Kaméra tina Samsung Galaxy S7 Edge teras ngaleungitkeun iPhone 7

iPhone 7 Jet Hideung

Kalayan tiap peluncuran anu hébat urang buru-buru nyegerkeun halaman wéb DxOMark, spesialis fotografi anu henteu kantos dikenal janten bawahan perusahaan mana waé. Ku cara kieu, aranjeunna mangrupikeun panyadia skor kaméra anu paling dipercaya, khususna di pasar sélulér, dimana sesah milari obyéktipitas. Dina hal ieu, tanda-tanda ngeunaan kaméra iPhone 7 siga anu leres, Apple henteu ngagaduhan parangkat na diantara anu pangsaéna di dunya dina hal ieu, sareng éta fotografi (sahenteuna dina modél éntri), henteu sigana mekar sadaya anu diarepkeunana.

IPhone 7 tungtungna parantos ngahontal skor total 86 dina kaméra pasar sélulér, ngaleuwihan dua poin langkung seueur tibatan anu sateuacanna, Teu aya produk anu kapendak.. IPhone 6s normal hasil ngahontal 82 poin, 4 kirang tina iPhone, sareng alesan na katingalina lumayan atos, kuring gancang-gancang ngécéskeun yén skor éta parantos ningkat ngan ukur ku stabilisasi gambar optik sareng aperture fokus anu rada ningkat, tapi ampir teu aya nanaon. DxOMark ogé nunjukkeun yén aranjeunna parantos ningkatkeun definisi tékstur berkat lénsa anu anyar, antukna aranjeunna parantos tiasa ningkatkeun sakedik noise dina kaayaan cahaya anu handap, sanaos masih henteu ngahontal tingkat Samsung.

iPhone 7 Hideung

Pondokna, ti DxOMark upami aranjeunna ngaheningkeun sababaraha sora anu nunjukkeun yén paningkatan kaméra tina iPhone 6s parantos teu nol, tapi kanyataanana nyaéta nalika ningali foto-foto nyanghareupan, bédana sacara praktis mustahil pikeun bukti, sahenteuna dina kaayaan cahaya anu cekap. Usaha Apple anu henteu bérés ageung nyaéta fotografi dina kaayaan hampang atanapi jero ruanganNanging, sigana bakal tetep janten tugas anu ditunda pikeun iPhone 8 salajengna (ieu anu numutkeun kabocoran panganyarna iPhone anyar 2017 bakal disebat).

Kami neraskeun langkung jéntré, dina analisa, DxOMark gancang ngalaporkeun kaleungitan jéntré dina fotografi lampu buatan, ogé sababaraha panyimpangan nalika fokus dina kaayaan lampu latar. Skor dina rékaman pidéo ogé henteu jauh ka tukang, DxOMark masihan 85 poin ka iPhone 7. Tapi urang kedah émut yén urang nyarioskeun perkawis iPhone 7, sanés iPhone 7 Plus nganggo kaméra dobel, analisis anu urang masih ngantosan. Éta bédana anu nyata, kami hoyong terang naha kaméra dobel leres-leres pentingna Apple hoyong masihan.

Babandingan sareng skor mérek sanés

Galaxy Note 7 vs. iPhone 6s

Ieu mangrupikeun skor ahir anu dipikagaduh ku héndsét anu ayeuna aya di pasar:

  • Alat kalayan 88 poin, anu pangsaéna dina pasaran
  • Alat anu gaduh 87 poin, anu pangsaéna kadua di pasar
    • Motorola Moto Z Force Droid
    • Samsung Galaxy S6 Tepi Ditambah
    • Sony Xperia Z5
  • Alat anu gaduh 86 poin, anu katilu pangsaéna di pasar
    • Apple iPhone 7
    • LG G5
    • Samsung Galaxy NoteV
    • Samsung S6 Tepi

Naon hartosna sadayana ieu? Nya, Apple parantos ti payun dina hal fotografi, janten langkung merhatoskeun detil sanés tibatan éstétika murni. Kanyataanna nyaéta titik lemah kaméra dina alat sélulér nyaéta sareng bakal teras-terasan janten fotografi dina kaayaan cahaya hampang, hal anu parantos dianggo Samsung salami mangtaun-taun pikeun ningkatkeun, ngahontal tingkat kualitas anu saé, tapi, sigana Apple ngupayakeun henteu merjuangkeun kajahatan endemik ieu. Kami sieun ningali yén iPhone 7 ngagaduhan skor anu sami sareng Samsung Galaxy S6 Tepi, mang, alat taun 2015.

Sigana arah anu leres-leres fungsina leungitNanging, aranjeunna gancang ngagentos tombol mékanis ku tombol kapasitif, dina waktos anu sami ngaleungitkeun jack 3,5mm, dua parobihan anu henteu dipénta, henteu sapertos paningkatan kaméra dina kaayaan cahaya hampang. Pondokna, urang kedah kritis kana alat Apple pangénggalna, sadayana henteu kedah mundur tina padamelan penting anu dilaksanakeun sareng hasil anu saéna didamel.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Cocacolo cenahna

    Telepon salajengna, Samsung.

