Kami nguji kasus kulit Mujjo pikeun iPhone 13

A Palasik dina kasus kulit pikeun iPhone urang kawas Mujjo teu bisa sono janjian taunan na jeung telepon Apple anyar, sarta anjeunna balik kalawan kualitas biasa, sababaraha parobahan dina rarancang jeung henteuna.

Mujjo ngahasilkeun salah sahiji kasus kulit anu paling indah sareng kualitas luhur anu urang tiasa mendakan pikeun iPhone urang. Sadia dina dua variétas (sareng jeung tanpa slot kartu) sarta ogé dina sababaraha kelir (hideung, coklat jeung bulao), desain maranéhanana, kualitas bahan jeung rengse dina tingkat nu meuli paling nuntut, ngarah pernah nguciwakeun.

Desainna mirip pisan sareng kasus Apple, kalayan ketebalan minimum anu mungkin supados henteu bonjolan teuing tapi dina waktos anu sami nawiskeun anjeun panyalindungan anu cukup pikeun gampang dina iPhone anjeun. Éta henteu ngagaduhan gelar panyalindungan militér sapertos kasus sanés, tapi pikeun panggunaan normal langkung ti cukup sareng anjeun henteu ningkatkeun ukuran telepon anu parantos ageung. Jang ngalampahkeun ieu, aranjeunna nganggo cangkang polikarbonat dimana aranjeunna nempatkeun kulit kualitas pangluhurna sareng di jero lawon microfiber anu ngajagaan permukaan hipu iPhone anjeun.

Tombol katutupan ku kulit sorangan, tapi maranéhna ngajaga hiji pencét unggulan, sarta switch bisu diaksés ngaliwatan liang leutik. Taun ieu urang ogé gaduh novelty anu penting pisan: bagian handap dimana konektor Lightning sareng spiker ogé ditangtayungan, éta henteu deui kabuka sapertos anu kajantenan dina modél taun-taun saméméhna. Ujungna nangtung dina layar sareng dina kaméra pikeun ngajagi aranjeunna nalika urang nempatkeun iPhone dina permukaan naon waé.

Sentuhan anu saé, cengkraman anu saé sareng waktos anu bakal ngajantenkeun kasusna kana kapribadianna sorangan kalayan caang, gesekan ... pikeun umur kulit anu tahan kana agresi dinten-ayeuna. Nanging, henteuna éta, pikeun kuring, teu tiasa dihampura: henteuna MagSafe. Upami anjeun henteu nganggo sistem Apple ieu, anjeun pasti bakal sigana yén éta henteu ngagaduhan pentingna sakedik, tapi kuring nganggo éta unggal dinten, terus-terusan, sareng yén kasus ieu anu murag asih dimana waé anjeun ningali henteu gaduh, éta. mangrupa gangguan.

Pendapat editor

Mujjo tetep satia kana janjian taunan na sareng model iPhone anyar sareng kasus kulit anu saé anu ngagabungkeun kualitas bahan, desain sareng bérés dina tingkat anu saé. Sanajan kitu, henteuna MagSafe inevitably detracts ti hiji béntang. Tapi sanajan kitu, Ieu salah sahiji kasus pangalusna anjeun bisa meuli pikeun iPhone anjeun, tanpa ragu slightest. Anjeun gaduh éta sayogi pikeun sadaya modél iPhone 13 Pro sareng Pro MAX di Amazon, nganggo sareng tanpa dompét dina sababaraha warna:

  • iPhone 13 Pro Max tanpa dompét pikeun € 49,90 (link)
  • iPhone 13 Pro Max sareng dompét pikeun € 54,90 (link)
  • iPhone 13 Pro tanpa dompét pikeun € 44,90 (link)
  • iPhone 13 Pro sareng dompét pikeun € 49,90 (link)
Kulit Kasus
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
44,99 a 54,99
  • 80%

  • Kulit Kasus
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Kulit premium
  • Sayogi kalayan sareng henteu nganggo kartu
  • touch alus teuing

Kontra

  • Henteuna MagSafe

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.