Kado Natal: Kasus Rétina mini iPad

Nyertakeun

Urang teraskeun sareng urang cKampanye Natal masihan ideu supados anjeun terang naon anu kedah dipasihkeun ka pasangan atanapi anggota kulawarga anjeun anu ngagaduhan iPad, kado murah sareng hadiah anu langkung mahal kumargi di dunya Apple aya harga kanggo sadaya raos. Tinjauan kamungkinan kado diantarana urang bakal mendakan aksésoris, dukungan, gadget ... Dina hal ieu kalebet.

Kamari kami nganteurkeun anjeun kasus pikeun iPad Air anyar anjeundinten ieu urang lakukeun pikeun iPad mini Rétina. Alat anu gaduh seueur tarikan kumargi ukuran alit na anu ngajantenkeun alat anu sampurna pikeun dibawa ti hiji tempat ka tempat anu sanés. Y pikeun ngalindunganana urang gaduh seueur kamungkinan, hayu urang tingali aranjeunna ...

Apple SmartCase sareng SmartCover

Apple Case sareng Cover

Sababaraha klasik dina ieu sampul parangkat nyaéta diciptakeun ku Apple soranganKuring kedah nyarios yén aranjeunna anu paling kuring resep pikeun desain sareng kualitas bahanna. SmartCase bakal nutupan sadaya alat sedengkeun SmartCover ngan ukur payunna. Dijieunna tina sababaraha bahan sareng warna, éta ngagaduhan harga € 79 dina kasus SmartCase sareng € 39 dina kasus SmartCover.

Kasus Ngalindungan Udara Belkin

Éta panutup dasar pisan tapi awét pisan. Upami anjeun ningali tempat dimana aranjeunna ngiklankeunana, Aranjeunna difokuskeun ka anak umum sabab éta masihan langkung seueur kaamanan pikeun alat éta kumargi éta nutupan dimana-mana sareng tétéla éta henteu kedah ngalaman karuksakan upami murag kana taneuh, atanapi bahkan upami urang miceun ... Éta didamel ku Belkin, salah sahiji mérek paling berpengalaman dina aksésori ieu. Hal anu saé nyaéta harga na, sakurang $ 29Anu goréng nyaéta anu sesah pikeun mendakanana di toko Spanyol tapi anjeun tiasa mendakannana tanpa aya masalah di toko Amérika atanapi dina eBay.

Cover Keyboard Logitech Ultrathin

logitech

Kamungkinan anu dipikaresep anu sanés nyaéta éta sampul anu ogé ngahijikeun keyboard, Logitech mangrupikeun salah sahiji pabrik anu paling dikenal kumaha ngahijikeun keyboard dina kasus sareng ieu anu kami nampilkeun ka anjeun mangrupikeun salah sahijina. Panutup ieu, atanapi langkungna, Panutup ieu (kumargi éta ngajagaan payuneun alat kami) ngamungkinkeun urang ngagaduhan keyboard pikeun mempermudah tulisan urang sareng ngempelkeun iPad mini Retina ku engsel magnét anu bakal ngajantenkeun alat kami lebet kana modeu bobo nalika ngaliput anjeun. Tarohan anu aman pikeun suksés Natal ieu. Harga na, 82,50 €.

Pembina Belkin Lego pikeun iPad mini Rétina

lego

Kami balik deui sareng taruhan anu sanés ti Belkin, parantos lami ti saprak aranjeunna ngagabung kana mérek Lego anu kawéntar pikeun nyiptakeun kasus kalayan titik simpang klasik tina merk cocooan, sareng ayeuna aranjeunna ngaleupaskeun vérsi na pikeun mini iPad Retina. Panutup anu Éta bakal nutupan alat urang ti tukang sareng bagéan layar, urang ogé tiasa nambihan potongan Lego ka tukang, Janten kamungkinan tina personalization aranjeunna lumayan seueur. Anjeun gaduh éta pikeun 49,99 €.

Griffin Salamet

jelema nu salamet

Panutup sadaya-rupa bumi par kaunggulan; tahan lebu, salju, komo cai, éta mangrupikeun panutup anu saé upami anjeun hoyong nyandak mini iPad Rétina anjeun sareng anjeun dina leumpang di gunung atanapi bahkan dina ékspédisi di puncak luhur ... Harga lumayan pas pikeun sagala rupa anu ditawarkeun ku panutup ieu ka kami, 41,19 €. Griffin ngadamel anu ogé ngagaduhan seueur pangalaman dina dunya asesoris kanggo iDevices.

iGuy pikeun iPad mini Rétina, ku Speck

iguy

Salah sahiji sampul pangsaéna, dirancang pikeun anu pang alitna di bumi pikeun ngaraosan iPad. Éta panutup aman pisan sabab nutupan alat dina sadaya sisi sareng cukup kandel pikeun nyegah karusakan nalika alat murag. 'Panangan' IGuy ngamungkinkeun budakna nyepeng iPad pikeun ningali pilem karesep atanapi gambarna. Anjeun tiasa kéngingkeunana kanggo sakitar € 21.

Sareng sajauh ieu rekomendasi kasus pikeun iPad mini Rétina, pastina anjeun bakal sono sababaraha tapi dibéré tawaran anu aya, kami parantos nyobian milih anu paling pikaresepeun sareng inovatif. Kasus anu nambihan anu langkung seueur pikeun iPad Rétina anyar anjeun.

Sanaos kami parantos nyarioskeun perkawis modél nganggo tampilan Rétina, éta kedah dicarioskeun modél samemehna ogé cocog sareng sadaya kasus anu nembé urang tingali.

Inpormasi lengkep - Kado Natal: Kasus sareng Keyboard Air iPad


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.