Naha anjeun tiasa ningkatkeun kaméra dina iPhone salajengna? Kuo, nyarios leres

IPhone 12 Pro kaméra

Analis KGI kawéntar Ming-Chi Kuo ngingetkeun parobihan kaméra sareng paningkatan modél iPhone anu langkung ageung. Sakumaha urang maca dina wéb anu kawéntar AppleInsider Kaméra modél iPhone 13 Max tiasa gaduh lensa sudut lega 1.5ƒ anu pastina hartosna poto cahaya handap langkung saé.

Model iPhone 12 ayeuna parantos gaduh paningkatan anu langkung ageung dina hal poto wengi atanapi dina cahaya hampang, tapi kadatangan lensa ieu kana modél pangageungna iPhone bakal hartosna pamutahiran énggal. Sigana éta sésana modél iPhone bakal lengket kalayan sudut lega 1.6ƒ aperture.

Pikeun sababaraha bulan ayeuna, aya peringatan ngeunaan sababaraha pamutahiran dina kaméra iPhone salajengna sareng sacara logis ngalebetkeun jinis lensa ieu bakal ningkatkeun pangaruh potrét (kabur saatos obyék) sareng sacara logis paningkatan dina foto wengi. Perbaikan lensa ieu mantuan nambahan koleksi lampu sareng éta bakal janten hal anu penting dina waktos nyandak poto.

Perbaikan dina kaméra iPhone parantos janten bagian anu penting dina presentasi parantos lami, sareng seueur urang urang nyandak sadayana atanapi ampir sadaya poto langsung ti iPhone. Ningkatkeun kaméra ayeuna sigana mah sapertos tugas anu rumit, tapi nambihan sénsor LiDAR sareng nyaluyukeun lensa lensa sakedik deui tiasa ningkatkeun paningkatan anu penting dina kaméra modél iPhone salajengna. Janten, upami rumor ieu leres, tiasa disebatkeun yén éta bakal ningkatkeun kaméra.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.