Kaméra iPhone 14 Pro bakal langkung kandel nalika ngalaksanakeun 48 megapiksel

Kaméra IPhone 13 Pro sareng Pro Max

Sigana yén datangna 48 megapiksel dina model iPhone 14 Pro anyar bakal nambahan ketebalan leuwih gede pikeun kaméra pungkur. Ieu mangrupikeun analis Apple anu kasohor Ming-Chi Kuo nunjukkeun, dina akun resmi na dina jaringan sosial Twitter, sareng ti mana rupa-rupa média sapertos MacRumors, diguar.

Urang tiasa nyarios yén lénsa bakal langkung menonjol dina modél iPhone 14 salajengna. panjangna diagonal sénsor bakal ningkat antara 25 sareng 35% dina luncat kaméra nuju 48 MP lamun éta bakal jadi tanggung jawab utama pikeun kanaékan ketebalan ieu. Ieu bakal noticeable dina paningkatan dina jangkungna antara 5 jeung 10%.

ieu pesen anu Kuo dikirim, dina profil média sosial anjeun:

Ayeuna model iPhone 13 Pro gaduh kaméra obyektif anu cukup ageung dibandingkeun sareng model 12 pro, tapi aranjeunna langkung atanapi kirang sami. Dina hal ieu, sigana yén lénsa bakal protrude saeutik leuwih dina versi anyar tina iPhone, nu ogé bakal ngidinan hiji kualitas hadé rekaman video. ngahontal nepi ka 8K. Sakumaha biasana kajadian dina kasus-kasus ieu, perusahaan Cupertino henteu mastikeun atanapi nolak gosip ieu, éta bakal waktosna pikeun neraskeun ningali anu paling keukeuh sareng naon anu kajantenan dina ahir waktos presentasi iPhone 14 Pro anyar ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Téi cenahna

    NGAHEURKEUN!!!!