Kakurangan komponén bakal mangaruhan iPhone 13 sareng iPad

Luca Maesteri ditanya ngeunaan kamungkinan kakurangan pasokan pikeun generasi saterusna iPhones sareng iPads dina konperénsi hasil kauangan taunan. Maesteri, ngajelaskeun yén Apple ati-ati kana kamungkinan kakurangan pasokan sareng éta hal anu paling aman nyaéta éta bakal tungtungna mangaruhan iPhone sareng khususna iPad salami Séptémber salajengna.

meureun kakurangan anu kauninga dina kuartal Juni ieu langkung ageung dina bulan Séptember Maestri mairan. Ieu ngandung harti yén larangan éta sacara logis tiasa mangaruhan produkna sareng dipiharep éta bakal dilakukeun ku cara anu langkung ageung di iPad tibatan dina iPhone 13.

Harepan Apple kedah diémutan

Teu aya anu langkung pasti ngeunaan harepan tibatan perusahaan éta nyalira Sareng éta pikeun terang rinci ngeunaan jumlah produk anu tiasa dijual atanapi didamel salami saparapat, Apple mangrupikeun anu masihan jawaban. Jelas yén Apple maénkeun kartu na sareng moal nembongkeun kalemahan, tapi leres yén séktor kaserang kakurangan komponén ku sababaraha alesan, kalebet pandemi COVID-19 anu mangaruhan sakumna planét.

Bisi kumaha, hayu urang ngarepkeun yén iPhone 13 henteu sangsara reureuh sabab éta lumangsung nempatkeun iPhone 12 modél ayeuna dina hal distribusi. Tim Cook nyalira ngajelaskeun éta nuju kerja keras pikeun nyingkahan masalah dina ranté pasokan sareng logistik. Di sisi anu sanésna, sababaraha komponén anu nganggo silikon ogé bakal sangsara tina larangan. Sadaya ieu jelas mangaruhan sakabeh industri sareng Apple jelas yén éta bakal rumit tapi henteu mustahil ngarah maksa mesin pikeun nyingkahan masalah saloba mungkin. Urang bakal ningali naon anu lumangsung saatos liburan usum panas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.