Kaleresan Ngeunaan Peluncuran "Eksklusif" Super Mario Run

Super Mario Run dipidangkeun nalika konperénsi Apple, anu berhasil ngantepkeun urang sadayana teu tiasa nyarios. Dina waktos nunjukkeun ka kami gim, aranjeunna cukup marahmay ka kami yén peluncuran éta bakal éksklusif pikeun ios sakedap, waktos ieu moal ngahontal genep bulan, tanpa diragukeun. Nanging, sanaos éta sigana siga unggeuk pikeun pangguna Apple, kanyataanna langkung poék tibatan éta. Nintendo terang yén hiji-hijina cara pikeun ngaluarkeun artos tina kaulinan vidéo sélulér tina ciri-ciri ieu nyaéta memeres pangguna ios, sareng éta kumaha na. Kami badé nganalisis naha Nintendo ngaluncurkeun "ekslusif" Super Mario Run pikeun ios sareng naon anu dimaksad na.

Pikeun ngartos naha, urang kedah nganalisis heula pasar aplikasi seluler. Di hiji sisi kami ngagaduhan ios App Store, pasar anu pangguna "biasa" mayar aplikasi, kalayan jumlah penghasilan anu jauh teuing tibatan toko perangkat lunak mana waé, surga pangembang. Di sisi anu sanésna urang gaduh Google Play, pasar aplikasi anu pinuh ku iklan, pamesaran di-App sareng aplikasi moralitas anu diragukeun, sarengPamaké Android ngagaduhan hiji klik kamungkinan pikeun hack aplikasi sareng ngahémat artos.

Strategi, dumasar kana ieu logis. Upami urang ngaluncurkeun gim vidéo "sacara éksklusif" dina ios, urang bakal mastikeun séri pameseran anu boro-boro urang bakal kéngingkeun upami urang ngaluncurkeun gimna sacara babarengan, kumargi gimna bakal bajakan massal pikeun pangguna Android sareng ios bade mikir (sareng leres kitu) éta henteu matak nyéépkeun € 9,99. Ku cara kieu, urang tiasa ngaluncurkeun gim "éksklusif" kanggo ios, nyababkeun soang anu ngaluarkeun endog emas sareng engké dugi ka Android kanggo nyandak parobihan sésana.

Cara anu digunakeun ku Miyamoto pikeun nuliskeun pasar vidéo sélulér niatna parantos suksés pisan. Tapi sigana pangguna ios henteu bodo sapertos anu dipikirkeunana, sareng numutkeun analis, ngan ukur 3% unduhan Super Mario Run anu parantos dirobih janten pameseran, anu nunjukkeun kualitas buruan pidéo Anjeun satuju sareng kuring? Ninggalkeun kami pendapat anjeun dina kotak komentar atanapi ngalangkungan Twitter.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

14 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pamaké ios cenahna

    Naha konyol mésér buruan? Nganalisis ogé naon anu anjeun tulis, anjeun sigana asa pikeun nyebarkeun naon ...

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Héi ios.

      Hapunten, tapi kuring henteu mendakan "Éta konyol mésér game" dina salah sahiji garis dina téks kuring. Anjeun sigana asa "menetas" naon. Nganalisis ogé naon anu anjeun koméntar sareng guratkeun yén pamahaman bacaan, sabab sigana anjeun henteu acan diajar leres-leres naon waé dina téks.

      Salam rerencangan maca lawas.

      1.    IOS 5 Badut Salawasna cenahna

        Ngartos.

    2.    Miguel Hernandez cenahna

      PS: Ngamangpaatkeun kandel dina téks, urang anggo ku éta supados jalma-jalma henteu kaleungitan inti tina masalah ku maca.

  2.   Seuneu Aitor cenahna

    Sapuk satuju sareng anjeun. Muga-muga sékrési salajengna memperlakukeun kami saolah-olah kami sapotong tagihan

    Wilujeng taun énggal!

  3.   Alfred cenahna

    Nya, éta analisa tapi panginten, upami éta ideu, éta salah ti mimiti.
    Hayu urang tingali, jelas yén dina jalma ios ngasilkeun artos, aranjeunna langkung milih mayar sareng dianggo tibatan masang pilem bajak laut sareng anu sanésna, tapi ogé leres yén aranjeunna nyéépkeun artos khusus dina aplikasi produktivitas, nyiptakeun, sareng sajabana sareng Mario mangrupakeun tina pamaén. Sareng dimana mayoritas pamaén? Dina android.
    Pokokna kuring pikir éta mangrupikeun analisis anu saé sareng sanés mangrupikeun tulisan anu seueur pisan.

