Bean's Quest, nyaéta kaulinan App Store dina saminggu

Unggal minggu kami nawiskeun anjeun sababaraha aplikasi atanapi gim pikeun diunduh gratis pikeun waktos terbatas, waktos terbatas anu kami henteu kantos terang iraha éta bakal réngsé, kumargi pangembangna sorangan henteu nawiskeun inpormasi éta dina detil buruan. Tapi kami ogé nyarioskeun ngeunaan aplikasi atanapi gim anu unggal minggu sayogi kanggo diunduh gratis dina Aplikasi bagian minggu, kaulinan atanapi aplikasi anu tiasa kami unduh gratis salami saminggu, janten kahayang pikeun ngamangpaatkeun panawaran téh ngirangan pisan.

Minggu ayeuna Apple parantos milih deui permainan salaku aplikasi dina saminggu, Bean's Quest, gim platform anu gaduh harga biasa di App Store 2,99 euro sareng urang tiasa ngaunduh dugi ka Kemis payun tanpa mayar hiji euro. Bean's Quest mangrupikeun gim platform dimana urang bakal gaduh ngungkulan dugi ka 150 tangtangan di 5 dunya. Nalika urang ngungkulan tingkatanana, dunya-dunya sanésna bakal tiasa dibuka konci, janten urang kedah nuturkeun paréntah supados tiasa ngaraoskeun gim ieu ku hawa retro, dukungan iCloud sareng soundtrack kalayan hawa tina pidéo video ti taun salapan puluhan.

Gim nawiskeun kami 150 tingkat, sapertos anu kuring sebutkan di luhur, tingkat anu urang kedah nyingkahan jalma-jalma jahat bari urang ngumpulkeun koin anu aya di jalan urang ogé ngajauhkeun jinis-jinis sarap anu hoyong urang hésé. Bean's Quest nembé diénggalan kanggo ngadukung prosesor 64-bit, kasaluyuan anu mangaruhan ampir 200.000 aplikasi di App Store sareng upami henteu diénggalan kalayan sumpingna ios 11 bakal dihapus tina App Store.

Skor rata-rata aplikasi ieu nyaéta 4 bentang, rMeryogikeun sahenteuna ios 8 atanapi engké sareng kompatibel sareng iPhone, iPad sareng iPod touch. Éta ngan ukur 29 MB, janten kabutuhan rohangan minimal, utamina upami anjeun teras-terasan dugi kana wates rohangan sareng alat anjeun.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.