Kami diuji Powerbank Lumsing's 13000mAh

bank kakuatan lumsing

Dinten ieu kami kedah nyarios ngeunaan Powerbank, éta aki-aki portabel anu urang peryogikeun pisan dina waktos-waktos anu tangtu ... Batré anu teu aya tungtungna teu acan diciptakeun, sareng sanaos aki-aki beuki seueur kana alat kami dina langkung ti hiji kasempetan, anjeun bakal sono deui batré tambahan anu bakal nyegah anjeun milarian colok mana waé anu anjeun angkat (Kuring parantos ningali langkung tina hiji anu ngait kana colokan metro Madrid).

Y cara anu hadé pikeun nyaritakeun kumaha jalanna bank kakuatan ieuAya seueur di pasar, di seueur perusahaan aranjeunna bakal masihan aranjeunna salaku promosi, tapi upami anjeun hoyong anu dipercaya anjeun moal ngagaduhan pilihan tapi tungtungna ngaliwatan pamariksaan. Tangtosna, aranjeunna henteu ngalibatkeun pembiayaan finansial anu gedé sareng anu leres éta aranjeunna bakal nyalametkeun anjeun dina sajumlah ageung kasempetan. Kami mawa anjeun teh 13000mAh Lumsing powerbank, powerbank kalayan kapasitas ageung anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngecas iPhone anjeun dugi ka 6 kali. Saatos luncat kami nyarios ka anjeun sadayana anu anjeun tiasa mendakan ku powerbank 13000mAh ieu ti mérek Lumsing ...

bungkusan powerbank lumsing

bungkusan

Hal kahiji anu bungkusan, pas anjeun muka kotak anu bakal dipasihkeun ku budak ti Amazon (kuring Abdi nampi énjingna tina pesenan abdi hatur nuhun kana kauntungan Amazon Premium anu dipiboga ku urang Lumsing) anjeun bakal mendakan ieu: di batréna, kabel USB-MicroUSB pikeun ngeusi batre ku pangecas USB naon waé anu anjeun gaduh (upami anjeun nganggo sapertos iPad bakal nyandak kirang waktos kanggo ngeusi batre), a instruksi manual, sareng triptych anu ngabéjaan ngeunaan garansi 18 bulan anu ngagaduhan kakuatan Bank Lumsing ieu.

ngecas powerbank lumsing

Kinerja sareng reliabilitas

Powerbank Lumsing anu parantos kami tiasa uji nyaéta 13000mAh, kapasitas anu cukup ditarima, Kuring gaduh bank daya anu sanés sareng saur kuring anu aya diantara 13000 - 16000mAh anu paling disarankeun: aranjeunna bakal lepas anjeun jumlah biaya anu tiasa ditarima sareng anjeun bakal ngagaduhan langkung ti dikontrol tingkat muatanana. Dina kasempetan ieu kuring parantos ngverifikasi yén kuring parantos tiasa ngamuat nepi ka 6 kali iPhone 6Leres, anjeun kedah tetep émut yén lamun ngagunakeun éta pikeun ngeusi langkung seueur alat dina tungtungna anjeun moal tiasa ngalakukeun seueur biaya tina alat utama anjeun, tapi dasarna nyaéta gaduh sakedik dikontrol kapasitas batréna. Pikeun ieu, powerbank ngahijikeun hiji tombol anu dipaké pikeun ngahurungkeunana sareng mariksa tingkat muatanana (ku opat LED biru anu hurung gumantung kana muatan batréna).

Sareng leres, sakumaha anu parantos Kuring béjakeun ka anjeun, anjeun tiasa nganggo powerbank ieu pikeun ngeusi batre langkung ti hiji alat, hal anu lumayan normal ayeuna (iPhone, iPad, alat tina pasangan urang ...). Hal anu pangsaéna nyaéta éta ngalebetkeun dua palabuhan USB (tegangan anu sami sareng carjer iPhone) sahingga urang tiasa ngalaksanakeun muatan anu sakaligus tanpa masalah. Sakali anjeun bérés ku beban naAnjeun ngan ukur kedah nyambungkeun USB-MicroUSB anu sumping dina bungkus Lumsing teras sambungkeun kana carjer USB mana waé, éta bakal lami teuing janten kuring nyarankeun muatanana peuting.