  2.   Alberto Carlier cenahna

    Kuring kantos janten pangguna satia ti Apple. iPhone, iPad, Apple Tv, Macbook Pro. Kuring parantos ngagaduhan iPhone 3g, 4s sareng 6. Taun ayeuna kuring bosen ningali kumaha persainganna ngéléhkeun éta sareng kuring ngagaleuh galaksi s7. Kuring ogé hoyong nguji android sacara serius. Sareng anu leresna sanaos ngagaduhan cacatna, layar SANGAT unggul. Teu masuk akal yén Apple masih dipelak dina 1080 (sareng modél plus, ageung absurdly). Kaméra na langkung saé sareng ku sababaraha cara ogé. Anjeun pastina bakal mésér iPhone 8 upami éta tungtungna cocog sareng rarancang desain groundbreaking anu dikabarkan. Tapi upami henteu ... éta bakal hésé pikeun nyingkirkeun kuring kaluar tina Samsung, perusahaan anu bet nawiskeun langkung seueur. Oh… sareng kuring ogé ngagaleuh gear s2 bosen ngantosan Apple ngaleupaskeun jam tangan apel buleud. Teraskeun éta ...

    1.    GARAM cenahna

      Sahabat, di sisi anu sanésna, kuring lumpat ti Samsung saatos gaduh sababaraha S sareng Note 4, kuring langkung resep ngagaduhan anu sakuduna dua poin kirang yén kaméra langkung parah tibatan kudu tahan update sat, nganyenyeri sareng telat anu nyerina sareng ningali kumaha unggal update langkung seueur kaluar lag sareng nabrak ...
      Kuring balik deui ka Apple nganggo I7 plus, saatos 5 taun nganggo Samsung anu luhur, kana irung kuring

    2.    GARAM cenahna

      Layarna PISAN unggul ???
      Kuring parantos ngabandingkeun aranjeunna sareng sia, pikeun 2k? absurd pikeun dinten ka dinten. Misalna dina catetan4 kuring, kuring bakal ngamangpaatkeun éta 5 kali diitung pikeun Samsung VR sareng anu sanés, pikeun dinten ka dinten anjeun henteu aya anu ningali, sanés dina kamana waé, pertandingan, navigasi, jsb ... Hiji-hijina hal anu hideung murni dina Amoled, tapi éta anu bodas langkung unggul dina ips

  3.   Mr_edd hernandez cenahna

    Sanaos aranjeunna ngagaduhan telepon anu langkung saé tibatan iPhone, éta bakal tetep kakuasaan pikeun naon éta, kuring mangrupikeun pangguna iPhone anu satia, tapi kuring resep usulan sanés sapertos zenfone moto z sareng Sony ganjil

  4.   José cenahna

    Warta ieu leres sareng henteu, dina tés aranjeunna ngabandingkeun kaméra duanana ... salah sahiji s7 / note7 jenuh sareng konéng kelirna sareng dina iPhone aranjeunna katingalina langkung alami dina pendapat abdi sareng poto sakumaha anu aya kanyataanana ... Éta lumrah, kalayan program anjeun tiasa jenuh warna na sanaos kami ngalakukeun éta sareng iPhone, dina tungtungna katingalina sami, tapi éta henteu hartosna éta langkung saé sabab jenuh.

  5.   GARAM cenahna

    Pijadas angka, numutkeun kaayaan naon anu iPhone 7 nyandak poto anu langkung saé sareng anu sanésna S7, anjeun ngan ukur kedah ngurilingan internét.
    Ngagaduhan dua élmu optik langkung berharga tibatan dua titik anu sakuduna kirang

  6.   GARAM cenahna

    Kuring tibalik, pasangan saatos 5 taun nganggo S3-S5 sareng catetan 4, kuring balik deui ka Apple nganggo 7 Plus, kuring langkung resep ngan ukur ngagaduhan dua poin anu paling parah, anjeun tiasa ningali sate anu nyeri, pembaruan telat NO, anu kieu sareng anu paling parah, tingali kumaha tiap pembaruan (ditunda ku odin sareng sadayana pikeun nyegah masalah anu langkung lami) bakal langkung parah, ku panutupan aplikasi, kacilakaan kedah mareuman atanapi ngaleupaskeun batréna sareng lagazas saatos sataun sareng yén unggal dina unggal kalakuan. ngareset ti 0 dina urutan…. Henteu pantes ku pendapat abdi

    1.    GARAM cenahna

      Hapunten, koméntar ieu kanggo Alberto Carlier, tapi kumargi teu acan diterbitkeun, kuring nyerat deui

  7.   Miguel cenahna

    Sareng éta tina iPhone plus henteu ngahontal éta Samsung ogé

  8.   Mr_edd hernandez cenahna

    Kuring parantos ningali pidéo anu ngabandingkeun anu béda pikeun duanana kaméra, 7pls vs S7 sareng anu leres nyaéta seueur anu nangtoskeun Samsung langkung saé pikeun alesan anu saderhana, éta langkung-jenuh warna anu masihan nada anu langkung kuat sareng »disangka jalma nyarios langkung saé» tibatan iPhone Gambar Carptura kalayan nada langkung caket kana naon anu saéstuna, conto sanésna nyaéta kamera payun anu nyanghareupna dina pidéo sareng Samsung sigana otomatis nerapkeun saringan sahingga raut anjeun katingali langkung lemes sareng bersih sareng dina iPhone raray anjeun masih muji kaméra galaksi langkung, éta cekap ngagaduhan sakedik kanyaho pikeun ngawujudkeun detil leutik ieu anu seuseueurna jalma teu malire sareng henteu kabawa ku naon anu katingali ku panon taranjang