Kabaruan utama Windows 10

windows10-ngamimitian-menu-dina-layar-100466241-Orig

Kamari siang siang Microsoft akhirna nampilkeun versi terbaru tina sistem operasi kanggo PC, ponsel sareng tablet. Windows 10 bakal sayogi pikeun PC, smartphone sareng tablet anu ayeuna dikokolakeun ku Windows Phone. Kusabab sababaraha bulan ka pengker kuring sacara resmi ngumumkeun vérsi anyar ieu ngeunaan sistem operasi anu paling sering dianggo di dunya, seueur pangguna parantos ngaunduh betas anu saluyu, ngalaporkeun insiden sareng saran ngeunaan vérsi anyar ieu ka Redmond.

Pembaruan gratis kanggo taun munggaran

Microsoft henteu hoyong hal anu sami kajadian ka anjeun anu biasana kajadian nalika ngenalkeun sistem operasi anu anyar sareng éta tingkat adopsi naék lalaunan pisan. Pikeun mastikeun yén éta henteu kajantenan, sadaya pangguna anu ayeuna mikaresep Windows 7 sareng Windows 8.x tiasa ningkatkeun ka Windows 10 gratis. Ti saprak ayeuna, sadaya pembaruan bakal gratis, sapertos biasana di Microsoft. .

Balik deui ka tombol Utama

Éta nyaéta ide goréng hapus tombol ngamimitian Palasik dina Windows 8. Tapi kumaha goréngna. Ieu mangrupikeun salah sahiji alesan utama pangguna ngandelkeun pikeun teras-terasan mikaresep Windows 7, salian ti ubin khas anu anjeunna anggo dina telepon pinter Windows Phone.

peta Puseur

Ti mana urang tiasa ngaktipkeun sareng mareuman sambungan anu dipikahoyong ku urang. Ti Action Center ogé urang tiasa ngakses bewara yén sistem nunjukkeun ka urang, naha éta pesen, email sareng naon waé anu hoyong ditambihan ku pangembang pihak katilu.

Control Panel sareng PC Setélan disarengan

Pindah anu dilakukeun ku Microsoft sareng Windows 8 ku misahkeun Control Panel sareng PC Setélan dina hiji sisi henteu asup akal. Sadayana hirup anjeun, sahenteuna salami versi Windows panganyarna, sistem sok dikonfigurasi ti Control Panel. Maksud pikeun mempermudah parobihan anu tangtu dina alat ku cara anu langkung saderhana anu dugi ka ayeuna teu acan resep ka pangguna.

Spartan, panerus Internet Explorer

Sababaraha dinten ka pengker kami ngawartosan anjeun yén Windows 10 tiasa ngahijikeun panyungsi anyar langkung sapertos Chrome sareng Firefox. Akhirna gosipna parantos dikonfirmasi na peramban anyar platform disebut Spartan, anu salain langkung gancang tibatan anu sateuacanna, bakal ngamungkinkeun urang nambihan catetan sareng koméntar kana situs wéb anu urang hoyong simpen, éta ngagaduhan pandangan maca anu bakal disingkronkeun sareng sadaya alat. Éta ogé bakal ngamungkinkeun urang ngadamel kliping sareng ngirim langsung kana rekening kami di OneNote.

Integrasi sareng Xbox One

Tina Windows 10 anjeun tiasa langsung ngakses sadayana inpormasi anu parantos disimpen dina Xbox One anjeun: prestasi, pidéo, kontak sosial ... Éta ogé bakal ngamungkinkeun kami ngarékam pidéo tina kaulinan paporit urang pikeun pangguna Steam biasa bagikeun ngalangkungan Xbox Live.

Cortana asistén pribadi

Siri parantos sareng kami sababaraha taun, saur anjeunna caket kana komuni anu munggaran, masih kénéh Apple teu acan tiasa nyandak kana Macs sahingga anjeun tiasa kéngingkeun langkung seueur tibatan ukur dina alat sélulér. Di sisi anu sanésna, Cortana, kalayan ngan dua taun (henteu dugi) di pasar parantos sayogi pikeun ngabantosan urang dina padamelan sadidinten. Cortana, dipendakan dina taskbar, ngamungkinkeun urang milarian file lokal di OneDrive, ogé nunjukkeun gambar ka kami numutkeun tanggal aranjeunna didamel, ngaluncurkeun aplikasi ... seueur hal anu kedah dilakukeun ogé Siri dina iPad / iPhone kami .

Alat nu bagerak

Sakumaha kuring nyebatkeun dina awal tulisan éta, Windows 10 bakal sayogi pikeun sadaya telepon pinter sareng tablet dina 8 inci sareng bakal disingkronkeun ku anu sanésna. Duanana Skype sareng OneDrive bakal dilebetkeun kana platform énggal supados aranjeunna bakal salawasna disingkronkeun naha urang nganggo nalika mindahkeun atanapi PC urang.

Continuum

Sapertos Apple, Microsoft ogé ngiringan kamungkinan pikeun alat na ngaronjatkeun produktivitas ngamungkinkeun pangguna adaptasi tablet / laptop pikeun modél toél nalika urang sambungkeun mouse sareng keyboard supados urang tiasa neraskeun damel ku cara ngetok dina layar.

Augmented kanyataan berkat HoloLens

Ngagunakeun alat anu dikembangkeun ku Microsoft sareng disebat HoloLens, Urang tiasa ngadamel aplikasi dina témbok ngalangkungan Windows 10 imah urang sareng berinteraksi sareng aranjeunna.

Sadaya berita ieu bakal sayogi dina sababaraha sasih. Dina waktos ayeuna Microsoft bakal ngaluncurkeun vérsi énggal pikeun pamekar sareng bakal ngagosok bug anu pangénggalna.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.