Kalayan ngaleupaskeun ios 14.5.1 Apple pikeun asup ka iOS 14.4.2

Nalika server Apple ngaleupaskeun pembaruan anu énggal, sacara otomatis mangrupikeun versi pangkolotna ios dina waktos éta henteu aya deui. Kalayan peluncuran Senén kamari tina ios 14.5.1, Apple lirén nandatanganan ios 14.4.2, versi anu diluncurkeun dina akhir Maret.

Gerakan ieu lumangsung saminggu saatos ngaleupaskeun ios 14.5, pérsi anu ngenalkeun dukungan pikeun AirTags, kamungkinan muka konci iPhone ku Apple Watch nalika nganggo topéng, ogé fungsi konci pangunjung anu diantosan anu parantos kasohor di Facebook.

Sakali Apple lirén nandatanganan vérsi ios anu langkung lami, henteu tiasa deui ngaunduh, masang sareng verifikasi pamasanganna ngalangkungan sérver Apple, hiji-hijina solusinya nyaéta masang vérsi pangénggalna anu aya dina waktos éta atanapi anu langsung sateuacanna (upami éta masih aya).

Ku cara kieu, upami ayeuna anjeun kedah mulangkeun alat anjeun, hiji-hijina jalanna nyaéta masang ios 14.5 atanapi ios 14.5.1. Apple sok ngijinkeun waktos anu wajar sateuacan ngaleupaskeun versi ios sateuacanna pikeun mastikeun éta teu aya masalah kasaluyuan.

Nalika sadayana diverifikasi tiasa dianggo sakumaha anu direncanakeun, Apple ngaleupaskeun versi lami tina sérver na kana ngajaga palanggan tina kerentanan anu parantos ditambal dina vérsi modéren sistem operasi.

Ayeuna, Apple damel di ios 14.6, pérsi anu ayeuna aya dina béta kadua pikeun duanana pamekar ngeunaan pangguna program béta publik Apple, pembaruan anu teu diarepkeun bakal ngahasilkeun parobihan ageung, sabab sigana bakal janten pembaruan terakhir anu ditampi ios 14 sateuacan diluncurkeun ios 15, versi anu urang bakal mimiti terang di WWDC 2021 yén éta dirayakeun di awal Juni.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.