu kualitasna dikuatkeun, tapi anu ogé kalebet sistem magnét salaku tambihan anu tiasa ngabantosan urang nalika sadaya kabel dibungkus atanapi tetep sadayana supados tartib.

Salaku tambahan, upami aranjeunna ngahontal pembiayaan, aranjeunna ngarencanakeun pikeun nambihan asesoris sapertos LED peringatan ngecas ku sababaraha warna, atanapi édisi khusus anu aya hubunganana sareng gamut warna iPhone 5s. Éta cet ideu ngeunaan Kabel Quickdraw Naha anjeun henteu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.