Apple Fitness + adaptasi ku ngaluncurkeun latihan pikeun ibu hamil sareng jalma anu langkung sepuh

Latihan anyar dina Apple Fitness +

El Apple Watch Éta lirén janten gadget hungkul dina kumpulan Apple pikeun diposisikan salaku alat anu ningkatkeun kualitas kahirupan jalma. Salaku tambahan, kalayan peluncuran gym virtual di Big Apple Apple Fitness +, pangguna anu cicing di nagara-nagara dimana aranjeunna parantos sayogi tiasa ilubiung dina sési latihan pikeun olahraga, intensitas sareng wirahma anu béda sareng tingkat kabugaran fisik urang. Sababaraha jam ka pengker aranjeunna ngumumkeun latihan anyar pikeun ibu hamil sareng jalma anu langkung sepuh. Léngkah anu saé ku anu ti Cupertino pikeun nyobaan nutupan sadaya kabutuhan pangguna poténsial di gym virtual anu ogé nambihan latihan anyar pikeun olahraga anu béda sareng palatih pribadi anyar sareng saha anu ngalatih.

Latihan pikeun jalma anu langkung sepuh sareng ibu hamil, anu énggal ti Apple Fitness +

Apple Fitness +, jasa kabugaran munggaran anu diwangun di sakitar Apple Watch, ngenalkeun langkung seueur cara pikeun nyayogikeun kabugaran sareng inklusif pikeun sadayana anu nganggo latihan énggal anu dirancang khusus pikeun kakandungan sareng manula, ogé sababaraha latihan yoga interval intensitas tinggi anyar (HIIT) sareng kakuatan latihan pikeun pemula. Latihan ieu dirancang pikeun ngabantosan pangguna ngembangkeun kapercayaan latihan, henteu paduli tingkat kabugaranna, naha aranjeunna nembé ngamimitian, nyobian anu énggal, atanapi datang deui pikeun latihan pikeun anu munggaran dina waktos anu lami. 

nu latihan pikeun ibu hamil Apple Fitness + bakal dipimpin ku indung hareup Betina Gozo sareng ibu-ibu Emily Fayette sareng Anja García. Manzana mastikeun yén latihan 10-menit anu anyar ieu dirancang pikeun dilakukeun kalayan gampang sareng gancang dina trimester kakandungan sareng khususna sagala kaayaan fisik awéwé hamil. Salaku tambahan, sesa latihan dina platform tiasa dikirangan inténsitas pikeun tiasa ngagandéngkeun aranjeunna kana latihan énggal ieu. Sababaraha palatihan ditujukeun pikeun jalma anu meryogikeun perawatan sosial sareng kaséhatan khusus.

Tulisan anu aya hubunganana:
Apple Fitness +, layanan kabugaran anu berorientasi kana Apple Watch

Éta ogé ditambihan latihan anyar pikeun jalma anu langkung sepuh Diarahkeun ku Molly Fox, Gregg Cook, Dustin Brown, Bakari Williams sareng John González. Masing-masing ngahususkeun kana jinis olahraga: kakuatan, yoga, HIIT, jogét, jst. Aranjeunna mastikeun yén ieu 8 latihan anyar aranjeunna dilakukeun ku dumbbell alit atanapi ku beurat awak anjeun nyalira. Janten henteu seueur bahan anu diperyogikeun, kajabi Apple Watch tiasa koordinasi sareng platform, jelas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.