  4.   alan cenahna

    Tulisan anjeun condong pisan, di appstore aya aplikasi anu gratis, anjeun nyalira parantos nyebarkeun sababaraha halaman anjeun, sareng anjeun tiasa terang ku liga yén anjeun fanboy. pasti anu apel mayar anjeun nyarios sadayana

  5.   alan cenahna

    Kuring henteu satuju kana artikel bias anjeun, leres yén Nintendo ngadamel gim "éksklusif" dina ios, pikeun milarian artos, kuring ngaunduh tapi sacara jujur ​​kuring henteu narik buruan, éta tiasa dimaénkeun dina emulator, anu aya pikeun ios , sareng Aya aplikasi gratis, kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi kuring henteu kantos mayar kaulinan, paling-paling pikeun aplikasi anu ngawaskeun waktos paguneman. tapi ti ditu, kuring ngaunduhna gratis, dimana anjeun nyalira nyebarkeun gim-gim anu di gratiskeun, kanggo waktos anu terbatas. tapi sadayana ngalakukeun naon anu aranjeunna pikahoyong ku artos. Aya blog anu langkung serius anu langkung seueur anu nyarioskeun topik ieu sareng henteu deet sapertos anjeun ngagambarkeun éta.

  6.   David cenahna

    Kuring anggap wajar pisan sareng valid, kamungkinan yén éta aya, atoh éta mangrupikeun kaulinan anu saé tapi henteu seueur mayar éta artos kuring gaduh seueur sareng kuring maénkeun sababaraha kaulinan ti jaman ka jaman sareng maénkeun batur anu aya pinuh sareng nyalira pikeun maju langkung gancang anjeun kedah nyéépkeun atanapi kéngingkeun hal anu eksklusif anu anjeun sono pikeun teu mayar tapi éta henteu adil upami éta nyarios gratis sareng anjeun ngaliwat 3 tingkatan sareng gim anu sami nyarioskeun yén anjeun kedah mayar pikeun nuluykeun maén mmm strategi anjeun mairan mangrupikeun anu paling dipikaresep, saur kuring upami aranjeunna ngaluarkeun gim 64-tipe Mario kalayan sadaya tingkatan sareng seueur pilihan, kuring bakal mayar anu langkung seueur tapi dina Mario Run kuring henteu ningali seueur anu langkung saé anu langkung hadé, langkung ngahibur sareng adiktif tibatan éta sareng lengkep GRATIS

  7.   Shirley cenahna

    Gimna adil, henteu matak pikaboseneun, tapi éta henteu ngaleungit nonton kuring

  8.   Roland cenahna

    Pendapat anjeun ngeunaan alesan éksklusifitas Mario Run pikeun ios akurat pisan. Konsumén IDevice biasa mayar (bahkan sakedik) kanggo kaseueuran aplikasi.

    Di sisi anu sanésna, kuring kuciwa kusabab aya jalma anu henteu ngagaduhan kabisa pikeun konsép téks.

    Salam!

  9.   Mylo cenahna

    Hapunten Miguel, tapi anjeun leres-leres nyebut kuring jelema bodo pikeun mésér buruan ieu. Éta anu kahartos. Anjeun henteu nyarios éksplisit tapi, anjeun nyarioskeun ku dua bagian.

    Perkawis gim:

    Sadayana bébas ngalakukeun naon anu paling cocog sareng aranjeunna. Bisi kuring, kuring mayar éta sareng kuring teu aya kasieun, éta pantes. Kanyataan teu gaduh iklan anu parantos ngaheéat anjeun sababaraha data sareng gangguan.

    Kuring ngarti yén biayana rada "terbatas" tapi pikeun kuring, éta patut unggal dolar pikeun usaha sareng kualitas anu ditepikeun. Yén seueur jalma henteu ningali. Datang ngan ukur 10 USD / €.

    Hal anu paling parah ngeunaan ieu nyaéta urang sok ngadu'a.

    Mode "Bébas maén" seueur ayeuna sareng anu leres-leres nyandak jalma pikeun olohok.

    Hanjakalna, 97% pangguna nyatujuan "Gratis maén".

    Duka sih.

  10.   Rob3 cenahna

    Kuring saleresna mayar dua kali sakali dina iPhone sareng sakali dina putra iPad urang, éta pikaresepeun, kuring resep, tapi 24 tingkat n teu aya gunana pikeun pamaén mario, sahenteuna upami aranjeunna gaduh sababaraha jinis rahasia atanapi naon, tapi henteu. malah umur kuring 6 taun parantos réngsé. Langkung saé upami aranjeunna ngadamel tingkat langkung sareng upami aranjeunna pasti bakal ngajualna, mudah-mudahan éta moal ngarugikeun 10 dolar anu sami. salam

  11.   Raul cenahna

    Aya langkung ti 24 level upami anjeun ngalengkepan sadaya misi dina gim, sapertos sadaya koin warna sareng ngawangun karajaan. Saé pisan, éta patut mayar kanggo kualitas anu dilakukeun.