Kado Natal: Kasus sareng Keyboard Air iPad

Nyertakeun

Ti Actualidad iPad kami nyarankeun kado pikeun Natal ieu aya hubunganana sareng iPad dina versi anu béda-béda. IPads kami ngagaduhan nilai anu saé pikeun kami, henteu ngan ukur dina aspek ékonomi, janten tulisan anu kami nunjukkeun ka anjeun dina pos anu kami khususkeun pikeun Hadiah Natal, kualitasna.

Upami anjeun mikir ngajaga iPad anjeun, tambahkeun kibor, kaméra panjagaan, GPS éksternal…. pasti anjeun bakal leres sareng rekomendasi kami.

Di dieu urang nampilkeun sagala rupa sampul sareng kibor kalayan kasus anu didesain khusus pikeun iPad Air.

Tucano - Hard Folio Case

Tucano

Kasus palastik keras anu ngajagaan payun sareng tukang iPad Air urang. Tombol sisi sareng konéksi dileupaskeun tina perlindungan pikeun aksés gancang. Kalayan gerakan tunggal urang tiasa rupa-rupa posisi alat kami pikeun nonton pilem atanapi nyerat téks.

Targus - VERSASU iPad Air Rotating Case Stand

targus

Leungeun baju putar sareng nangtung pikeun iPad Air. The Puteran leungeun baju ngamungkinkeun anjeun muterkeun iPad 360 derajat dina jero kasus pikeun nikmati sudut pandang anu dibutuhkeun, boh bentang atanapi potret. Cangkangna mayungan payun, tukang sareng sisi, kalayan sentuhan interior lemes.

Apple - iPad Air Smart Case

1-ipad-air-smart-kasus

Apple Smart Case ngajaga hareup sareng tukang alat kami, kalayan ampir teu aya ningkatkeun kandel tina disetel. Éta tina kulit premium anu dilapis anilin sareng sayogi dina genep warna anu béda. Buka tutupna sareng alat parantos siap dianggo. Upami anjeun parantos bérés, tutup sareng iPad bakal bobo. Harga: 79 euro.

Apple - iPad Air Smart Cover

1-ipad-air-pinter-panutup

Perlindungan payuneun Smart Cover ipis sapertos anu kuat. Éta ngan ukur ngajaga layar urang tanpa nutupan perumahan aluminium, pikeun ngararasakeun pangwangunan alat. Panutupna didamel tina poliuretan di luar sareng di jerona dijejeran ku kaulinan microfiber lemes anu ngajaga layar sapertos dina dinten munggaran. Sapertos Smart Case, buka tutupna sareng alatna tos siap dianggo. Upami anjeun parantos bérés, tutup sareng iPad bakal bobo. Harga: 39 euro.

Belkin - Case FormFit pikeun iPad Air

1-belkin-formulir-pas

Kantong Belkin nyayogikeun panyalindungan anu tiasa dipercaya sareng penampilan anu saé. Panutupna didamel tina bahan awét anu lemes pisan keuna. Peregangan sakitar bentuk iPad Air pikeun fit anu wijaksana. Lapisan jerona ngagaduhan tékstur sapertos sutra, mayungan layar. Éta tiasa narilep ka handap, sudut ergonomis pikeun ngagentos tekanan dina pigeulang nalika nyerat. Éta ogé ngagaduhan konci kaamanan pikeun nyegah alat urang kabuka nalika urang ngangkutna.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio

Logitech-ultratin

Logitech, ahli dina kibor pikeun iDevices, nampilkeun kasus keyboard. Sétna beuratna 425 gram sareng kandel 2 cm. Sanaos diménsi alit ieu ukuran konci na parantos dioptimalkeun maksimal maturan permukaan tulisan anu langkung ageung. Kasus ieu ngamungkinkeun urang nempatkeun iPad Air dina dua posisi anu béda. Harga: 99 euro.

Kesington - KeyFolio kalayan keyboard

KeyFolio-kalayan-keyboard-pikeun-iPad-Air-ti-Kesington

Panutup ieu didamel tina kulit domba, anu ngalantarankeun raoseun kaénahan anu pikaresepeun pisan. Keyboard na cair-buktina sareng khususna ditujukeun pikeun jalma anu teu paduli. Otonomi na ngamungkinkeun urang 90 jam panggunaan kontinyu sareng dugi ka 200 jam waktos sayaga. Harga: 79 euro.

Belkin - Kasus kibor Ultimate QODE

QODE-Ultimate-Keyboard-Case-pikeun-iPad-Air-by-Belkin

Pikeun kuring éta keyboard paling elegan sadayana kumargi didamel tina aluminium. Desain sober na ngamungkinkeun urang nempatkeun layar dina sudut anu sanés pikeun dianggo. Batréna ngamungkinkeun urang nganggo éta salami 164 jam atanapi genep bulan nalika sayaga. Masih teu acan aya kanggo diical di Spanyol, tapi badé sumping badé.

Inpormasi lengkep - Hadiah pikeun Natal: Asesoris


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos Pascual cenahna

    Hiji-hijina anu pantes nyaéta anu apal, anu belkin sareng anu keyboard. Sésana henteu pantes. Aranjeunna henteu raoseun sareng henteu praktis pisan.

  2.   Raul cenahna

    Naha aya anu terang iraha kasus pamungkas belkin qode kalayan keyboard Spanyol bakal dijual? Maksad abdi naon anu ngandung huruf ñ