Kami nguji UGREEN dual carjer sareng kabel ieu pikeun iPhone sareng iPad

Aya alternatif kualitas pikeun pangecas sareng kabel Apple, Kuring bakal nyebutkeun kualitas malah luhur sarta harga handap. Dinten ieu kami nguji carjer ganda sareng dua kabel anu anjeun tiasa ngecas iPhone sareng iPad anjeun dina waktos anu sami, dina kecepatan anu luhur sareng kirang artos ti anu anjeun bayangkeun.

UGREEN 40W PD 3.0 carjer

Ayeuna saha wa√© anu milari pangecas pikeun iPhone atanapi iPad kedah terang istilah sapertos USB-C, Pangiriman Daya sareng anu san√©s. Kaputusan Apple pikeun ngantunkeun kami tanpa pangecas dina kotak iPhone nyababkeun seueur anu henteu kantos hariwang ngeunaan m√©s√©r aks√©sori sapertos kieu kedah ngapdet jinis pangecas naon anu aya sareng mana nu ngamangpaatkeun pinuh fitur alat Apple, kawas ngecas gancang. Di Cupertino aranjeunna nawiskeun kami pangecas kualitas, kakuatan 20W, Pangiriman Daya 3.0 sareng USB-C pikeun ‚ā¨ 25. Kumaha upami kuring nyarioskeun y√©n pikeun harga anu sami anjeun tiasa gaduh dua pangecas sapertos kitu? Sareng anjeun ngan ukur peryogi colokan?

Pangecas UGREEN ieu rada ged√© tibatan pangecas Apple resmi, didamel tina plastik bodas kalayan b√©r√©s herang sareng nawiskeun dua socket USB-C, masing-masing tiasa masihan kakuatan dugi ka 20W pikeun ngecas dua alat Apple dina waktos √©ta. . Kalayan √©ta anjeun tiasa nganggo ngecas gancang, k√©ngingkeun batr√© 505 dieusi deui dina ngan 30 menit. √Čta cocog sareng sistem MagSafe, √©ta tiasa nyayogikeun mini HomePod ... √Čta sapertos Apple tapi dikali dua, sareng dina harga anu sami. Anjeun tiasa ngagaleuh di Amazon pikeun ‚ā¨ 25 (link)

Kabel USB-c kana Lampu UGREEN

Upami urang hoyong nganggo ngecas gancang dina iPhone urang, atanapi upami urang hoyong nyambungkeun kana port USB-C tina laptop modern, bahkan kana soket USB anu aya dina mobil modern, urang peryogi kabel USB-C ka Lightning. Pikeun ngecas gancang, √©ta og√© kedah cocog sareng protokol Pangiriman Daya. Apple nawiskeun kami hiji m√©ter pikeun ‚ā¨ 25. √Čta kabel Apple klasik sareng konektor sareng palapis plastik, anu henteu tahan seueur serangan. Tapi aya alternatif anu langkung sa√©, sareng kabel UGREEN ieu mangrupikeun conto √©ta.

Pikeun langkung seueur artos, √©ta nawiskeun kami kasaluyuan sareng ngecas gancang, tapi og√© konstruksi anu langkung padet, kalayan panyambung logam, kabel anu ditutupan ku nilon braided sareng tulangan di da√©rah kabel anu paling hipu, sambungan kabel-konektor. Kuring geus ngagunakeun kabel ieu pikeun alat-alat imah rada lila, tur abdi tiasa ngonfirmasi y√©n lalawanan maran√©hanana loba nu leuwih luhur ti nu ti kabel Apple aslina, nu lepas saeutik leuwih sabulan pikeun barudak kuring. Harga kabel panjang 1 meter ieu ‚ā¨ 16,99 dina Amazon (link).

USB-c kana kabel USB-C UGREEN

Kumaha upami anjeun peryogi kabel pikeun iPad Air, iPad Pro atanapi MacBook anjeun? Nya teras anjeun peryogi kabel USB-C ka USB-C, sapertos anu kuring og√© parantos nyobian ti UGREEN. √Čta gaduh kualitas ngawangun anu sami sareng anu urang tingali sateuacanna, sareng ngarojong kakuatan beban nepi ka 100W, janten sampurna pikeun ngecas deui mod√©l MacBook anu anjeun usulkeun. Henteu ngan ukur kabel ngecas, √©ta og√© ngamungkinkeun transfer data, kalayan kecepatan dugi ka 480Mbps.

√Čta aya dina panjangna hiji sareng dua m√©ter, anu aya dina gambar dua m√©ter, sareng kuring og√© tiasa ngonfirmasi r√©sistansina sabab √©ta mangrupikeun anu kuring dianggo sareng iPad Pro salami sababaraha bulan. Harga kabel dua m√©ter ieu ‚ā¨ 9,98 dina Amazon (link), upami urang ngabandingkeunana sareng Apple, kalayan konstruksi anu langkung miskin, hargana ‚ā¨ 25.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.