Kami diuji spéker Bluetooth Aukey SK-S1: saé, saé, sareng mirah

Anjeun terang kumaha urang resep produk tésKami terang yén anjeun sadayana ngarepkeun tinjauan iPhone X anyar (sareng pastina iPhone 8). Tés produk anu tiasa ngajantenkeun anjeun naha anjeun mutuskeun mésérna atanapi henteu, Sareng éta henteu masalah sabaraha pabrik anu nyaritakeun kaajaiban produkna, dina tungtungna éta tés pikeun pangguna anu tiasa terang upami urang nyanghareupan produk anu hadé atanapi henteu.

Dinten ieu kami masihan ulasan ngeunaan salah sahiji produk anu parantos ngarobah cara ngadangukeun musik, nyaéta spéker Bluetooth, tanpa diragukeun salah sahiji alat anu paling serbaguna anu ngamungkinkeun urang maénkeun musik sacara nirkabel tina salah sahiji alat Bluetooth kami, enya tina iPhone / iPad ogé. Sareng pastina mérekna siga anu biasa pikeun seueur Aukey, mérek anu cukup murah anu ngawangun produk anu cukup épisién sapertos anu kami bawa ka anjeun ayeuna: anu Spéker Bluetooth Aukey SK-S1, panyatur anu serbaguna pisan pikeun anjeun ngupingkeun (atanapi bahkan ngagunakeunana salaku bebas tangan) naon waé jinis musik. Saatos luncat kami masihan anjeun sadayana rinci ngeunaan Aukey SK-S1 ieu, salah sahiji Speaker Bluetooth pikeun iPhone urang langkung mirah sareng sora anu langkung saé sayogi sacara komersil ...

Fitur Aukey SK-S1

Aukey SK-S1 gaduh dua Supir 8W anu bakal nyayogikeun sora anu cekap janten tiasa didangu tanpa masalah di rohangan normal. Supir dikawasa ku a prosésor sinyal digital (DSP) yén sanaos nyayogikeun sora anu peca dina sababaraha waktos nganggo basLeres, upami anjeun pencinta sora bass anu kapengker anjeun moal ngagaduhan masalah, upami anjeun henteu anjeun tiasa teras-sami nyaruakeun sinyal ku ngaleupaskeun sakedik bass. Boga dua accu de 2000mAh, langkung ti cukup pikeun ngagaduhan 8 jam maén deui, kami henteu ngagaduhan masalah sareng ieu sareng ngingetkeun anjeun sateuacan batréna lemes pisan. Spéker ogé nampilkeun a mikropon internal anu bakal ngamungkinkeun urang nelepon atanapi nampi telepon tanpa aya masalah.

Desain spéker Bluetooth

Désainna henteu diragukeun naon anu urang paling resep, éta mangrupikeun panyatur leutik tapi kuat, a "Box" kalayan microperforations anu dina bagian luhur na gaduh tombol kontrol Palasik: tombol pikeun nampi atanapi ngabolaykeun telepon, kadali volume (ieu ngadalikeun volume iPhone urang upami urang disambungkeun ku Bluetooth), sareng kontrol pikeun muka lagu salajengna (atanapi balik deui ka anu sateuacanna) ogé tombol pikeun nempatkeun atanapi maénkeun atanapi ngareureuhkeun naon anu urang maénkeun. Anjeun teu gaduh deui, sareng anjeun henteu peryogi ogé. Anu pGear handap diwangun tina bahan non-slip sahingga anjeun tiasa ngadukungana dina permukaan mana waé. Penting pikeun nyarios éta teu gaduh panangtayungan ngalawan cai, janten anjeun kedah ati-ati dina sababaraha lingkungan dimana baseuh ...

Sambungan Aukey SK-S1

Ngeunaan Input sora Aukey SK-S1 (aranjeunna aya di tukang) anu dipibanda, anjeun bakal mendakan (jelas) lebetna Bluetooth 4.0 éta tiasa leres pisan sareng henteu nampilkeun kaleungitan sora sepanjang waktos anu ku urang diuji. Ogé pikaresepeun nyaéta kamungkinan ngagunakeun input sora liwat minijack, colokan sora saumur hirup, hal anu bakal ngajantenkeun panyatur ngagunakeun batréna kirang sabab nalika nyambungkeun minijack nganonaktipkeun interface Bluetooth. Ogé, salaku padika ngecas kami bakal mendakan microUSB (kabel USB - microUSB dilebetkeun tapi sanés colokan na).

Dimana mésér Aukey SK-S1 Bluetooth Speaker?

Urang tiasa nyimpulkeun Aukey SK-S1, sabab urang parantos nempatkeun dina judulna: a spiker anu saé, saé, sareng murah. Sareng éta mangrupikeun sababaraha alat anu sami anjeun tiasa mendakan ku harga éta. Kuring kedah nyebatkeun yén kuring nganggona langkung nganggo input bantu (sareng alat sanés anu teu gaduh Bluetooth) sami kusabab éta ngagaduhan speaker Bluetooth anu sanés, tapi tanpa diragukeun éta mangrupikeun pilihan hébat kusabab kakuatan sareng ukuran na, sareng di luhur sadayana sapertos anu kuring carioskeun: pikeun na harga. Anjeun tiasa lebet kana Amazon (Panyekel utama Aukey) pikeun ngan 39,99 € ngaliwatan tautan ieu: Teu aya produk anu kapendak.. Di sagigireun lalaki ti Aukey parantos masihan kami kode diskon 6 €, anjeun kedah nambihan kode ieu (6X5DKMQE) salami prosés pamésér di Amazon, éta sah dugi ka 18 Séptémber janten tong ragu ngagunakeunana.

Pendapat editor

Speaker Bluetooth Aukey SK-S1
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
39,99
  • 60%

  • Speaker Bluetooth Aukey SK-S1
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 100%
  • Awét
    Penerbit: 80%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 100%

Pro sareng kontra

Naros

  • harga
  • Kaparigelan spéker
  • Desain sareng ukuranana
  • Bluetooth 4.0
  • batre

Kontra

  • Serieus teuing
  • Kakuatan sora

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.