Kaca kaméra iPhone 7 nyaéta nilam

iPhone 7 Hideung

Ti saprak diluncurkeun iPhone 7, seueur anu parantos nyarioskeun ngeunaan gelas anu mayungan lénsa kaméra alatna, ogé gelas tombol home dimana sensor sensor sidik na aya. Sababaraha tés résistansi anu dilakukeun ku jalma anu sanés sareng diunggah kana YouTube parantos nangtang spésifikasi resmi Apple ku "nunjukkeun" yén aranjeunna henteu ngahontal tingkat perlawanan yén bahan sapertos safir kedahna, Sareng seueur anu parantos mastikeun yén Apple henteu nganggo matéri ieu, ngabohong ka konsuménna, atanapi anu nganggo nilam kualitas goréng sareng éta sababna henteu nolak sakumaha mistina. Nanging, pidéo anyar nunjukkeun yén éta memang nilam, bahkan nganalisis komposisi kristal di laboratorium, bahkan Apple parantos ngaluarkeun pernyataan resmi. Sadaya inpormasi ieu di handap.

Pidéo anu aya diluhur kecap ieu mangrupikeun jalma anu sami anu naroskeun komposisi gelas kaméra dina pidéo anu sanésna, sareng éta mangrupikeun permata anu nyata sabab anjeun henteu tiasa langkung ketat sareng obyektif di dinya, ngahontal analisa gelas kaméra iPhone handapeun mikroskop éléktron sareng ngabandingkeunna sareng gelas safir tina arloji Tissot. Sanaos dina basa Inggris, éta pantes kusabab aya sababaraha kali yén YouTuber janten seueur masalah pikeun nyiptakeun video anu ketat sapertos kitu. Di jerona urang ogé tiasa mendakan jalan kaluar pikeun sadayana pabalatak ieu ngeunaan safir sareng kunaon éta goresan nalika teu kedah. Kateranganana saderhana: henteu ngeruk, éta narekahan. Sanaos sigana sami, leres henteu. Gelas kaméra henteu cekap cekap pikeun nahan tekanan anu dilakukeun salami tés, sareng sanaos pandangan heula sigana digoréng ku 6 pukulan karasa (kuduna mah upami safir), kanyataanna nyaéta tekananna henteu gelas direcahna, henteu digores, sapertos anu tiasa ditingali handapeun mikroskop.

Apple pikeun bagianna henteu ragu-ragu pikeun mastikeun yén kristal éta memang safir, sakumaha anu dilakukeun ku Phill Schiller dirina sababaraha dinten ka pengker dina Twitter, negeskeun yén jenis uji ieu kedah dilaksanakeun di laboratorium anu nyayogikeun séri sarat anu pas pisan pikeun éta valid.. Ngabandingkeun gelas arloji sareng gelas kaméra sélulér henteu leres, kumargi kandelna duanana kristal béda pisan sareng ku sabab kitu tingkat tekanan anu aranjeunna dukung dugi ka istirahat henteu sami. Sigana misteri na parantos direngsekeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pepe cenahna

    Kuring henteu paduli naha éta tina logam, inten atanapi emas safir, anu kuring henteu hoyong nyaéta parangkat € 900 diparut ku pukulan