nu Batr√© anu dipasang ku powerbank Lumsing ieu didamel ku Samsung Janten ieu mangrupikeun batr√© anu kualitas, henteu aya bank listrik China anu masihan anjeun di bank atanapi di pasar swalayan, kalayan Lumsing 13000mAh anu kami ngagaduhan jaminan y√©n alat kami bakal ngeusi batre tanpa masalah sareng y√©n voltase ngecas alat kami moal kapangaruhan pisan. Urang kedah ati-ati sareng naon anu urang m√©s√©r sareng urang henteu kedah percanten kana aki "kapasitas anu sami" kirang ti ‚ā¨ 5. Powerbank ieu √Čta ngagaduhan harga anu langkung ti ditarima, ‚ā¨ 25,99 nempatkeun di bumi, Janten mangrupikeun kakuatan pisan pikeun diperhatoskeun.

Leres, urang tiasa lepat dina sagala hal, dina hal ieu kuring bakal wani nyarios éta anjeun bakal kedah ati-ati sakedik ku batréna, éta gaduh sababaraha Gloss logam béréskeun yén upami anjeun mopohokeun éta bakal dipungkas ku corétan ganjil, tapi hei, tungtungna anjeun salawasna kudu mikir ngeunaan ngurus hal, ulah bakti diri maén tenis nganggo aki ieu sareng éta moal ngalaman musibah. Batré anu éstétis pisan yén sadaya jelema bakal ningali ku dengki nalika anjeun nyandak éta pikeun masihan kahirupan pikeun alat sélulér anjeun. Beuratna tiasa ditingali salaku masalah anu sanés (295g) tapi upami anjeun hoyong powerbank kapasitas ageung anu anjeun kéngingkeun ...

Pendapat editor

Batr√© √©ksternal Lumsing¬ģ 13000mAh
  • Peunteun √©ditor
  • Meunteun 5 bentang
‚ā¨25,99
  • 100%

  • rarancang
    Penerbit: 100%
  • Aw√©t
    Penerbit: 80%
  • B√©r√©s
    Penerbit: 100%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 100%

Pro sareng kontra

Naros

Rarancang sareng kapasitas ageung na ngadamel batré ieu mangrupikeun pilihan anu hadé supados henteu béak batré dina alat mana waé urang.

Kontra

Glossy finish tiasa janten handicap batréna kumargi sadayana logam gampang nepi ka tungtungna

Janten upami anjeun milari powerbank kualitas, wani nganggo anu ieu Lumsing 13000mAh powerbank, anjeun gaduh kanggo ‚ā¨ 25,99 tambah ngagaduhan kauntungan Amazon Premium, Anjeun tiasa gaduh √©ta di imah gratis ngan dina 1 dinten upami anjeun janten premium (anjeun tiasa salawasna cobian teh Premi Amazon salami 1 sasih gratis teras mareumanana).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Joan Rocheter cenahna

    Hai Karim!
    Saé pisan "marios" batré ieu. Sigana menarik pisan.
    Hanjakalna aya ¬ęSkandal diskriminatif Amazon Ageung¬Ľ ngalawan penduduk Kapuloan Balearic.
    Kami henteu kénging mésér aki ieu kusabab perusahaan kurir anu dianggo ku Amazon henteu kéngingkeun éta dina kapal terbang. Oke, tapi kumaha upami Kapal? Nya henteu. Amazón siga anu nyerah tina sistem transportasi ieu.
    Kumaha wa√© og√©. √Čta nya √©ta. Tapi kuring b√©jakeun ka anjeun supaya anjeun terang. Henteu sadayana anu h√©rang siga emas.
    Pangalusna Wasalam.
    Joan Rocheter.

    1.    louis padilla cenahna

      Heboh ... Luar biasa yén ieu kajantenan ayeuna-ayeuna

  2.   Karim Hmeidan cenahna

    Kontribusi anu saé pisan!
    Abdi henteu terang…