Kumaha nyingkronkeun kalénder iCloud sareng Google kalayan gampang

Sanaos kanyataanna seueur urang ngagaduhan sadaya alat dina ékosistem Apple, kamahéran Google dina unggal jasa internét hartosna yén dina sababaraha waktos anjeun kedah nganggo salah sahiji na. Salah sahiji patarosan anu paling sering ditaroskeun nyaéta kumaha nyingkronkeun kalénder iCloud sareng Google Kalénder sacara otomatis, sareng éta anu bakal kami ngajelaskeun ka anjeun dinten ayeuna.

Éta mangrupikeun pilihan anu merenah pisan dina sababaraha waktos, contona upami urang gaduh smartphone Android atanapi tablet, atanapi upami nuju damel urang "dipaksa" nganggo Google Kalénder. Henteu kedah nyéépkeun waktos atanapi artos milari aplikasi anu ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun pancén ieu, Kusabab jasa asli nyalira ngamungkinkeun kami pikeun ngalakukeunana sacara otomatis sareng gratis, sareng éta anu bakal kami ngajelaskeun ka anjeun di handap ieu sacara rinci.

Dua detil penting anu kedah diémutan

Dina raraga nyingkronkeun kalénder ieu urang kedah nampi dua kasulitan alit. Anu mimiti nyaéta éta urang kedah ngabagi masarakat awam kalénder iCloud kami hoyong nyingkronkeun, anu tiasa janten masalah utama dina kasus-kasus anu tangtu (sanés milik kuring). Éta ngandung hartos yén saha waé anu ngagaduhan tautan anu dihasilkeun tiasa aksés kana kalénder, tapi tautanana henteu gampang didapat.

Kakurangan anu kadua nyaéta singkronisasi ngan ukur hiji jalan, ti iCloud ka Google, nyaéta, tina Google Kalénder anjeun moal tiasa ngarobih naon waé kalénder éta. Langkung ti kasusah, dina kasus kuring éta kauntungan, tapi upami anjeun peryogi ieu sanés masalahna, alternatip ieu anu kami nawiskeun anjeun didieu henteu tiasa dianggo pikeun anjeun.

1. Bagikeun tina iCloud

Léngkah munggaran nyaéta ngabagi kalénder tina akun iCloud anjeun. Pikeun éta tina peramban komputer kami ngaksés iCloud.com sareng tina pilihan kalénder kami pencét kana ikon tina opat ombak (sapertos ikon WiFi) kanggo nyandak pilihan ngabagi. Urang kedah ngaktipkeun pilihan Kalénder Umum, sareng nyalin tautan anu nembongan di handapeunana.

2. Impor kana Google Kalénder

Ayeuna urang kedah aksés kana Kalénder Google tina panyungsi komputer, sareng dina layar utama tambihan kalénder tina URL, sapertos anu dituduhkeun dina screenshot.

Dina kolom anu saluyu, urang nempelkeun alamat URL anu urang salin sateuacanna, tapi aya anu kedah dilakukeun sateuacan ditambihan ka Google. Urang kedah ngarobih bagian mimiti kalénder "webcal" janten "http" sakumaha anu katingali dina screenshot. Sakali ieu réngsé, urang tiasa pencét dina "Tambah Kalénder" supados nembongan dina Google Kalénder.

Operasi ieu urang tiasa ngulang sakalian sakumaha anu urang peryogikeun ku langkung seueur almenak iCloud. Dina pilihan unggal kalénder dina Google Kalénder urang tiasa ngarobih nami, warna, jsb.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

14 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   david cenahna

    Halo, abdi parantos nuturkeun léngkah-léngkahna sareng dina versi PC kalénder parobihan anu kuring lakukeun dina hapé henteu diénggalan. Upami leres éta mimitina mawa kuring kajadian sélulérna, tapi sakali kalénderna didamel, iphone pembaruan => pc henteu jalan, tapi upami tibalik, nyaéta PC kana telepon sélulér (memang éta sakedapan)
    Naon anu tiasa gagal ???
    hatur nuhun

  2.   Andrés cenahna

    Hai Luis, hatur nuhun kanggo tulisanana. Sakali kuring nyingkronkeun kalénder iCloud anu dibagikeun ka komputer kuring, kuring henteu tiasa teras ningali pembaharuan kana kalénder éta. Siga kajadianana disingkronkeun dugi ka waktos éta teras teu aya deui singkronisasi. Aya saran?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Nya, kuring henteu terang ... parios léngkahna kusabab éta ngabaruan kuring

      1.    Borja cenahna

        Abdi sapertos Andres, sareng kuring parantos ngalakukeun sapertos sarébu kali. Naon anu kuring lebetkeun kana iPhone, henteu deui némbongan dina kalénder google

      2.    Jerry cenahna

        Éta kajadian persis sami.

  3.   Isabel cenahna

    Hatur nuhun pisan!!! saatos seueur milarian ku nasehat anjeun kuring parantos sakedap .... salam

  4.   nu din cenahna

    Kuring parantos sababaraha kali ngalakukeun ieu sareng kajadian anu kuring janten dina kalénder iCloud henteu muncul dina kalénder Google. Naha aya anu tiasa robih?

    1.    Embun-embunan cenahna

      Éta kajadian ka kuring persis sarua. Kuring ngalakukeun léngkah-léngkah ieu (Kuring parantos nyobian nganggo hénpon anu béda) sareng kajadian anu didamel dugi ka waktos éta némbongan tapi anu énggal henteu aya deui anu nembongan, atanapi aranjeunna ngingetkeun kuring, atanapi naha aranjeunna kantos nyingkronkeun deui ka kuring. Seolah-olah inpormasi anu parantos aya tapi anu anyar henteu mutahirkeunana. Saha waé anu terang metode anu sanés? Kuring nolak kudu mésér iPhone ngan ukur pikeun omong kosong kalénder ieu, wow. Tapi kuring butuh pikeun masalah tanaga gawé !!

  5.   Íñigo Iturmendi cenahna

    Efisiensi naon! Nuhun, Luis.

  6.   Ricardo Galache cenahna

    Hebat. Abdi henteu mendakan inpormasi dina tautan anu sanés.
    Hatur nuhun pisan.

  7.   Alvaro cenahna

    Pos anu saé pisan. Hatur nuhun pisan kana sumbangan.

  8.   Daniel Duarte cenahna

    Hatur nuhun! Mangpaat, jelas sareng singket.

  9.   Amp cenahna

    Halo, kuring nyingkronkeun kalénderna, tapi nalika kuring nambihan pangéling anyar dina kalénder iCloud, éta henteu diénggalan dina kalénder gmal.
    Hatur nuhun.

  10.   Juan Carlos cenahna

    Alus isuk,

    Kuring parantos nyingkronkeun sahingga dina Google Kalénder kajadian kalénder Apple katingali. Naha aranjeunna bakal nyinkronkeun sacara otomatis di hareup atanapi naha kuring kedah ngalakukeun éta unggal waktos aya kajadian anyar dina kalénder google?