Ragrag anyar App Store sareng iTunes Store

ragrag-app-store-itunes-store

Sababaraha minggu ka pengker, duanana nyaéta A.pp Store sareng iTunes Store turun sahenteuna 24 jam, saatos masalahna direngsekeun, aranjeunna deui dioperasikeun tapi sapertos biasa, Apple henteu nawiskeun penjelasan naon waé ngeunaan hal ieu, ngan ukur nyungkeun hapunten ka pangguna anu henteu acan tiasa nganggo duanana jasa, sumber penghasilan anu penting pikeun anu Cupertino.

Sigana masalah éta kajantenan deui sareng deui App Store sareng iTunes Store parantos teu aya jasa ayeuna, tapi ayeuna ngan ukur di sababaraha nagara, henteu sadayana. Kami henteu terang upami kagagalan ieu, anu parantos dugi ka sababaraha jam, bakal dugi ka sesa aplikasi sareng toko musik anu parantos didistribusikeun ku Apple di sakumna dunya.

ragrag-app-store

Bug anu ngalaporkeun pangguna béda-béda. Sababaraha ngalaporkeun yén nalika milarian sababaraha aplikasi, sanaos aranjeunna ngetik nami lengkepna, éta henteu ngahasilkeun hasil. Nalika nyobian sababaraha kali, tungtungna upami aplikasi anu dipikahoyong némbongan tapi nalika aranjeunna diklik kanggo ngagaleuh atanapi ngaunduh haratis, App Store tinggaleun mikir siga anu badé ngamimitian unduh tapi mulih deui ka kaayaan awal.

Pangguna sanés ngalaporkeun yén ku ngaksés App Store langsung tina alat, nalika aranjeunna angkat ka bagian hits, dimana kami mendakan aplikasi anu pang populerna ku pendapatan, gratis sareng anu mayar, aplikasi nawiskeun leres-leres henteu aya aplikasi, sakumaha urang tiasa tingali dina gambar di luhur.

Kami henteu terang alesan ragrag anyar App Store sareng iTunes Store ieu, sareng kami panginten henteu terang, tapi naon anu leres nyaéta Apple kedah ningkatkeun operasi kadua platform anu dina waktos-waktos ayeuna teu lirén masihan masalah pikeun pangguna. Ayeuna urang ngan ukur kedah ngalangkungan ramo supados masalah anu anjeun ayeuna sangsara entong sumebar ka nagara-nagara sanés sakumaha anu kajantenan tadi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   IS cenahna

    Nya, ti kamari 1 April, aranjeunna nyarios ka kuring yén teu mungkin pikeun nyambung sareng toko iTunes sareng mésér kuring henteu tiasa réngsé. Murag deui?