Kalikeun sinyalna sélulér pikeun alat anjeun di jero bumi nganggo StellaDoradus

iPhone 6s

Urang kabeh terang, anu frékuénsi mobile gaduh masalah dina jero gedong: bahan-bahan anu dianggo dina konstruksi ngawangun halangan sakapeung henteu kapendak pikeun sinyal yén, kadang-kadang, sumping parantos lemah ku ngumbara jarak jauh ti menara operator kami. Ieu ngakibatkeun lungsur atanapi kualitasna kirang sauran (sora anu henteu kadéngé atanapi gareulis) sareng konéksi Internét kalayan kecepatan ngingetkeun modem 56K lami urang.

El Panguat StellaHome GSM + 4G ngajawab masalah "Bypassing" panghalang, nyaéta nyandak sinyal sélulér sawatara titik di luar gedong dimana aya sinyal anu saé (ati-ati, urang kedah ningali sahenteuna tilu batang sinyal dina ponsel urang dina waktos éta supados sistem tiasa dianggo leres ), sareng ngenalkeunana kana gedong kalayan dosis panguat anu saé.

StellaHome

Panguat ieu nganyahokeun dua frekuensi anu paling dipikaresep ayeuna: 900Mhz (frékuénsi anu dianggo ku GSM kanggo sora ti saprak mimiti telepon sélulér digital) sareng 800Mhz (frékuénsi mobile anu énggal dileupaskeun anu operator suksés dianggo. Pikeun ngirim 4G). Kalayan anjeun mastikeun kualitas sora telepon sareng Data seluler 4G dimana waé di pedalaman tina gedong.

Instalasi cukup saderhanaNyatana, éta dirancang pikeun anjeun masang nyalira: anténeu ditempatkeun di luar gedong (biasana dina hateup), janten kabel koaksial rugi low nyandak sinyal di jero, ka tempat amplifier na. Tungtungna, anténeu interior disambungkeun kana panguat, anu mangrupikeun anu nyebarkeun sinyal di jero gedong. Panguat ngalebetkeun sababaraha lampu indikator anu ngagampangkeun pamasangan.

Kit StellaHome

Kusabab sadaya operator ngirimkeun GSM (sora) dina 900Mhz sareng dianggo (atanapi badé énggal) 800Mhz salami 4G, henteu janten masalah operator seluler mana anu anjeun sareng dinten ayeuna atanapi anu anjeun pikahareupeun: StellaHome GSM + 4G panguat sinyal seluler damel sareng sadaya operator, sakaligus sareng tanpa kedah ngonpigurasikeun nanaon.

Panguatna ngagabungkeun sirkuit panyalindungan pikeun ngahindaran sora anu ngaganggu sareng gangguan anu sanés panguat kualitas sanés anu sanésna dikenalkeun kana jaringan operator.

Amplifier StellaHome GSM + 4G ngagaduhan jaminan Éropa 5 taun, bahkan ngabalikeun duit artos anjeun dugi ka 30 dinten upami iketna henteu sesuai sareng harepan anjeun. Harga iket nyaéta € 556,00 PPN kaasup.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Harry cenahna

    Hatur nuhun pikeun tulisan.
    Tapi naon anu aranjeunna nyarioskeun henteu leres-leres leres.
    Yoigo, salaku conto, henteu nganggo atanapi nganggo band 800Mhz kapayunna.

  2.   Francisco cenahna

    Leres, Yoigo ayeuna henteu nganggo band 800Mhz, 4G na dikirimkeun dina 1800Mhz, tapi 3 operator utama sanésna anu nganggo éta sareng saha anu terang naon anu bakal dipiboga di hareupna?

  3.   sadayana éta cenahna

    Kuring henteu yakin tapi kuring ngarti yén di sababaraha nagara panguat sinyal tanpa lisénsi pamaréntah haram. Naha ieu bakal diklasifikasikeun sapertos kitu?

  4.   Francisco cenahna

    Di Spanyol sanés sipatna haram, peraturan nyatakeun yén aranjeunna kedah dipasang ku operator seluler atanapi dina tanggung jawab aranjeunna. Nyatana, upami éta mangrupikeun panguat kualitas, anu ngagaduhan sistem panyalindungan pikeun jaringan operator, moal aya anu mendakan yén anjeun gaduhna sareng teu aya anu badé nyarios naon-naon. Hal sanésna upami éta mangrupikeun panguat murah anu nempatkeun noise dina jaringan, teras netepkeun yén aranjeunna maksa anjeun ngaleupaskeun.