Kami nguji bohlam Meross anu cocog sareng HomeKit

Bohlam lampu mangrupikeun aksésori anu idéal pikeun ngamimitian di dunya otomasi bumi atanapi pikeun dogmatisasi sadaya cahaya di bumi. urang diusahakeun dua model merek Meross, cocog sareng HomeKit, kalawan kauntungan béda jeung harga alus teuing.

Dua model, béda kagunaan

Meross nawiskeun kami seueur asesoris HomeKit anu cocog sareng a Nilai hébat pikeun harga, sareng ayeuna urang nguji dua model bohlam lampu anu béda:

  • model vintage edison, lampu bodas haneut 2700K 6W (sarua jeung 60W), A19, dimmable
  • modél RGB, lampu bodas (2700K-6500K) jeung kelir RGB, 9W (sarua jeung 60W), A19, dimmable

Kadua model cocog sareng HomeKit, salian ti sesa platform automation bumi (Asisten Google sareng Amazon Alexa) sareng teu butuh nanaon hub pikeun nyambung ka hub HomeKit kami (Apple TV, HomePod, HomePod mini).

Modél Vintage sampurna pikeun nawiskeun lampu anu haneut sareng nunjukkeun bohlam sorangan. Desainna idéntik sareng bohlam lampu konvensional sareng ngan ukur kode QR HomeKit tiasa masihan éta, tapi éta stiker anu tiasa dihapus. Pangaturan inténsitasna ngamungkinkeun urang nyiptakeun lingkungan anu langkung intim atanapi langkung terang. Inténsitas cahayana cekap pikeun lampu méja atanapi lampu siling di kamar leutik atanapi lorong di bumi.

Modél konvensional boga fitur hadé, sabab salian nawarkeun lampu bodas haneut, éta ogé ngamungkinkeun urang pikeun niiskeun lampu na sadaya warna anu spéktrum RGB nawiskeun kami. Éta sampurna pikeun masihan warna ka sudut atanapi kamar. Contona, lampu bulao pikeun wewengkon kaulinan Anjeun, atawa lampu violet pikeun lalajo televisi tanpa kaganggu ku lampu kaleuleuwihan atawa ngahasilkeun reflections dina layar. Candak imajinasi anjeun sarta ngonpigurasikeun kana liking Anjeun.

Setélan dina HomeKit

Naon anu urang tiasa nyarios ngeunaan konfigurasi dina HomeKit anu kami henteu acan nyarios: gancang, sederhana sareng langsung. Henteu aya sasak atanapi prosedur anu aneh, anjeun bahkan henteu peryogi aplikasi Meross (link) lamun teu hayang eta. Anjeun tiasa nganggo aplikasi Casa ngan ukur pikeun konfigurasi sareng manajemén bohlam, Anjeun ngan bakal butuh aplikasi Meross pikeun apdet firmware alat.

Automations, lingkungan jeung Siri

Pangrojong HomeKit masihan anjeun langkung seueur tibatan kontrol tina iPhone anjeun. Anjeun tiasa nyiptakeun lingkungan ku ngagabungkeun asesoris tina merek anu béda. Henteu janten masalah upami éta bohlam lampu, jalur LED atanapi jinis lampu atanapi aksésori anu sanés, Anjeun tiasa nyiptakeun lingkungan anu kalebet sadayana, masing-masing gaduh konfigurasi anu béda sareng ngaluncurkeunana nganggo hiji tombol atanapi paréntah Siri. Dina video nu kuring némbongkeun conto lingkungan "Games", nu ngagabungkeun elemen cahaya béda pikeun nyieun lingkungan sampurna maén video kaulinan.

Anjeun tiasa nyiptakeun lingkungan anu disebut "Lampu" supados sadaya lampu anu anjeun hoyong hurungkeun, masing-masing kalayan inténsitas upami anjeun hoyong, atanapi bahkan nganggo warna anu béda, sareng nalika anjeun ngajalankeun lingkungan éta aranjeunna sadayana bakal ngabales paréntah éta. atawa atmosfir "Wilujeng wengi" anu mareuman sadaya lampu di imah sareng nalika anjeun bobo anjeun masihan pesenan ka HomePod anjeun sareng sadayana pareum. Éta ngan ukur conto poténsial HomeKit Environments.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana nganggo Lingkungan sareng Automasi HomeKit

Automations ogé indit jauh. Naha anjeun tiasa ngabayangkeun yén lampu hurung nalika anjeun ka bumi? Sareng aranjeunna pareum nalika jalma terakhir ninggalkeun bumi anjeun? Anjeun oge bisa boga lampu ruang tamu datang on sajam saméméh Panonpoé Tilelep, atawa Lamun anjeun muka panto imah jeung geus peuting, lampu koridor hurung otomatis pikeun sababaraha menit lajeng mareuman. Ngagabungkeun otomatisasi sareng suasana HomeKit mangrupikeun hakekat otomatisasi bumi, sareng lampu sampurna pikeun éta.

Sarta tangtu urang boga Siri ngadalikeun sagalana. Imah ngamungkinkeun anjeun ngadalikeun éta tina iPhone, iPad, Mac, Apple TV, sareng Apple Watch anjeun, tapi Siri ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun éta sadayana tina alat anu sami, atanapi tina HomePod anjeun, ngan ukur nganggo sora anjeun. Bangun tina dipan sareng béja HomePod "Wilujeng wengi" jeung lampu bakal pareum sabab bakal ngaéksekusi lingkungan nu saméméhna geus ngonpigurasi. Anjeun tiasa ngatur inténsitas, warna ... Sadayana anu anjeun tiasa laksanakeun sareng aplikasi Home tina iPhone anjeun tiasa dilakukeun ku sora anjeun nganggo Siri.

Pendapat editor

Lampu mangrupikeun unsur dasar dina otomatisasi bumi. Ngahemat listrik, nyiptakeun lingkungan pikeun unggal kasempetan, ngahias kamar kalayan épék cahaya ... kamungkinan anu aranjeunna nawiskeun kami seueur, sareng dua bohlam Meross ieu sampurna pikeun éta. kinerja flawless sarta nilai alus teuing pikeun duit ngajantenkeun aranjeunna unsur anu cocog pikeun ngamimitian dina otomatisasi bumi atanapi neraskeunana.

Anjeun tiasa mésér langsung dina situs wéb Meross (link) kalawan diskon 10% valid salila bulan Pébruari ngagunakeun kode iPhone ayeuna. Anjeun oge gaduh aranjeunna sadia dina Amazon:

  • Lampu Meross Vintage (link)
  • Bohlam Meross RGB (link)
bohlam HomeKit
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
18
  • 80%

  • bohlam HomeKit
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 100%

Naros

  • Cocog sareng HomeKit, Asisten Google sareng Amazon Alexa
  • Harga anu saé
  • Hemat énergi
  • Dua modél anu béda

Kontra

  • Meross App kalawan desain improvable

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.