Kumaha carana nambihan kalénder Eurocopa 2020 ka iPhone atanapi Mac kami

Euro 2020

Kusabab pandemi, Euro 2020 nyangsang taun kamari ka 2021, masih, éta tetep nyimpen panomeran anu sami. Leres, ayeuna saatos La Liga parantos réngsé, anjeun ngantosan Eurocup dimimitian sareng anjeun henteu hoyong sono pertandingan naon, naha Spanyol atanapi tim Éropa anu sanés, hal anu pangsaéna nyaéta ngagunakeun kalénder kami.

Tapi tangtosna, kami moal nunjuk dina kalénder, hiji-hiji, sadaya pertandingan Euro 2020. Cara anu pangsaéna pikeun ngalaksanakeunnana nyaéta ngaliwatan tautan anu kuring tinggalkeun di handap. Tautan ieu nyarioskeun kami dinten sareng waktos sadaya pertandingan anu badé dilaksanakeun antara 11 Juni sareng 11 Juli antara 24 tim Éropa anu bakal bersaing sumebar di 11 tempat.

Kalénderna diperbarui sacara otomatis kalayan tim anu diklasifikasikeun, janten kami henteu kedah ngalakukeun nanaon ti kami, kantun ngantosan béwara anu saluyu sareng lagu kana saluran anu bakal disiarkeun.

Pikeun nambihan kalénder Eurocopa 2020 ka iPhone, iPad atanapi iMac urang urang kedah ngalaksanakeun léngkah anu di handap ieu.

Kalénder Euro 2020

  • Mimiti, urang kedah nganjang ka ieu link.
  • Teras, diantara sadaya pilihan anu ditingalikeun, urang kedah milih Apple iCal. Daripada muka aplikasi Kalénder, béwara wéb bakal ditingal ngundang urang pikeun Tambihkeun langganan kana kalénder, béwara anu urang kedah pencét OK.

Upami urang ngalakukeun prosés ieu ti MacNalika ngaklik tautan, pesen bakal otomatis ditampilkeun ngundang urang pikeun muka aplikasi kalénder. Nalika negeskeun pamundut ieu, aplikasi Kalénder bakal dibuka ku jandéla konpirmasi sareng URL kalénder sareng dimana urang kedah pencét Langganan.

Teras, urang kedah tuliskeun ngaran kalénder, pilih lokasi iCloud (supados éta disingkronkeun sareng sadaya alat) sareng parios naha frékuénsi pembaruan diaktipkeun.

Dimana ningali Euro 2020

Grup Mediaset (Telecinco sareng Cuatro) bakal ngijinkeun kami ningali sadaya pertandingan Eurocup anu lumangsung ti 11 Juni dugi ka 11 Juli kabuka sareng hirup.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.