Kami diuji kasus magnét XVIDA sareng asesoris pikeun iPhone

Kadatangan MagSafe parantos ngadamel asesoris magnét pikeun iPhone kami modis, tapi aya pabrik sapertos XVIDA anu parantos nawiskeun produk ieu anu urang analisa dina tulisan ieu parantos lami.

MagSafe mangrupikeun sistem pengikat magnét énggal anu parantos ditambihan ku Apple kana iPhone 12 anyar, kalebet seueur aksésoris (kasus, charger, wadah kartu ...) anu anggo kakuatan magnet pikeun ngagantelkeun dirina kana iPhone anjeun, anu parantos kabuktosan janten merenah sareng praktis pisan. Tapi kumaha upami urang henteu ngagaduhan iPhone 12? Atanapi upami urang henteu kersa mayar harga anu biasana dipénta aksésoris resmi atanapi anu disertifikasi? Nya, urang gaduh solusi sanés sapertos anu ditawarkeun ku XVIDA.

Kasus silikon atanapi TPU pikeun modél iPhone naon waé, supaya saha waé anu tiasa nganggo asesoris magnét anu ngagaduhan mérek, sareng anu sanésna ti carger mobil ka stand, charger desktop komo batré portabel anu bakal dileupaskeun geuwat sareng anu bakal napel na iPhone ngan upami anjeun meryogikeunna.

Kasus TPU magnét pikeun iPhone 11 Pro Max

Desain sampulna difokuskeun pikeun kéngingkeun panyalindungan anu saé tanpa ngadamel iPhone urang teuing kandel. Bahan anu saé, finish anu saé sareng cekelan anu saé mangrupikeun panyebat umum tina sadaya panutupna, anu masing-masing ngagaduhan sentuhan khas na anu béda anu ngabédakeunana ti anu sanés. Salaku conto, kasus iPhone 11 gaduh liang pikeun kaméra tukang, kénca modul modul kaméra ditutupan.. Kasus silikon pikeun iPhone 11 Pro Max ngagaduhan desain kalayan ujung buleud anu katingalina saé pisan sareng iPhone kami, ogé warna anu cukup jelas sapertos anu tiasa ditingali dina poto.

Kasus silikon magnét pikeun iPhone 11 Pro Max

Sareng kasus TPU pikeun iPhone 12 Pro Max ngagaduhan sisi anu langkung caket, sapertos anu dicirian ku desain iPhone éta nyalira, kalayan pola dina bagian luar anu mastikeun yén cekelan anu hadé dina telepon pinter, sareng Tombol tampilan logam disorot ku Chrome. Sadaya penutup ngalindungan iPhone anjeun dina 360º, nutupan speaker sareng mikropon, konektor kilat, kaméra, jst.

Kasus TPU magnét pikeun iPhone 12 Pro Max

Sareng naon waé magnet-na éta sadayana kalebet? Pikeun nganggo asesoris XVIDA. Pikeun nunjukkeun kumaha jalanna, urang gaduh rak sareng carjer wadah, aksésoris anu praktis pisan anu ngajantenkeun nempatkeun sareng mareuman iPhone langkung gampang. bari tetep dieusi ku kakuatan 7,5W. Kotak kalebet carjer kanggo korék api ku dua sambungan USB sareng kabel USB kana USB-C, didamel tina nilon dikepang, dua detil anu ngaapresiasi sareng anu henteu umum nalika anjeun mésér jinis aksésoris ieu.

Panyekel Carger Magnétik XVIDA

Dukungan carjer leres-leres leres pisan berkat dukungan rak anu kalebetna sareng anu nyegah beurat iPhone tina nyababkeun éta masihan jalan. Éta diartikulasikeun, tiasa ditempatkeun sacara horisontal atanapi vertikal, sareng ngagaduhan logo mérek XVIDA di payun anu hurung héjo nalika nyambung. Salaku tambahan kana sadaya ukuran kaamanan anu pas, carjer kaasup kipas anu ngaleungitkeun panas anu tiasa dihasilkeun.

Pendapat editor

Saatos uji coba MagSafe dina iPhone 12 Pro Max, nganggo aksésoris magnét leres-leres merenah, nanging ayeuna diwatesan kana modél iPhone pangénggalna. XVIDA nawiskeun kami kamungkinan ngagunakeun sistem pengikat ieu kalayan tutup sareng asesoris sagala jinis, naon waé modél iPhone kami. Tangtosna, asesoris magnét cocog sareng panutupna, éta sanés sistem "standar". Kualitas bahan anu saé, bérés saé, panyalindungan hébat sareng sistem pengikat anu aman sareng nyaman, kalayan harga anu pikaresepeun.. Anjeun tiasa ningali sadaya produk na dina halaman wéb resmi aranjeunna (link) sareng upami nalika mesen anjeun nganggo kode ACTUALIDAD_XVIDA20 anjeun bakal nampi diskon 20%. 

XVIDA
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
  • 80%

  • XVIDA
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Nyertakeun desain sareng bahan anu béda
  • Pakem magnét anu aman
  • Carger carjer sareng sadaya asesoris anu diperyogikeun
  • Sah pikeun modél iPhone anu béda

Kontra

  • Henteu cocog sareng MagSafe

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.