Kami diuji ReachApp, multitasking nyata dina layar

ReachApp

Upami sababaraha dinten ka pengker urang nyarioskeun RachApp, aplikasi Cydia anu masih dina pamekaran sareng anu diijinkeun beulah layar dua janten anjeun tiasa ningali sareng nganggo dua aplikasi sakaligusAyeuna urang tiasa ningalikeun anjeun kumaha jalanna kusabab éta sayogi dina béta umum, anu sanaos ngagaduhan bug, cukup stabil pikeun nguji éta sareng raos heula kumaha jalanna sareng upami éta leres-leres manpaat dina alat kami. Kami nunjukkeun anjeun pidéo di handap ieu sareng kami ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa masang dina alat anjeun. 

Operasi na saderhana, anjeun kedah toél dua kali TouchID alat anjeun sareng sacara otomatis layar bakal dibagi dua sareng anjeun bakal ngagaduhan dua aplikasi dina layar. Aplikasi naon anu némbongan? Anu anjeun parantos buka sareng anu kadua anu ditempatkeun dina multitasking, nyaéta, anu anjeun langsung muka sateuacanna. Duanana aplikasi hanca fungsional, anjeun tiasa ngagulung, mencét tombol, tautan, jsb. Hasil akhirna nyaéta anjeun gaduh dua aplikasi fitur lengkep dina layar. Éta tiasa dianggo sacara vertikal sareng horizontal.

Jelas tweak masih dina béta, anu hartosna éta seueur bug, utamina dina hal ngarobih windows. Safari, contona, henteu ngarobih ukuran sareng tombol handapna ngaleungit, sareng dina modeu lanskap aya seueur bug, sababaraha aplikasi henteu diputer, atanapi henteu cocog kana jandéla. Masih aya jalan panjang sateuacan tweak ieu tiasa dianggap réngsé, tapi upami anjeun hoyong nyobian sareng gaduh perasaan anu munggaran, anjeun tiasa ngalaksanakeunana nambahan repo «http://elijahandandrew.com/repo/» dina Cydia. Upami alat anjeun henteu cocog sareng Reachability, anjeun kedah masang heula ReachAll tweak supados alat-alat na tiasa dianggo leres. Kumaha saur anjeun ngeunaan multitasking jenis ieu? Bisa jadi éta bakal ngahontal iPad Pro sareng kami henteu terang upami sésa iPads dina waktos anu langkung caket. Naha anjeun nguntungkeun dina iPad? Sareng dina iPhone?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pablo cenahna

    Sareng kumaha kuring ngaktipkeunana dina hawa ipad nalika éta henteu ngagaduhan id id ???

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Salaku koméntar postingan, upami anjeun henteu ngagaduhan id touch anjeun kedah masang ReachAll tweak salian ti ReachApp